Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו HSD - בעיה במזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר לפתע החליט המזגן בפונטו שהוא לא רוצה לעבוד יותר.

כשלוחצים על כפתור הפעלת המזגן, הוונטה הפנימית מתחילה לפעול, אבל אין את ההשפעה על המנוע (המדחס לא מתחיל לפעול).

גז מולא לא מזמן (אחרי שנים שלא הייתי צריך להוסיף גז) אז אני מנחש שמדובר בתקלה חשמלית.

המזגן הוא מזגן מקורי של פיאט, ורציתי לדעת אם ישנם פיוזים / ממסרים / קונקטורים בתוך תא הנוסעים ובתוך המנוע שאפשר וצריך לבדוק.

כמובן שבהיינס אין פרק על המזגן :/.

תודה מראש!

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יש במע' המזגן המקורית שבמכוניתך, ממסרים, נתיכים, פקודי הפעלת מאורר רדיאטור ועוד כמה מרעין בישין.

הדבר הראשון שי לעשות זה לבדוק אם יש גז במע'. כשחסר גז מדחס המזגן לא נכנס לפעולה.

מכיון שאני זוכר שאתה עובד ביהוד אז גש אל "מוסך שמשון יהוד" שאתה מכירם.

אם ברצונך שרטוט חשמלי של מע' המזגן במכטניתך, אז כתוב דוא"ל ותקבלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מחר ככל הנראה אני קופץ עם האוטו לשמשון. (פשוט כי אישתי נוסעת באוטו והיא לא מוכנה לחכות שיהיה לי זמן לנבור בו).

אני אשמח לקבל שרטוט חשמלי של מערכת המזגן. המייל שלי הוא [email protected]

פורסם

ייתכן וישנה בריחה מסיבית של גז ממערכת המיזוג מה שמביא למצב בו המדחס כן עובד אך היות ואין לו כל התנגדות הדבר לא מורגש במנוע, מה שמניב תחושה של "מדחס לא עובד".

האם הרגשתם ירידה בקירור בימים האחרונים?

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

היי רענן,

המחשבה עברה לי בראש, העניין הוא שלפני חודשיים מילאתי גז במזגן והכל עבד כשורה. מאז המילוי המזגן פשוט מקפיא. לפתע אתמול בבוקר הוא פשוט לא עבד (ובשביל שכל הגז יברח מהמערכת בין לילה זאת צריכה להיות יותר חבלה מאשר דליפה).

אגב, בפונטו אם אין גז המדחס פשוט לא ייכנס לפעולה.

פורסם

לפני שאתה רץ למוסך: צינורות קרועים בדקת? במיוחד את הצינור שנמצא מאחורי בית המצערת ושהולך לפתח מילוי גז?

בפונטו אכן המדחס לא יכנס לפעולה אם אין גז.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...