Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני נוהג ברכב חדש (חדש אצלי), ובו פאנל SONY CDX 2000C.

שתי בעיות יש לי איתו:

1. הוא לא קורא דיסקים. ניסיתי בהתחלה MP3, ואחרי שהבנתי שהוא כנראה לא קורא MP3, צרבתי AUDIO CD באמצעות NERO, והוא עדיין לא קורא, רשום ERROR על המסך. מה אפשר לעשות?

2. אני מתכנת לו קיצורים של תחנות רדיו ע"י המספרים שעל הפאנל. משום מה בהפעלה הבאה של הרכב הזכרונות לא נשמרים. מישהו נתקל בבעיה הזו?

אודה לעזרתכם

תומר

172

פורסם

האיפוס של הזכרון כל פעם שמניעים נובע ברוב המקרים בגלל שהחוטים בגב המכשיר (אחד צהוב ואחד אדום) שאמורים להתחבר אחד למפתח (סוויטץ') ואחד למתח קבוע מהמצבר לא מחוברים למקום הנכון..

כנראה שמי שהתקין אותו טעה בחיבורם וחיבר את שניהם רק לסוויטץ'.. ככה שיש מתח למכשיר רק כאשר הסוויטץ' במצב ON/ACC..

לגבי הקריאה של הדיסקים , אין לי מושג ספציפי למקרה שלך .. אבל מנסיון רע שלי עם מכשירים ישנים של סוני אני יודע שהם היו פעם על הפנים בקריאת דיסקים בכלל וצרובים בפרט.. המצב לפי מה שאמרו לי שופר בשנים האחרונות..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

תנסה לראות אם הדיסק שצרבת עובד במע' אחרת ,

אם זה עובד- הHU שלך לא מצליח לקרוא דיסקים .

בדיקה 2- תיקח דיסק אחר (לא mp3) מחבר , ותראה אם זה עובד אצלך

אם זה עבד אצלו - ואצלך לא -כנראה שהHU שלך לא מצליח לקרוא דיסקים .

מידן.

ZZR

פורסם

שלב 3.

עם המערכת לא קוראת דיסקים. תפרק אותה. תצבע בכחול ! ותזרוק אותה לים.

כי תיקון בעיות עין. (מה שהן התקלה לרוב במערכות האלו. (ובסוני הישנות בעיקר) הוא מעל ל300 שקל.

ובמחיר הזה עם תוספת קטנה אתה מביע מערכות טובות פי כמה. ואמינות פי כמה. ואיכותיות פי כמה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...