Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרחיב את מידת הצמיגים ברכבי ל 185/55/14, ורציתי לדעת איך הצמיגים של FALKEN ו KLEBBER - הסתכלתי באתר tires4u ורביעיות של החברות הנ"ל מתאימות לי לתקציב.

איך הצמיגים שלהן?

יש למישהו המלצה על דגם ספציפי שעלי לחפש? צמיג חורף \ ALL SEASONS?

ואולי יש צמיגים יותר מומלצים של חברות מסויימות באותו תקציב בערך? (1200 - 1500 לרביעייה).

תודה רבה לכולם!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בצע חיפוש יותר מקיף, תרים טלפונים, תראה מה אתה מוצא בארץ במלאי (וטרי) ובאילה מחירים ואז תחזור לבקשת המלצות.

כרגע הבקשה כללית מדי.

בנוסף, בצע חיפוש, הנושא נטחן כאן עד דק, אפילו אם לא מדובר במידה זהה למה שציינת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
צריך להיות יוקהומה A539 חדשים במלאי, צמיגים טובים.

הכי חדש זה אמצע 2006 אם אני לא טועה.

אוראל,

בזמנו ששקלתי להחליף הכרתי טוב את היבאונים, קמור מתכוונים להביא אבל לא בזמן הקרוב, קודם הם רוצים לסיים את המלאי של ה-A539, ורק אז הם ישקלו להביא את ה-S DRIVE במידה הנ"ל.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

היוקוהומה 539A הוא צמיג "ספורטיבי בינוני", וקצת מיושן.

עוד אופצייה באותה רמה +- פאלקן 512. אני אישית העדפתי אותם, מידת חתך קצת שונה (60) אז לא בטוח שיש אותם על 55.

רק שים לב, במעבר ראשוני על מים הפאלקנים מאבדים אחיזה בצורה די היסטרית. למה? כובע. לא ברור.

יש גם את הקומהו אקסטה סופרה 712 (או משו כזה), גם אופצייה.

אם יש אפשרות לעליה במידה - מה טוב, האופציות גדלות ומשתבחות משמעותית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הפלאקן צמיגים על הפנים הם מורכבים אצלי על הרכב, אומנם במידה שונה (195.55.15) והם פשוט גרועים , אי אפשר ליסוע איתם על כביש רטוב הם מאבדים אחיזה כאילו שנוסעים על קרח :? של נדבר על זה שהם נגמרים מהר יחסית ונשחקים בקלות .

לא הייתי ממליץ לך לקנות אותם .

פורסם

יש לו 106XS מדוע הוא צריך מידת צמיגים 195/45/15 ?

תפסיקו עם ההצגות.

539, אקסלנס, S DRIVE, יספקו אותך בהחלט, לא צריך להשתגע.

אלדר ולידור - מסכים עם נקודת החיסרון הממשי של הפאלקן בציפה על רטוב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לדעתי הHP2 של קלבר גם לא פראיירים, מצד שני אין לי נסיון עם משהו יותר טוב על הרכב שלי.

הצמיגים שקטים לגמרי (אפילו שקטים מדי), בקשר לאחיזה ברטוב - אני מחכה לגשם :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...