Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום המצבר ברכבה של ידידה שלי הלך לעולמו.

מברור עם שנפ סדר גודל של מחיר 50 אמפר שעה (דגם 63) 730 שקלים לפני הנחה.

מכיוון שאני עובד במוסך מרכזי ולא יכולתי לצאת על מנת לקנות חיכיתי לסיום יום העבודה בשעה חמש.

מפאת השעה נכנסתי לאוטו דיפו על מנת לקנות מצבר ראיתי את המחירים הזדעזעתי כמובן שוויתרתי על הקניה ובדרך דאגתי לקהל הלקוחות שהיו באיזורי לוותר ולקנות למחרת.

רוב האבסורד הוא שאצלם כל המצברים כמעט מתומחריםבמחיר של 900 שקלים ללא כל הבדל באמפרז' שלו.

בקיצור רציתי שתדעו שבמידה והינכם נתקעים בשעת ערב מאוחרת עם מצבר תקול עדיף שהרכב יעמוד עד ליום שלמחרת ולא להיכנס לאוטו דיפו.

ובאותה הודעה אם לאחד ממשתמשי הפורום יש אפשרות להשיג את הדגם הזה של שנפ במחיר היורד מ- 630 שקלים אני ישמח אם יעזור לי כיוון שרוב היחסים שיש לי עם אנשים הם באיזור הצפון משם אני בא ולא כל כך מכיר כאן אנשים על מנת לקבל מחירים.

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אחד לא שדד אותך והמחירים באוטודיפו לפעמים זולים מכול מקום אחר בזמן מבצעים שהם עורכים מעת לעת.

אף אחד לא מאלץ אותך לרכוש ולכן זה עדיין לא שוד זה תמחור של מוצר של אוטודיפו.

בצע חיפוש בפורום היכן ניתן לרכוש מצסר במחיר נוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה נכון אדון חזזי אני קונה מצברים אך ורק אצל בסאם סעידי בנצרת מחירי שחבל"ז אגב ניסית לנקות לה את הקטבים ולבדוק מים לפעמים זה עוזר ככה עשיתי כמה וכמה פעמים במיציבושי ("כמו של הערבים" כמו שטענת בזמנו) שהייתה לי ומשכתי עם אותו מצבר עוד שנה שווה בדיקה אגב אם אתה רוצה פרטים על איפה נמצאת החנות של בסאם תפנה אליי בפרטי...

אגב אחי עובד בטויוטה פ"ת (שפילמן) אני יכול לבדוק לך דרכו 0574484840

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

רוצים לראות באמת מה זה מחיר שחיטה וגניבה לאור יום ?

תקנו מניידת של שגריר, שבאה לחלץ אותכם, כשניתקעתם עם מצבר גמור.

פורסם

דויד אהבתי שמה שקונה אותך זה הבדיקת טעינה והחלפה של מצבר, ולא נדבר על כך שבכל מקום עושים זאת.

במידה ואתה קונה מהם מצבר.

ולשאר המגיבים כשרכב תקוע ואתה צריך מצבר אתה לא מחכה למבצעים, העלתם לי חיוך גדול על הנים שקראתי את התגובה הזו

ובמידה וכבר החלטתם לקנות משם אז יש לכם גם את האופציה לקנות מצבר "זול" שהיבואן וולטה הבדיחה הכי גדולה היא שהם מצליחים לשכנע לקוחות שהמצברים הטורקיים הללו מעולי בגלל שוולקן היבואן.

פורסם

מישהו יכול להסביר נושא דיי עמום , על מצברי חברת "OPTIMA" הבנתי מקריאה בפורום שיש את הסדרה הטובה יותר שלהם .

מישהו יכול להסביר על יותרונות מול חסרונות .

משווקים בארץ חוץ מל"יוגב" .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

למי שמחפש מצבר זול בירושלים ובכלל המלצה חמה על עובדיה משיווק ישיר 1599-51-51-55, אחלה שירות ואחלה מחיר.

פורסם

עוד מקום טוב למצברים זה "יוסי מצברים" באזור התעשייה הישן נתניה.

קניתי ממנו היום VARTA של 56ah ב650ש"ח עם 20 חודשי אחריות.

נראה אמין, גם התעקש לבדוק לי את המצבר שלי ומה הבעיה שלו לפני שאני קונה חדש.

ד"א,

VOLTA ח*א של מצברים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

ובעניין האחריות...

לפני כשלוש שנים החלפתי מצבר במוסך של אטו-דיפו במודיעין. הכל היה טוב ויפה עד שזה החליט אחרי פחות משנה לעשות בעיות (התנעה קשה, עד בלתי אפשרית, עם צורך לעזרה בהתנעה). כאשר הגעתי למקום והסברתי את הבעיה - האחראי טען שזה בכלל לא המצבר וזה בכלל החיבורים (למרות שהם אלו שהרכיבו אותו...) ושהמצבר תקין לחלוטין. חיבר מחדש את הקטבים ושלח אותי מאד לא מרוצה לדרכי. כעבור יומיים, בבוקר, דווקא כשהכי ממהרים לגן ולעבודה, המצבר שוב היה מת...:evil:

לא עזרו כל הפניות שלי לאוטו דיפו שיחליפו את המצבר כי האחריות עליו עדיין בתוקף. בסוף ויתרתי. חבל על העצבים, הזמן וכאב הראש, וחוץ מזה לא רציתי להתקע עוד בוקר בלי מצבר. הלכתי למוסך אחר וקניתי מצבר של ורטה שבינתיים (טפו טפו) מחזיק מעמד יפה. לאוטו דיפו אני לא חוזר!!

אשמח לשמוע שאני טועה ובאמת יש מקומות שמקיימים את ההבטחה של אחריות למצבר.

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

• תוכן חדש...