Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל זה יש דוושת בלמים, לא? :? קודם לוחצים על הדוושה, אח"כ משלבים הילוך נסיעה ואז עוזבים את דוושת הבלמים.

אתה כנראה לא מכיר את הרובוט הזה. ברגע שעוזבים את הברקס הוא מתחיל להדרדר וגם אם אתה סופרמן ומספיק במיליונית השניה ללחוץ על הגז עד שמתקבלת תגובה מההילוכים למהלך המבריק שלך אתה כבר מדורדר כמה סנטימטרים (תלוי בשיפוע).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שיש בקורולה החדשה מנגנון שאמור למנוע את ההתדרדרות לאחור, אבל הוא עובד רק למשך מספר שניות. כלומר אם תעזוב את הבלם ותלחץ על הגז רק לאחר יותר מ-3 שניות, המנגנון יתנתק והמכונית תתדרדר לאחור. הבנתי גם שלפעמים המנגנון הזה לא עובד טוב.

רוני

או שהוא לא עובד, נקודה.

אני לא ממש זיהיתי מנגנון שכזה, אחרת לא הייתי פותח את השרשור הזה.

פורסם
וזה עוד לא הכל, החלפת הילוכים בבעיטה לא מפריעה לך? או שעוד לא הגעת לשלב הנסיעה.

מי אמר שלא מפריעה? מפריעה, באבו-אבוה מפריעה.

פורסם
אתה כנראה לא מכיר את הרובוט הזה. ברגע שעוזבים את הברקס הוא מתחיל להדרדר וגם אם אתה סופרמן ומספיק במיליונית השניה ללחוץ על הגז עד שמתקבלת תגובה מההילוכים למהלך המבריק שלך אתה כבר מדורדר כמה סנטימטרים (תלוי בשיפוע).

יש פתרון - לוחצים על הברקס ברגל שמאל ועל הגז ברגל ימין ( בו"ז ) ואז לא צריכם להיות סופרמן...

או שעושים זינוק בעליה בעזרת בלם היד בדיוק כמו בגיר רגיל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
או שהוא לא עובד, נקודה.

אני לא ממש זיהיתי מנגנון שכזה, אחרת לא הייתי פותח את השרשור הזה.

אני לא מכיר את הגיר הזה, אבל קראת את החוברת לנהג? יש רכבים עם גיר רובוטי שבהם אתה צריך ללחוץ על מתג כדי להפעיל את הפונקציה הזו.

פורסם
יש פתרון - לוחצים על הברקס ברגל שמאל ועל הגז ברגל ימין ( בו"ז ) ואז לא צריכם להיות סופרמן...

או שעושים זינוק בעליה בעזרת בלם היד בדיוק כמו בגיר רגיל...

הכול טוב ויפה, אבל אם אבא שלי היה רוצה לעשות זינוקים בעליה הוא באמת היה קונה גיר ידני...

פורסם

לחבר שלום,

כול רכב אוטומטי במצב D בעלייה תלולה או שיפוע מעל 15 מעלות בערך מדרדר אחורה, לחיצה קלה על הבלם מונעת את ההדרדרות.

לי יש גולף דור 5 חדשה ובשיפוע של 15 מעלות הרכב מדרדר אחורה ככה זה בתיכנון.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אנחנו לא מדברים על אותו דבר. גם אני נסעתי ברכבים בעלי גיר אוטומטי ואני אומר לך שהתופעה המדוברת ממש לא נעימה. לא מדובר על נסיגה קלה לאחור אלא על משהו קצת יותר קיצוני. אני מסכים שניתן בסופו של דבר להסתדר עם זה אבל לא ברור לי למה אדם שקונה רכב אוטומטי ל נ ו ח י ו ת ו צריך לחזור ולתרגל כל מיני מבצעים מורכבים שמתאימים יותר לנהיגת שטח (סתם הקצנתי - אל תקפצו עלי עכשיו).

לגבי החוברת, חנן, אמנם התחלתי לעבור עליה אבל בינתיים לא ראיתי שום דבר שמרמז על מה שאתה מציע. הלואי ויתברר שאתה צודק.

פורסם
לחבר שלום,

כול רכב אוטומטי במצב D בעלייה תלולה או שיפוע מעל 15 מעלות בערך מדרדר אחורה, לחיצה קלה על הבלם מונעת את ההדרדרות.

לי יש גולף דור 5 חדשה ובשיפוע של 15 מעלות הרכב מדרדר אחורה ככה זה בתיכנון.

יש ויש אבל לא כולם.

פורסם

מה 15 מעלות אתם נורמלים? איפה אפשר למצוא שיפוע כזה בכביש סלול??

המקסימום שיש זה 8-9 מעלות ביציאה מחניונים תת-קרקעים. וגם שם רוב המכוניות מתדרדרות (אם כי בהדרגה).

פורסם
גם אני נסעתי ברכבים בעלי גיר אוטומטי ואני אומר לך שהתופעה המדוברת ממש לא נעימה

אתה עדיין לא הבנת, נכון? קניתם רכב בעל גיר חצי-אוטומטי, זה לא אוטומטי (למרות שיש לו פונקציה)! זה יותר גיר רגיל מאוטומט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

נוחיות שמוחיות אם אתה לא מסוגל להחזיק רכב עם גיר רובוטי בעלייה בלי שידרדר לך לא היית צריך לקנות כזה מלכתחילה, טויוטה הצהירו ואף מחייבים לנסיעת מבחן שבה הם מציינים שהרכב מגיע עם גיר רובוטי ויש לו חסרונות. אתם בחרתם להמשיך עם הקנייה מה שנקרא זבש"כ, זה כמו שמחר אני יקנה רכב עם גיר רגיל ויגיד מה זה !? אני קונה רכב גרמני שיפנק אותי לא כדי להתחיל לעשות מבצעים מטורפים כדי להעביר הילוכים או להתחיל נסיעה, עם כל הכבוד לך ולאבא שלך, תקחו את זה כמו גדולים או שתמכרו את הרכב ותפסידו את ההפרש ותקנו בכסף הזה רכב אחר או שתתרגלו ל"פעולה מטורפת" של להחזיק את הברקס ואז כשהרמזור מתחלף לירוק למהר על הגז, בתור מישהו שנסע לא פעם ולא פעמיים באיזורים עם עליות בפקקים עם רכבים ידניים נכון זה לא נוח נכון זה לא הכי כיף בעולם, מה לעשות תקנו רכב אוטומטי ותהנו מה"פינוקים" האדירים שמספק רכב בעל גיר אוטומטי :loco:

• תוכן חדש...