Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מגבר של אודיסון מדגם LRX4.1K

הייתי רוצה לקבל חוות דעת מבעלי מגברים דומים (LRX), האם זה שווה את הכסף,

מפני שמדובר בסכום לא קטן של פפלינוס.

ואם אפשר לבוא ולהתרשם מהמגבר.

זה הקישור למגבר:

http://www.audison.it/lrx/LRx4_1k_eng_tech_specs.pdf

תודה וחג שמח.

פורסם

אם היית עורך חיפוש על הדגם הספציפי הזה היית מוצא חוות דעת מאוד טובות עליו.

בנוסף שווה להריץ עליו חיפוש בפורומים בחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וההמלצות האלה באות מתוך נסיון אישי? אם המגבר האחרון לא נראה לי..

לפי מה בדיוק אתה ממליץ כאן מגברים? לפי השמועות? נו באמת די כבר עם הקרקס הזה.

Brax X 2400.2 - יעלה בארץ איזה 20K לפחות!

בן אדם ביקש חוות דעת על מגבר מסויים שהוא מצויין בפני עצמו, (ובמחיר שלו לא נראה לי שיש לו מתחרים ראויים ובטח לא סאונדסטרים) אשר משלב איכות ועוצמה בלתי רגילים.

ברור שיכול להיות שברקס יותר טוב, אבל הוא גם עולה פי 3 בערך.

לפותח השרשר הנה כמה דברים שניר רשם לפני זמן מה על ה4.1

בבקשה מנואל:).

הLRX4.1K הוא בנוי טוב יותר כי הוא מתכונן כ 2 מגברי 2 ערוצים באותו קאסט.

מדובר על ערוצי הגברה נפרדים עם ספקים נפרדים מאווררים וכמובן דרגות סופיות נפרדות וקרוסים נפרדים.

הוא יכול להחזיק סט קומפוננט ולספק לו 130 וואט RMS ובו"ז להחזיק סאב בגישור על הערוצים השניים ב2 אוהם ולתת 800 וואט RMS.

מתוכנן בקפידה יתרה, ממש פסגת הטכנולוגיה.

אני אישית לא אוהב אודיסון בכלל, אבל המגבר הזה והמונובלוק מאותה סדרה הם לא פחות ממעולים בכל פרמטר.

בנוסף לכל זה הוא בעל דרגות סופיות של סאנקן, פשוט מעולה.

תאווה לעיניים

imagemagic.php?img=4tvQytTjqNrQ1dbVqNrh26OeqtnOk6Se497W&w=800&h=665&page=popup

פורסם

כן, כבר ראיתי את התגובה של ניר על המגבר הזה.

הבנתי שהמחיר נע בין 5K ל5.5K...... תקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה נתונים מרשימים מאוד, אקח זאת לתשומת ליבי,

תודה.

פורסם

מישהו התנסה עם כזה מגבר ?

כנראה שלא, אבל זה לא מפריע להמליץ או לשלול את המגבר,

אני לא חושב שמישהו יתאכזב מאודיסון בסדרה הבינונית שלהם,

אבל לטעמי 5K ש"ח לכזה מגבר -בזבוז נוראי.

אני הייתי לוקח מונו חזק (אפילו מיד-2 ) + 2יציאות חזק ואיכותי (או 4 בבי-אמפ ) ,

ואני בטוח שזה יעבוד יותר טוב עם שדרוגים עתידיים.

ZZR

פורסם

מגבר מעולה ברמה גבוהה. שמעתי אותו מאוד מרשים.

לדעתי בהחלט עולה על מגברים במחירים זהים.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

טוב השרשור הזה כבר מתחיל לצאת מכל פרופורציה.

תודה רבה רבה לכולם, עזרתם לי מאוד,

התגובות שלכם עלו לשאלתי,

מבחינתי אפשר לנעול.

תודה, איציק.

פורסם

אני שמעתי את המגבר זה ואומר עוד פעם, במחירו יש דברים אחרים.

.

1.מה היה מותקן על המגבר הזה?

2.אילו דברים אחרים אתה מציע במקום להתווכח עם 50% מהאנשים?

אף אחד לא מזלזל בך, אבל תכבד את gti1980 ואת יחיאל ,

דעתם חשובה בדיוק כמו שלך.

ZZR

פורסם

לסט קומפוננט איכותי המגבר הנ"ל מעולה לבי-אמפ.

וגם לעבודה עם סאב בגישור.

כמובן,שתמיד יהיה עדיף לקחת מגבר 2 ערוצים חזק לעבודה בבי-אמפ על קומפוננט + מגבר מונובלוק לסאב או זוג סאבים.

אבל ה4.1K די מפתיע בנושא הזה כי הוא למעשה מגבר 4 ערוצים שבעצם בנוי מ2 מגברי 2 ערוצים יחסית חזקים.

כלומר ישנה הפרדה והבנייה של המגבר הזה היא מאוד איכותית, הרעיון הזה יושם בלא מעט חברות והתחיל בPG עם מגברי הBANDIT שלהם עם 2 מגברים מסדרת הM במגבר אחד (M50 +M100 באותו מגבר).

משם גם חברות כמו JL AUDIO,ECLIPSE,USAMPS AUDISONועוד.

למעשה, 99.9% ממגברי ה5/6 ערוצים בנויים ממגבר 4 ערוצים + מגבר מונו או מגבר 2 ערוצים נוסף שיודע לעבוד בגישור.

ישנם אפילו מגברים שהם בעלי חיבורי מתח כפולים(כניסה,הארקה,פקודה) כי פשוט המגברים מופרדים לגמרי בפנים ורק בעלי שאסי מאוחד.

אין שום בעיה לעבוד עם המגבר הזה על סט בחיבור פסיבי+ סאב בודד או יותר בגישור על הערוצים החזקים- הוא מיועד לזה.

מי שרוצה להנות מהאיכות של אודיסון גם בסדרת הביניים שלהם הLRX, והיה רוצה לרכוש מגבר 2 ערוצים שיתן כ110 וואט RMS כיאה לסט נורמלי + מגבר מונו שיתן באיזור ה600-800 וואט RMS היה מוציא קרוב ל6500-7000 ש"ח, אז לתת לכל זה פתרון ב+-5000 ש"ח= אחלה עסקה.

under construction..

פורסם
לסט קומפוננט איכותי המגבר הנ"ל מעולה לבי-אמפ.

וגם לעבודה עם סאב בגישור.

כלומר ישנה הפרדה והבנייה של המגבר הזה היא מאוד איכותית, הרעיון הזה יושם בלא מעט חברות והתחיל בPG עם מגברי הBANDIT שלהם עם 2 מגברים מסדרת הM במגבר אחד (M50 +M100 באותו מגבר).אם אני לא טועה סדרת הבאנדיט היא הסדרה שסטפאן מאנץ תכנן לPG לא ?

אין שום בעיה לעבוד עם המגבר הזה על סט בחיבור פסיבי+ סאב בודד או יותר בגישור על הערוצים החזקים- הוא מיועד לזה.

מי שרוצה להנות מהאיכות של אודיסון גם בסדרת הביניים שלהם הLRX, והיה רוצה לרכוש מגבר 2 ערוצים שיתן כ110 וואט RMS כיאה לסט נורמלי + מגבר מונו שיתן באיזור ה600-800 וואט RMS היה מוציא קרוב ל6500-7000 ש"ח, אז לתת לכל זה פתרון ב+-5000 ש"ח= אחלה עסקה.

לא יודע , אבל נראה לי שיש מגברי 2 ערוצים טובים בפחות כסף , ואם הולכים על חברות כמו זד אודיו מקבלים איכות יותר טובה ו/או שווה לפחות לאודיסות בהרבה פחות כסף

בברכה יהודה

• תוכן חדש...