Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי לא מזמן בזמן האחרון התחילו לי בעיות התחממות בסובארו גם בימים קרים וגשומים לאחר עמידה ממושכת בפקק נסיעה בעיר וכו'

היום התחמם לי האוטו הגעתי הביתה ופתחתי את מכסה המנוע כאשר המחוג על קצת אחרי החצי וראיתי שהמאורר לא עובד

אבל בפעם אחרת שהוא היה על חום גבוה יותר הוא התחיל לפעול

יכול להיות הטרמוסטט נדפק?

פורסם

בדוק את תקינות הרדיאטור כתור דבר ראשון.

במידה והוא תקין החלף טרמוסטת.

במידה וממשיך החלף יוניט חום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

היי,

בחור עם הסובארו 82, לפחות תציין, איזה מאוורר יש לך - חשמלי או כזה שמסתובב על ידי רצועה מהמנוע.

פורסם

עקפתי את החיבור למאורר והפעלתי את המאורר ישירות דרך המצבר

מה שאומר שזה טרמוסטט או שיש קורוזיה במגעים עוד לא הגעתי למסקנה הסופית

מה אתם א ומרים

פורסם

מה שאומר שזה טרמוסטט או שיש קורוזיה במגעים עוד לא הגעתי למסקנה הסופית

מה אתם א ומרים

יתכן יוניט מאוורר דפוקה\מגעים רופפים ובכל מקרה בעניין הטרמוסטט תבדוק כשהמנוע חם ומגיע לחצי סקלת חום ואפילו קצת יותר אם צינור צים עליון ותחתון זהים ברמת החום שלהם, אם לא הטרמוסטט לא נפתח , אז או שהוא דפוק שזה רוב הסיכויים, או ששמו לך טרמוסטט לא מתאים (דבר שלא נראה לי כל כך) ו

דרך אגב הראדיאטור שלך במצב טוב? הכוונה לא דולף לא מלא לכלוך עליו?

תבדוק אם חסר מים , או שיש מים והכל חום הכוונה ראדיאטור ומע' מים סתומה, במידה ויש סתימה אז אם אני לא טועה גם בסבארו מהדגם שלך יש שני צינורות שמובילים מים מתחת לגלגל ספייר, תפרק אותם ותחבר צינור גינה מצד אחד (אני חושב שזה משנה איזה צד ) ותפתח מים בלחץ , לא תאמין כמה ג'יפה תצא לך......)

ואח"כ ואל תשים מים מהברז במיוחד לא במנוע עדין שכזה ועם פז"מ שכזה על הכביש, תקנה נוזל אכותי כדי למנוע קורוזיה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סדוק תחילה הארקה לקוייה לרדיאטור.

קים חוט קטן המוברג בדרך כלל עם בורג פיחיפס מהרדיאטור למתכת באזור הגריל ליד ציר נועל מכסה מנוע, מגע רופף\ קריעת חוט הארקה הוא צבע באזור הבורג מונע הארקה לרדיאטור, ובהעדר הארקה יוניט המאורר המוברג לתחתית הרדיאטור לא יתפקד, ולא יפעיל את המאורר.

במידה ותרמוסטט תפוס, (בספק), יש לבדוק האם רשת הרדיאטור חמה בצורה שווה לכל אורכה ורוחבה של רשת הרדיאטור בעיקר באיזור של היוניט , הנמצא בחלק התחתון של הרדיאטור בצד הנוסע.

חזור לעדכן על הממצאים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...