Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם גולשי הפורום,ליפני כמה חודשים עלתה הבעיה של לקנות רכב ראשון לאחי הקטן היה רצון ליקנות ב.מ.וו אבל לאחר שיחה קצרה עם המכונאי שאני מכיר הבנתי שזה כימעט בילתי אפשרי להחזיק רכב מי סוג כזה בסכום כה קטן(כ 1000 ש"ח לחודש). אני היתחלתי לחשוב בכיוון של פולקסווגן גולף עד שנתון 92 כלומר גולף מי הדור ה 2

כעקרון הדרישות הכי חשובות שלי לרכב הן:

א:אחזקה זולה כמה שיותר

ב:רכב חיסכוני

ג:ידני בלבד

ד:רכב אמין שלא יעשה בעיות

שמעתי מי חבר שלי שהיה לו גולף שנת 90 ונישארו לו רק זכרונות טובים מי הרכב אבל רציתי לדעת כמה יעלה האחזקה והאם צריך ללכת לצ'מפיין מוטורס או שאפשר גם להיסתדר בלי מוסך רשמי. שמעתי המון אל פורד פיאסטה אבל אני מתלבת לגבי פיאט אונו מי צד אחד החלקים זולים ויש בשפע אבל גם לא מעט אנשים אומרים שזה רכב לא אמין

והאם סקודה פליסיה יכולה גם עולה בפרק?

דרך אגב ברשותי גג 8-9 אלף ש"ח לא יותר

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

וחוץ מאופניים יש משו עם 4 גלגלים ומנוע בנזין?

פורסם

בכל מקרה החזקת רכב כרוכה בהוצאות גבוהות מאד וכדאי לקחת את זה בחשבון.

ביטוחים + אגרת רישוי עולים לפחות 5000 בשנה וזה בהנחה שהרכב זול ולא עושים ביטוח מקיף וגם אין ירידת ערך משמעותית.

זה לפני טיפולים, תיקונים, דלק ועוד הוצאות נלוות.

הרבה אנשים עושים חשבון שעבור 1000 שקל בחודש הם יכולים ליסוע די הרבה פעמים במונית וגם לא לחפש חנייה...

פורסם

לדעתי אפשרי להחזיק כל רכב בכל סכום שאתה רוצה, אבל הכל תלוי בכמות הנסועה שהרי כאן באים לביטוי כל האלמנטים של דלק חלפים וכ'ו(בלי להחשיב את הביטוח שגם אם האוטו יעמוד אתה תשלם אותו)

לדעתי, אם הוא רוצה פוזה אז שיקח רכב גדול יחסית, אני לדוגמא לקחתי פיג'ו 405 ואני מרוצה(יש הרבה מקום מאחורה:wink::wink: וגם עלות האחזקה לא ממש גבוהה(ביטוח חובה+צד ג באיזור ה4 אלף והדלק לא ממש "הולך" מהר)

וכן, אני נהג חדש בן 17.

פורסם
יש הרבה מקום מאחורה:wink::wink: וגם עלות האחזקה לא ממש גבוהה

וכן, אני נהג חדש בן 17.

טנדרון כמו C15 יספק לך יותר "הנאה":wink::wink:

פורסם

מחיר הקנייה דווקא הוא יותר מסביר לרכב זול ואמין, הבעייה (לדעתי) תהיה עם התקלה הראשונה.

אם אחיך נוסע מעט, אולי גם 1,000 ש"ח בחודש יוכלו לספק את חיי היומיום עם הרכב,

אבל אם אין קצת מזומן בצד לכל מקרה, על התקלה המשמעותית הראשונה - הרכב יעמוד. קח בחשבון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פיאט טיפו 1600 (94-95). היה ברשותי כ 6 שנים והפגין אמינות יוצאת מן הכלל ( למעט אלטרנטור שהוחלף). בשנים הנ"ל הטיפו הגיע עם הגה כח + מזגן רב עוצמה.עלות הטיפולים + חלפים לא גבוהה ובנוסף ביטוח חובה + צד ג עומד על כ 2500 ש"ח.

ממליץ בחום.

פורסם

לגבי ה405 זה אוטו נחמד וחביב אך אני חושב שהוא זללן יחסית ל205\גולף אם קצת תוספות ושיפורים אפשר להפוך גולף שנת 90 לפצצה למרות שהמקום מאחור בהחלט נחמד,לדוד שלי היה 309 עד ליפני שנה והוא רכש אותה יד שניה ליפני 10 שנים ושמר אליה וביקושי נסע בעמת הרכב היה שמור מצויין אך מה היו לה המון בעיות בלי להגזים כול שבוע הוא היה במוסך לכן אני מעדיף להיתרחק מי פז'ו,ועוד משהו המחירי החלקים של 405 הם גבוהים יחסית לגולף\פליסיה\אונו?

ואני די נותה לחשוב שחבל שיהיה לו סתם מנוע 1600 סמ"ק אין לו בעמת צורך בזה עדיף שהכסף הזה ילך למקומות אחרים

פורסם

לפי דעתי האישית בתקציב הנ"ל הכי אמינה וחסכונית זאת הג'סטי המפורסמת.

זמינות חלקים, אמינות גבוהה, חלקים מאד זולים, צריכת דלק נמוכה.

גם פיאט אונו יכולה להיות אופציה מעניינת, אבל אני אישית נוטה להאמי כי הג'סטי תהיה יותר זולה לאחזקה.

פורסם

לגבי הג'אסטי שמעתי שכדי לקחת מנוע 1.3 כי המנוע 1.0 חלש מי די בהיתחשב בעובדה שהוא גר בירושלים האם יש לה מזגן? וגם קיבלתי המלצות על DL מה אתם אורמים אליו?

• תוכן חדש...