Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עישון בנהיגה- תחילת הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עישון הוא ללא ספק הרגל מגונה אבל מה עם עישון בנהיגה...

לעיונכם ולתגובתכם, לינק לידיעה מ'מוטוקאר' על הנחיה בריטית האוסרת עישון תוך כדי נהיגה.

בקרוב בישראל? עם ההתנהלות הפופוליסטית של חברי הכנסת בישראל כנראה שכן

להלן הלינק: http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=LJFF&pn6Vq=E

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה השלב הבא? אסור לעשן אחרי סקס?!

אסור לעשות סקס במלון?

אסור לנהוג כשאתה חרמן?

ימציאו מכשיר למדידת חרמנות נהג?איך זה יעבוד?!...וכמה סטרילי הוא יהיה?....

זה מה שקורה כשלמחוקקים אין משהוא רציני לעסוק בו, אז הם יורדים לחיי העם בפרטים הקטנים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה העצבים? בעיני זהו חוק מצוין. נהג שעסוק בלעשן לא מרוכז בנהיגה, כמו כן אם נופלת סיגריה על המושב בזמן נסיעה, האינסטינקט של הנהג יהיה להרים אותה מהר שלא ישרף הריפוד, וכשהוא מתכופף זאת התאבדות לסוע לידו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

יופי ואני יכול לתת לך עוד 20 כתבות שבהם הגורם לתאונה זה מהירות מופרזת, אז? צריך להוריד את המהירות המותרת ל60? עישון בנהיגה ממש לא מסיח את הדעת, והסיכוי שסיגריה תיפול הוא בדיוק כמו שיתעקם לי המגב ואז בתור אינסטינקט אני ארצה להתעסק אותו, או שיפול לי הפאנל של הרדיו ואני אתעסק איתו, או שפתאום תכנס דבורה לרכב ואני באינסטינקט אנסה לברוח ממנה.

אני לא מעשן בנהיגה, אבל בחייאת תעזבו את המעשנים, כמה כבר תאונות אתם מכירים שקרו בגלל שהנהג עישן או נפלה לו הסיגריה?

ROOONEEYY

פורסם

עישנתי,מעשן,וימשיך לעשן תוך כדי נהיגה.

אני נמנע מלעשן בנסיעות קצרות,אבל בנסיעה ארוכה פשוט ישנו צורך.

אני כבר רואה את השוליים עמוסים בשומרי חוק שעצרו לעשן.

פורסם

זה חוק מטומטם.

לא קשור לכך שכמו שקודמי אמרו יש הרבה תאונות של נהגים שנהגו במהירות מופרזת אז נוריד את המהירות החוקית ל-60?

זה קשור לזה שבסוף גם יהיה אסור לנהוג כי זה מסוכן,

אם נסכים למהלך וולגרי כזה זה כאילו הסכמנו לא לנהוג יותר. זה עניין עקרוני. אני מבין את החוק שאסור לדבר בטלפון כי זה מסיח את הדעת.

אם תשימו לב לאט לאט אנחנו מאבדים את החופש שלנו. מחר יגידו לנו מה ללבוש ואיך לחשוב.

ככה אני מסתכל על זה.

וכל זה לא קשור לזה שאני מעשן :)

לילה טוב.

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני דווקא תומך בחוק מכיוון שניתקלתי לא פעם ולא פעמיים בערסים שגם ככה לא ממש שולטים ברכב.

לא פעם ראיתי אחד עם יד שמאל בחוץ,יד ימין מחזיקה סיגריה ומדי פעם הוא נוגע בהגה.כל זה במהירויות של 60-70 קמ"ש.

פורסם
אני נמנע מלעשן בנסיעות קצרות,אבל בנסיעה ארוכה פשוט ישנו צורך..

לטעמי זה חרטה ברטה. אין כזה דבר יש צורך, הכל בראש. מי שרוצה לא מעשן. אם לא היו לך סיגריות באוטו לא היית מעשן גם 3 ימים.

אני לא מעשן ברכב מסיבה אחת שאני לא רוצה שכל הרכב שלי יהיה מלא אפר, אח"כ קשה לנקות את כל האפר. לכן אצלי ברכב לא רק שאני לא מעשן, אף אחד לא מעשן.

ROOONEEYY

פורסם

הבעיה היא לא הסיגריה ולא העישון, הבעיה היא שיש לנו ברכב כבר יותר מידי דברים שמסיחים את דעתנו מהתרכזות בנהיגה עצמה.

יש לנו פלאפון, ורדיודיסק, וסיגריה, וחיטוט באף, וליפסטיק לנשים, ולהעיף מבט ביומן או בGPS, ולהסתכל על הפרסומת של חתיכה א' או חתיכה ב' האמיתית שחולפת במדרכה (ונשים מסתכלות על החתיכים), ולקרוא את שלטי הרחוב בחיפוש אחר כתובת, ובין לבין אנחנו גם מסתגלים בכביש אבל פחות ופחות מרוכזים בו.

אז בא מחוקק ואומר לעצמו, בו נראה מה אני יכול לצמצם וגם להרוויח מזה.

אם נעשן פחות - תקציב הבריאות יקטן, פחות משהו שמסיט ריכוז בכביש = פחות תאונות, שוב תקציב הבריאות יקטן.

אז בואו נעביר חוק.

ולגבי ההתערבות בחיים: אתם כנראה לא חיים בישראל, אלא בספירה אחרת. אתם מדברים על אם נכנסים לכם לחיים ושוכחים שממש בימים אלה הולך לעבור חוק שיכנס לכולנו לחיים באין מפריע. המשטרה ביקשה אפשרות שהיא תוכל לדעת באופן ישיר וללא טובות מחברות התקשורת וצווים שיפוטיים - מעקב אחר כל שיחות הטלפון שלנו, מקומינו בזמן אמת, כל כתובות המייל שלנו האתרים שאנו גולשים בהם וכהנה וכהנה, והכל בשם המלחמה בפשיעה,

אז חבר'ה - סיגריה זה כבר ממש הדבר הפחות חשוב לאופן שבו נדחפים לחיים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לטעמי זה חרטה ברטה. אין כזה דבר יש צורך, הכל בראש. מי שרוצה לא מעשן. אם לא היו לך סיגריות באוטו לא היית מעשן גם 3 ימים.

קונים וזה טוחן את הכיס.

לא יודע מה זה הרצון או החשק,אבל בא לי וזה עושה לי טוב.

אני לא מעשן ברכב מסיבה אחת שאני לא רוצה שכל הרכב שלי יהיה מלא אפר, אח"כ קשה לנקות את כל האפר. לכן אצלי ברכב לא רק שאני לא מעשן, אף אחד לא מעשן.

קונים וזה טוחן את הכיס.

לא יודע מה זה הרצון או החשק,אבל בא לי וזה עושה לי טוב.

פורסם

אני לא מעשן,אך לפי דעתי החוק מועיל מכיוון שסיגריה זה גם הסחת דעת וגם נהיגה ביד אחת,שגוררת תפעול לקוי של ההגה,מה גם שעישון סיגריה זה משהו ארוך ולא כמו להחזיר את הפנל למקום,[לא שאני רואה סיבה שהוא יצא ממקומו לבד],או לפתוח חלון שהדבורה תצא,אולי אני חושב כך כי אני לא מעשן,יתכן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הסיגריה גורמת לחוסר ריכוז בדיוק כמו פלאפון. ולכן צריך לאסור עישון תוך כדי נהיגה.

מצד שני כל הצדיקים: מי שמעשן, אזי נוהג עם יד אחת, חוסר שליטה בלה בלה. תעשו לי טובה.. על יד אחת אני יכול לספור את מספר הנהגים שנוהגים עם 2 ידיים באופן קבוע.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אני דווקא תומך בחוק מכיוון שניתקלתי לא פעם ולא פעמיים בערסים שגם ככה לא ממש שולטים ברכב.

לא פעם ראיתי אחד עם יד שמאל בחוץ,יד ימין מחזיקה סיגריה ומדי פעם הוא נוגע בהגה.כל זה במהירויות של 60-70 קמ"ש.

תוריד לו את הסיגרייה מהיד, ומה קיבלת?

ערס עם יד שמאל בחוץ, יד ימין על הפקצה במושב הנוסע ומידי פעם הוא מזיז את ההגה עם הברך, במהירות של 100-110, כי אין לו סיגריה שתרגיע אותו.

אני מעשן, עישנתי ואעשן כמה שאני רוצה באוטו.

למעשנים, חוסר בסיגריה גורם לעצבנות וחוסר ערנות,ומוריד את המחשבות מהכביש לכיוון של "מתי אני כבר אגיע ואוכל לעשן?!".

למעשנים, לעשן ברכב זה בגדר עצירה להתרעננות.

ואל תגידו לי לעצור בצד ולעשן.אני לא רואה אנשים עוצרים בצד כדי לעשות משהוא, לא משנה מה(למעט דיבור בפלאפון), כי זה "גוזל להם זמן" וזה ידוע שהישראלי הממוצע חייב להגיע לאן שהוא נוסע לפני כולם.

ואם תיפול הסיגריה? אז מה? כבר קרה לי. לא הורדתי את העיניים מהכביש, אלא עצרתי בצד. בינתיים נשרפו לי קצת הבי3ים.אז מה?

הפסקתי לעשן בגלל זה? הפסקתי לעשן באוטו? לא.

ואם תיכנס דבורה?

ואם ייכנס לך משהוא לעין(קרה לי גם אגב.בתקופה של החצי שנה שלא עישנתי כי התאמנתי)?

ואם יברח לך שתן במכנסיים?

ואם ואם ואם ואם.

אז בקניונים כבר אסור לעשן.אז אני לא מעשן בהם.

במקומות ציבוריים רבים אסור לעשן. אז אני לא מעשן גם בהם.

אני רוצה לראות שמישהוא יגיד לי שאסור לי לעשן באוויר הפתוח או ברכב שלי.

בכלא, עוד מותר לעשן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...