Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד כמה שעות צבא...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי את כוונתך. הפקידה עדיין בכיתה י"א עכשיו, והיא עדיין תהיה בצבא לחתום לו על טופס השחרור. מה הבעיה פה?

הוא התכוון שעוד 3 שנים כשתשתחרר (במידה ותעשה שירות מלא), היא כבר תתגיס לצה"ל ותחתום לך על הטופס.

Suzuki Jimny

פורסם

יפה ,המסלול הרגיל של רוב חיילי צהל הצעירים.[באקו"ם-לא מתפנה-מאסר בקו"ם,יום יומיים-תפקיד שרצינו או קרוב,יוצא משם ונישלח לטירוזנות].

שיהיה בהצלחה צעיר,הזמן יעבור לך יחסית מהר[גם הרגעים הקשים עוברים-תיזכור]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
חיל חימוש זה לא כ-ז-ה רע!

חימושניק.

לא רע :)

אם חושבים על הפתגם הידוע שקשור לחיל החימוש ולסבתא :)

If you know what i mean :)

פורסם
חיל חימוש זה לא כ-ז-ה רע!

מצד שני גם אי אפשר למצוא משהו טוב להגיד עליו.

אולי לארז יש.......

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
מצד שני גם אי אפשר למצוא משהו טוב להגיד עליו.

אולי לארז יש.......

אמנם הקצינים והנגדים הם גרוטאות, אבל החיילים (לפחות אלה שאני הייתי איתם) בטוח היו עדיפים מטייס, יותר מזה, הם היו אחלה אנשים. (ולא שלא נתקלתי בחיילים גרוטאות, כן?, יש ועוד איך)

חוץ מזה אל תשכח ששם פגשתי את החברה (השנויה במחלוקת).

פורסם

בתור אחד ששירת שנתיים "טוב כמעט שנתיים" (בבסיס בה"ד 20.) נכון שלי זה בית זונות (הייתי הסאונדמן של הלהקה של הבה"ד)

המקום חביב. יחס טוב מצד המפקדים. ואפשר לשרוד שם וללמוד שם המון.!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מהמתנה בבה"ד 20 כ5 חודשים הבנתי שהמפקדים לא ממש נחמדים והועמדתי לדין על מלא דברים ורק אחד שממש בתור מפקד ובתור בן אדם הוא אחלה

זה ישראל שמפקד על מערכות צריח בסוך הבה"ד אולי אתה מכיר (יונדאי גטס הלוך חזור)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יחידות הפיתוח בחיל החימוש הן מהטובות שיש היום בצה"ל בכל הקשור להנדסה.

החל מפיתוח הטילים והאמל"ח ועד לרק"מ (מרכבה על ארבעת הדגמים) ומערכות הגנה אקטיביות ופאסיביות.

פורסם

טוב,יש לכם 20 שניות לקרוא את התגובה :lol:

אז אני בזיקים ,עושה 02 כרגע.... עד שנברח מחימוש ,בינתיים כיף חיים :wink:....

חווויה,טירונות זה חוויה!

עד שיגיע גבעתי :|

הקשבבב!

פורסם

למה התפנית מהבקו"ם??????

הכי קל לקבל את מה שאתה רוצה זה כשאתה עדיין יעני אזרח שלא משובץ לשום מקום. וגם אם משובץ לחימוש עדיין לא קלטו אותך ביחידה ועדיין אפשר לברוח.

במיוחד שאם היית עושה בעיות היית מקבל דח"ש ל14/11 ומממתין בבקו"ם עד לגיוס גבעתי ב19/11.

כי סגול- לא - יורד- במים!

• תוכן חדש...