Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש רכב שעמד ללא תזוזה כמעט 5 חודשים .

איך אני יכול לדעת אם השמן שבמנוע הפך לבוצה ?

מדובר במנוע TU המפורסם , נניח ואפתח את את מכסה השסתומים השחור , ולא אראה בוצה , האם זו הכחה ששאר המנוע נקי ?

מה לגבי אגן השמן ? איך אדע שהוא אינו מלא בבוצה ?

מצב תמונה שמצאתי באינטרנט , האם בדיקה במכון שוללת את קיום הבוצה הזו ?

BMW%20oil%20sludge.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

במנוע ה-TU, אפילו רק פתיחה של פקק מילוי השמן יכול לספר לך הרבה על המנוע ואיך התייחסו אליו בטיפולים או חוסר טיפול.

אחרי הפתיחה של הפקק יש את פלטת וויסות השמן, אם היא כסופה ונקייה לגמרי זה מעולה.

אם יש עליה המון שאריות של שמן שרוף הדבר מצביע על חוסר טיפול, הזנחה ותיתכן גם בוצה במנוע.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן , אני לא מסכים איתך . זו שיטה פשוטה ושטחית .

ברשותי 205 שנת 98 עם 78 אלף ק"מ , שמורה ומטופלת בטירוף .

אם תפתח את פקק השמן , תראה על מכסה הפח מעט שמן שרוף .

כך היו גם ארבעת ה-205 הקודמות שהיו לי , וכולן היו טובות ומטופלות .

אני מחפש משהו יותר מעמיק .

אין לי הרבה נסיון אולם ראיתי לא מעט פלטות ויסות כאלו , אף אחת מהן לא נקיה וכסופה .

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אין לי הרבה נסיון אולם ראיתי לא מעט פלטות ויסות כאלו , אף אחת מהן לא נקיה וכסופה .

אתה מוזמן לראות אצלי, הפלטה מבריקה כמו חדשה, ללא גרם אחד מיותר של שמן שרוף עליה.

TU 1.6 עם 150K.

בנוגע למקרה שלך, אם אכן הרכב עמד הרבה זמן וקיים חשש לבוצה,

אז תרוקן את השמן הישן, תשים חדש מינרלי פשוט, תן למנוע לעבוד כמה דקות, תרוקן, ותשים שמן איכותי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אתה מוזמן לראות אצלי, הפלטה מבריקה כמו חדשה, ללא גרם אחד מיותר של שמן שרוף עליה.

TU 1.6 עם 150K.

בנוגע למקרה שלך, אם אכן הרכב עמד הרבה זמן וקיים חשש לבוצה,

אז תרוקן את השמן הישן, תשים חדש מינרלי פשוט, תן למנוע לעבוד כמה דקות, תרוקן, ותשים שמן איכותי.

או , יופי , כאן אני מתחיל לקבל תשובה , תראה , למעשה , גם אם יש בוצה , הרי שפלאשינג יטפל בה טוב מאוד , אבל אני מנסה להמנע מפלאשינג , הרכב בן 11 .

שמן מינרלי ינקה את הבוצה ??

ועוד משהו , יש לי ידע בסיסי במכונאות , אם אפרק את אגן השמן , כמה קשה להרכיב אותו ? יש חשיבות לסדר הברגים והמומנט ? או שאפשר לעשות זאת בצורה רגילה ?

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...