Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב זה?

בעיקרון ברכב שלי לפחות אין צורך בהחלפה כלל אבל כל מס' שנים אני בכל זאת מחליף, להזיק זה לא יכול.

פורסם

כן אתה יכול לעשות זאת עצמאית אם תוכל להכנס מתחת לרכב אם זה גיר ידני אז יש לך בורג ריקון שמן בתחתית הגיר ובצידו יש בורג מילו אולם תצטרך למלא בעזרת משאבה כלשהיא כגון משאבת נפט ידנית

אם הרכב אוטומט אתה ממלא מהמדיד של השמן אוטומט. בהצלחה

פורסם

לא מכיר מגאן אך יש שתי אופציות לבדוק גובה שמן רצוי:

1. מדיד שמן גיר

2. במידה ואין מדיד, בנק' הכניסה של מד' מהירות לגיר ניתן לפרק את הציר הגמיש החוצה. גובה השמן אמור להגיעה לנק' הכניסה של הציר הגמיש לגיר.

אני לא ממליץ להתעסק במשהו שאין לך בו נסיון. לפחות פעם 1 לך למוסך ולמד מהם!!

גיא

פורסם
כן אתה יכול לעשות זאת עצמאית אם תוכל להכנס מתחת לרכב אם זה גיר ידני אז יש לך בורג ריקון שמן בתחתית הגיר ובצידו יש בורג מילו אולם תצטרך למלא בעזרת משאבה כלשהיא כגון משאבת נפט ידנית

אם הרכב אוטומט אתה ממלא מהמדיד של השמן אוטומט. בהצלחה

למה?

ניתן למלא דרך הכניסה של הציר.

פורסם

בדרך כלל מחליפים על הדרך כשעושים קלאץ

בכל רכב יכולה להיות דרך שונה ליבדוק את הגובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...