Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן רוף של מגאן קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע נימצא מתחת לפלסטיק היכן שנמצאת מנורת התיקרה הקידמית + כפתורי השליטה על הסאן רופ. פרק אותו ותראה את מצב גלגל השיניים. אגב, אם הבעיה היא לא במסילות אלה במנוע מצבך טוב יחסית.

פורסם

הםםםםםםםם...אתה יכול לתת נימוק קצר איך?זה אחד מה חלקים שאני ממש פוחד לגעת....(גם העינית של האימוביליזר נמצע ליד...וברגע שאני ידפוק אותו הלך אלי)

Shift happens!:roll:

פורסם

על מה אתם מדברים , איזה שיניים ואיזה נעליים.

אני לא רוצה לבאס אותך אבל הלך לך אחד מהמסילות או שניהם , המחיר שקבלת מקרסו זה לגג קומפלט לא כולל מנוע , והסיבה שקבלת הצעה כזאת היא בגלל שרנו לא מוכרים את המסילות לחוד.

אם היה הולך גלגל השיניים כל חשמלאי היה יודע לסדר את זה.

פשוט מאוד תפרק את החלון שני ברגים קטנים בכל צד ותוכל לראות בעצמך אם יש נזק למסילות

ועם כל הכבוד, תאמין לי שכבר 3 שנים אני מפש בכל הארץ מישהו שיעשה איזה קומבינה עם המסילות ופשוט לא מצאתי, הגג אצלי היה מפורק 3 פעמים ואף אחד לא הצליח.

פשוט עזוב את זה סגור אותו ואל תגע בו, גם להביא מסילות מפירוק זה לא כדאי כי רוב הסיכויים שגם הם יישברו.

בנוגע לגלגל שיניים אם זה היה באמת זה אז רנו היו נותנים לך הצעה של 1800 ש"ח בערך כולל מע"מ למנוע בלבד.

המחיר שהם נתנו לך זה בגלל רק המסילות ואין שום קשר לגלגל שיניים.

תעשה חיפוש לפני כמה חודשים פתחנו תרד ענק על הנושא.

בהצלחה ומצטער אם ביאסתי אותך אבל אין מה לעשות.

אני מקווה שזה הגלגל שיניים אבל קשה לי להאמין, מה שבטוח אם בדקו לך את הגג ברנו ונתנו לך הצעה של 5550 ש"ח אז הלכו לך המסילות ידידי.

פורסם

יש כאן בפורום מקצוען ששמו "אורן שירותי רכב".

היה כאן שרשור שבו אורן הציע את עזרתו ולא זוכר לפני כמה זמן לבעלים של רכב דומה בגלל בעיה במסילות.

שווה להמתין לתגובה שלו ,אולי הוא הצליח לעלות על העניין של ייצור מסילות תחליפיות או משהו כזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

משה,

אין טעם לשלול!

גם אצלי חשבתי שזה אבוד! אחרי שניסיתי להתעסק עם זה קצת הבנתי שזה הגלגל שיניים, אחרי קרוב לחצי שנה שהוא היה סגור ולא עובד.

יתכן ומה שהלך לו זה הגלגל שיניים, סך הכל צריך לפתוח ולראות.

אם זה מסילות אין טעם להתעסק.

פורסם

אורן הציע לי לתקן את המסילה אך בשל המרחק הרב בינינו אז ויתרתי על העיניין (הרכב גם נמכר) אז לא נראה לי שאורן מצא פיתרון לבעיה.

ול -csl אני לא שולל אני פשוט טוען שאם בדקו לו את הגג ברנו ואמרו לו שעלות התיקון הוא 5550 ש"ח לפני מע"מ ולפני עבודה אז מבחינתם הם דיברו על המסילות ולא על הגלגל שיניים.

אני יודע שלכל המגאנים יש את הבעיה בגג, אבל לי יש דוקטורט בעיניין הזה אני הלכתי אולי ל- 50 מקומות שינסו לסדר לי את הגג כולל מעבדות מסויימות הייתי בלי חלון ברכב בערך 3 חודשים אבל אף אחד לא הצליח , אני יודע איך הגג המסריח הזה בנוי מכל בורג קטן.

ובשביל לראות אם הבעיה היא גלגל שיניים או מסילה לוקח בדיוק 5 דקות.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

פורסם

התפתחות יפה היום...הגעתי היום למוסך מקצועי ביותר....שאלתי לגבי העניין..

-בתח חביבי אין בעיה...זה הגלגלי שנים הלכו.200 על פירוק+הרכבה 800 על החריטה.

-אתה בתוח שזה לא המסילות?

-איזה מסילות,איזה נעליים!

-למה???

-כי זה בכלל עובד על חוטים,אין שם מסילות!

-אתה בתוח?

-כן!תיקנתי אשרות כאלה.....

איזה חפרים יש פה,כמובן קפצתי לאוטו וברחתי בטיל.......יש איזה מקום פה(צפון) שמשהו מכיר ויכול לבדוק את העניין,ואפילו לא ינסה להזביר לי שזה חוטים?

אגב,לא בדקו ברנו,ביקשו אפילו על הבדיקה אפילו 1000 שח,כי לתענה שלהם הם צריכים לפרק חצי אוטו בשביל לבדוק את זה..אז לך תידה...בגלל זה אני קצת מבולבל...ואמרו שבכל מקרה זה החלפה קומפלת,כי לא מתעסקים אם חלקים.

פורסם

quote=Steel;1444647] 7]לא בדקו ברנו,ביקשו אפילו על הבדיקה אפילו . הזוי מה לפעמים ליטר בירה גורם:)

אחשיו לעניין צץ לי מחשבה מעניינת,משהו פעם ניסה ליזרוק את כל המנגנון של המנוע וכה' ולעביר אותו להפעלה ידני?אפשרי דבר כזה?

• תוכן חדש...