Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות מגוונות- גולף 02 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם! :)

קניתי לפני חודשיים את האוטו הראשון שלי, גולף שנת 2002 מנוע 2000.

עם הזמן נתקלתי בכמה דברים שלא נראו לי שגרתיים אך נראו שגרתיים לכולם (עוד לא טרחתי לקחת למוסך).

אשמח אם תוכלו לעזור, להסביר את הבעיות, לדעת עם המצב רגיל או שיש צורך בתיקון כלשהו.

1) צרית דלק עירונית של 1-7 (7 קילומטר לליטר). נבדקה ע"י - הגיוני (?!)

2) לפעמים בעת הנעה האוטו מוקפץ לכמה שניות לטורים גבוהים (אני משתדל להניע בלי לחיצת על דוושת הדלק) בד"כ לאיזור ה 3000, לפעמים גם כ 10 שניות וחוזר חזרה לרגיל.

3)אם אני משאיר סוויץ פתוח מעבר ל 10 שניות בלי שאני מניע, מתחילה לצפצץ נורה אדומה של החום מנוע (אותו סימן שיש על המד חום).

4)לא הצלחתי למצוא בשום מקום (גם לא בחוברת רכב וגם לא בתחנות הדלק) את לחץ האוויר שאמור להיות בצמיגים (?)

5) ידוע של בעיות של "שתיינות" שמן בגולף? יש לי הרגשה כל פעם שצריך למלות.. לא יודע למה.

בכללי, אמרו לי שלא בריא לנסוע בניוטרל, נכון\לא נכון?

תודה רבה רבה לכל העוזרים!

אור.

פורסם
שלום רב לכולם! :)

קניתי לפני חודשיים את האוטו הראשון שלי, גולף שנת 2002 מנוע 2000.

עם הזמן נתקלתי בכמה דברים שלא נראו לי שגרתיים אך נראו שגרתיים לכולם (עוד לא טרחתי לקחת למוסך).

אשמח אם תוכלו לעזור, להסביר את הבעיות, לדעת עם המצב רגיל או שיש צורך בתיקון כלשהו.

1) צרית דלק עירונית של 1-7 (7 קילומטר לליטר). נבדקה ע"י - הגיוני (?!)-הגיוני זה קרוב מאוד לנתון של הייצרן 1:8 עבור רכב עם תיבה אוטומטית.

תיבה ידנית 1:9.

2) לפעמים בעת הנעה האוטו מוקפץ לכמה שניות לטורים גבוהים (אני משתדל להניע בלי לחיצת על דוושת הדלק) בד"כ לאיזור ה 3000, לפעמים גם כ 10 שניות וחוזר חזרה לרגיל.- כנס למוסך לשם ניקוי מצערת או נסה תחילה נסה להוסיף תוסף K44 על מיכל דלק מלא וחזור לפורום לדווח לאחר כשבוע ימים.

3)אם אני משאיר סוויץ פתוח מעבר ל 10 שניות בלי שאני מניע, מתחילה לצפצץ נורה אדומה של החום מנוע (אותו סימן שיש על המד חום).- יש לבדוק את הבעיה במוסך

4)לא הצלחתי למצוא בשום מקום (גם לא בחוברת רכב וגם לא בתחנות הדלק) את לחץ האוויר שאמור להיות בצמיגים (?)- במידה והרכב נועל גודל צמיגים מקורי אזי הלחץ הוא לפי גודל הצמיג ראה טבלה מצורפת.

כמו כן קיימת מדבקה בחלק הפנימי של מכסה מיכל הדלק עם הפרטים הנחוצים.

5) ידוע של בעיות של "שתיינות" שמן בגולף? יש לי הרגשה כל פעם שצריך למלות.. לא יודע למה.- עניתי לך באשכול החדש

בכללי, אמרו לי שלא בריא לנסוע בניוטרל, נכון\לא נכון? - איך בדיוק את נוסע בניוטרל ?

תודה רבה רבה לכל העוזרים!

אור.

בהצלחה בהמשך..

Pages from xsl=3.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

בעיה מס 2 שתארת, לא תיפתר ע"י תוסף דלק מסוג כלשהוא. תופעה כזו נגרמה אצלי ממד כמות אויר דפוק שהוחלף.

צריכת הדלק בהחלט מופרזת, אלא אם אתה נוסע בנסיעה שרובה מאומצת או בשטח עירוני בלבד.

פורסם

קודם כל תודה.

רועי - הנסיעה כמו שכבתי היא עירונית בלבד.

מקס - תודה על התשובה המפורטת.

1)הכוונה בנסיעה בניוטרל היא האצה למהירות כלשהיא ובמישור \ ירידה העברה לניוטרל (N).

2) בקבוק שלם של K44 על מיכל מלא?

תודה רבה!

פורסם

לחבר שלום,

1. בירידה יש לנסוע אך ורק בהילוך D או בהילוך מתאים (חפש בפורום ותמצא תשובות נוספות).

2. K44 על מיכל מלא בלבד.

איזה גיר יש לך ? אוטומטי ?

פורסם

מרק ידידי. נסיונך לעזור ולא רק במקרה הזה, ראוי אמנם לכל שבח. מה שלא ברור לי פשר יחסך המוזר לפורום שהזכרתי, בו משתתפים לא מעט אנשים שמבינים ב VAG לפחות כמו בפורום הזה. מה שנותן להם סוג של עדיפות הוא נסיונם העשיר יותר והבנתם היסודית במותג.

למיטב זכרוני גם אתה מגלה/גילית השתתפות ערה בפורום הנזכר ואני מעריך שאתה רואה עצמך כמשתתף מעט רציני יותר מאלו שהזכרת.

מכל מקום הפניתי את השואל לפורום ההוא כיון שהתנהל שם דיון רציני על תועלתם/נזקם של תוספים למיניהם. חבל להשתמש בתרופה שאולי תזיק יותר משתעזור למחלה שלריפויה היא בכלל לא נועדה.

פורסם

תודה!

די לריב :(

מאתמול עולה בי המחשב שאולי טעיתי והצריכת שמן אינה כל כך גדולה. השאלה היא מה גודל מיכל השמן? כך אדע לגבי מהות ההוספה.

במיכל הבא אוסיף K44 למיכל, בכל מקרה זה אולי עוד עלול להזיק?

ושאלה נוספת, קניתי את האוטו ואחרי כמה ימים ניקיתי אותי בחצר. עד לפני הניקוי הבלמים היו בסדר גמור, רק אחרי הניקוי - שכהרגלי ניקיתי את הטסות ואת כל איזור הגלגל עד ייצא כל השחור, הבלמים התחילו לחרוק. בגלל הניקוי? :x

אגב, הגיר אוטומט

פורסם
תודה!

די לריב :(

מאתמול עולה בי המחשב שאולי טעיתי והצריכת שמן אינה כל כך גדולה. השאלה היא מה גודל מיכל השמן? כך אדע לגבי מהות ההוספה.

במיכל הבא אוסיף K44 למיכל, בכל מקרה זה אולי עוד עלול להזיק? - לא יזיק

ושאלה נוספת, קניתי את האוטו ואחרי כמה ימים ניקיתי אותי בחצר. עד לפני הניקוי הבלמים היו בסדר גמור, רק אחרי הניקוי - שכהרגלי ניקיתי את הטסות ואת כל איזור הגלגל עד ייצא כל השחור, הבלמים התחילו לחרוק. בגלל הניקוי? :x - במידה והרעש לא עובר אחרי נסיעה קצרה יש לגשת למוסך לשם בדיקת בלמים ובמיוחד לקראת החורף

אגב, הגיר אוטומט

המלצות לטיפול:

1. החלף נוזל קירור (G12 PLUS)

2. נוזל בלמים כול שנתיים

צור קשר טלפוני עם מוסך רון שהינו מומחה לרכבי גולף ותקבל ייעוץ טלפוני לגביי הבלמים וטיפולים נוספים.

מסור לו שאני בקשתי שיעזור לך בייעוץ.

5373204 - רון

המסגר 31 ת"א

פורסם

תודה מרק, עזרת לי מאוד.

אני לא חושב שאני אוכל להגיע עד לת"א בשביל מוסך - אני גר בצפת :\

אני מניח שהוא גם יגיד לי בטלפון שהוא צריך לראות את האוטו?

תודה

פורסם

אני דווקא מסכים עם מרק10 בנוגע למה שהוא כתב על פורום vag. אין ספק שיש שם הרבה חבר'ה מקצועיים שכותבים דברים לעניין אבל לצערי יש לא מעט ילדים/מתלהבים או סתם ילדים מתלהבים שפותחים שירשורים על ימין ועל שמאל שהכותרת שלהם היא בערך כזו:" כנסו! תראו איך ה vr6gti turbo RR הזאת מעיפה 911 במירוץ דראג!" חלאס, את מי זה מעניין ולמה המנהלים מאפשרים זאת? אם אני רוצה לראות A3 superchager quarto twin turbo משופרת משו טילים אח'שלו עושה רכבות לדוקאטי 916 sps אני פשוט אקיש את הערך הנ"ל ב youtube במקום להעמיס שטויות על השרת המסכן.

כמובן שאין טעם להסביר למתלהבים הנ"ל שגם לאדה סמארה עם ארבע טון NOS ומנוע של וייפר תיתן בראש לכל פרארי "מסכנה"...

• תוכן חדש...