Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם על התגובות.

דבר שני, אני לא מתכנן לעלות ל 15' גם בגלל שקניתי את החישוקים במידה 14 וגם בגלל שזה כולה מנוע 1.4.

מכאן, אני לא צריך צמיג סופר ספורטיבי ועוד לעלות מידה בשבילו - זו XS ואני מחפש את תוספת האחיזה ברמה ההגיונית, הרי לא יעזור לי לקנות T1R ולקנות ג'אנטים חדשים כי אהיה חייב וגם ככה לא אצליח לנצל עד הסוף את היכולות שלהם.

הבנתי שבסך הכל אין מבחר נורמאלי בארץ ועדיף שאלך לראות מה אני מוצא ואחרכך אבחר מבין האפשרויות.

שוב תודה לכולם!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

גם אני ממליץ לך A539 מנסיון צמיג מעולה, בטח ובטח שלעומת הפאלקן (היה לי את שניהם).

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

גם אני לפני 3 חודשים התלבטתי בצמיגים פתחתי אותו שרושור בדיוק קניתי ל 106 שלי 185/55/14.

הייתי מוכן לשלם הרבה ולקנות משהו טוב, אבל כל מה שרציתי קיים אבל יוצר יותר משנה אחת לפחות.

בסוף קניתי קומהו אקסטה ב 1500 שתאריך היצור שלהם הוא ב פברואר 07 , ואני מרוצה בינתיים אחיזה טובה, אבל אני מדבר רק על 3 חודשים מקווה שיהיו בסדר בהמשך

פורסם

אני החלפתי שבוע שעבר צמיגים עקב החורף הבא עלינו לטובה (הרכב הוא 106 ראלי) הצמיגים שנרכשו הם היוקוהמה A539 טריים וחדשים מלפני חודשיים לערך(כניראה חזרו לייצר את הצמיג כי הבנתי שהדגם הוא דגם ישן)

כרגע אני מאוד מרוצה מהרביעייה החדשה שלי

לגבי הפאלקן צמיג גרוע לטעמי לאחר ניסיון של שנה וחצי כולל חורף, שגרם לי להצטער עשרות פעמים על צמיג שכזה.

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

מצטרף לשוללי הפאלקן. צמיג מזעזע על רטוב. (הדגם הספציפי שמדובר כאן)

הA539 בחירה טובה, יש גם Toyo proxes TPT , והקומהו אקסטה שהיו לי על הגולף הקודמת.

הקומהו בסדר גמור ונותנים תמורה טובה למחיר - המחיר שציינו כאן בשרשור גבוה מדי. לפני כמה חודשים קיבלתי הצעה לרביעייה במידה שלי 205/55/16 ב1200 ש"ח (אצל אנטון).

החסרון שלהם שהם פוגעים בנוחות של הרכב, הם פלסטיקיים מדי. היתרון בכך : שהם מחזיקים למשך שנים וכמעט לא נשחקים.

יש גם כמה דגמים לקונטי במידה הזאת , אני לא זוכר את הדגם הספציפי, אבל היה לי כזה על הפולו בדיוק במידה שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מעוניין להרחיב את מידת הצמיגים ברכבי !

בצע חיפוש יותר מקיף, תרים טלפונים, תראה מה אתה מוצא בארץ במלאי (וטרי) ובאילה מחירים ואז תחזור לבקשת המלצות.כרגע הבקשה כללית מדי.

הבנתי שבסך הכל אין מבחר נורמאלי בארץ ועדיף שאלך לראות מה אני מוצא ואחרכך אבחר מבין האפשרויות.!

וזה מה שאמרתי לך לפני שני עמודים ושבועיים.

חפש לך צמיג כמו שביקשתי בהתחלה, חזור עם מלאי, טריות , מחירים ואז נעזור לך לבחור מתוך המלאי הטרי הקיים בארץ!

בקיצור, לפני שמבלבלים את המח, עושים שעורי בית :wink:

עד שתחזור לכיתה עם שעורי בית מוכנים כתוב על הלוח 100 פעמים "דאנלופ SP9000 נותן בראש".

בינתיים, השרשור ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...