Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבחור צעיר ב-10-15 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש מבין במכוניות

אבל חסכתי מספיק כסף לקנות אוטו נחמד 10-15 אלף ..

עכשיו אני מעדיף לקנות ממגרש מכוניות או משהו כי אני לא מאמין במוכרים הפרטים

מישהו ממליץ על מגרש או רשת מכירות למכוניות ... שבאמת אפשר לבטוח בהם ...

באזור נתניה - או באזור השרון !!

ממש תודה =]

פורסם

דבר ראשון - כותרת ,קרא את כללי הפורום.

דבר שני- מצאת עם מי להתעסק מגרש מכוניות ועוד מנתניה- שילוב קטלני ומנצח שימכור לך רכב עם שילדות מחוברות,מנועים עם תוספי שמן דבש שימותו עוד חצי שנה וגירים אוטומטיים בעייתיים.

שלא לדבר על בעלויות שונות ומשונות או רכבים במקרה הגרוע לאחר שיעבוד או שיקום מטוטאל לוסט.

היו בפורום הזה המון שרשורים על קניית מכוניות ממגרשים ובמיוחד מהעיר נתניה,שלמעט צדיק אחד בסדום בשם צביקה,בעל מכון לקרבורטורים, הרוויחה את תדמיתה השלילית בזכות סוחריה ונוכליה ולא בחסד.

היזהר והישמר בדרך!

אפשר למצוא לא מעט רכבים בין10-15 אלף - תחפש פיאט אונו (94-96) אולי אפילו פונטו מהשנים האלו,ג'אסטי 1200 רק גיר ידני,סוזוקי סוויפט/שרייד/פי'גו 205 ידניות כולן.

אפילו אם אתה רוצה רכב משפחתי אתה יכול לקנות לאנוס 98 בתקציב של קרוב ל-15 אבל היא מכונית הרבה פחות טובה מהשאר שהזכרתי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום בחור צעיר .

ברשותי פיאט פונטו ידנית , משנת 95 מדגם 75 HDS . אני לא סוחר , אין לי מגרש ואני אדם הגון ( כך אומרים ). בכל אופן אם אתה מעוניין תוכל להתקשר אלי 052-3010608

רענן

פורסם

וואלה חשבתי שזו בדיחה, לסמוך על סוחר רכב ועוד מנתניה :lol:

בחור לפחות מיד פרטית יש סיכוי של %X שדופקים אותך ולא 100%.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...