Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשורה טובה לתשבי תל אביב: לרגל ראש השנה החליטה העירייה להעניק לתושבים מתנת חג ולא תחלק דוחות על עבירות חניה קלות.

היום ומחר פקחי העירייה לא יחלקו דוחות חניה לנהגים שיחנו את המכונית שלהם שלא כחוק.

עם זאת, לא כדאי למהר ולהחנות על מדרכות ובחניות נכים-לא ינתנו דוחות רק על עבירות חניה קלות כגון חניה בכחול לבן ללא תשלום.

במקום הדוחות יחלקו הפקחים ברכות שנה טובה. מצדו השני של כרטיס הברכה יוסבר לנהגים שהם חונים שלא כחוק אולם לרגל השנה החדשה הוחלט שלא לקנוס אותם.

בנוסף יצורפו הסברים על נהלי חניה.

"מעריב"

12-09-07

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פששש סחתיין, או שלא. :?

לא יקרה כלום אם חולדאי והעירייה המושחתת שלו לא יתנו דוחות בכלל בערב ראש השנה ובראש השנה עצמו, התקציב של העירייה לא ינזק כתוצאה מכך.

ROOONEEYY

פורסם

התקציב לא ינזק, אבל מה יעשו הנכה שתפסו לו את מקום החניה או האמא עם העגלה שלא יכולה ללכת על המדרכה רק כי לא מחלקים דו"חות?

אתה באמת סומך על הישראלי הממוצע שיתחשב באחרים?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

חניה על מדרכה וחניה במקומות המיועדים לנכים לא נכללים "בחגיגה" של ראש השנה.

נהגים אשר יחנו במקומות הללו יקבלו דוחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבנתי את זה וטוב שכך. התגובה שלי הופנתה לפליקס.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כבר ציינו שבשאר הערים הפקחים פשוט לא עובדים בחג?

מה ששוב פעם מוכיח שאזור חיוג 03 זה מקום מגעיל...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השאלה היא האם רכב חונה באדום-לבן ייגרר או לא ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צויין שהפקחים יעלימו עין על עברות "קלות", לכן יש כאן פירצה, מה שנראה לנו "עברה קלה" יכל להיות שאצל הפקחים היא בהגדרה שונה.

:roll:

ל'

פורסם

כבר ציינו שבשאר הערים הפקחים פשוט לא עובדים בחג?

מה ששוב פעם מוכיח שאזור חיוג 03 זה מקום מגעיל...

כמה שאני שונא את הפקחם והגררים של תל אביב, בלעדיהם העיר הייתה בלאגן אחד אדיר של חניות כפולות, חניה בצהוב אדום ודברים דומים.

היום יצאתי החוצה מהבית לרחוב דיזינגוף בתל אביב, גיליתי על הרכב שלי את הדו"ח המיוחד והייתי מאוד מרוצה, בסיבוב קניות אחר כך שמתי לב לכמויות יוצאות דופן של חניות לא חוקיות - בתוך הצמתים, כפולות ובמקום עצירת אוטובוסים. מיותר לציין שזה גרם להמון בעיות תנועה, עקיפות מהנתיב הלא נכון וכו.

טוב שזה רק ליום אחד...

פורסם

:)

סוף סוף אני לא אצטרך לשלם 15 ש"ח על חנייה בחניון הדולפינריום המגעיל.

יוזמה מבורכת-גם אם זה רק ליום אחד.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

האמת, שעכשיו כשאני חושב על זה, אני לא זוכר שקיבלתי אי פעם דו"ח חנייה בכחול-לבן במהלך שבת/חג.

ובשישי בערב - גם לא בחנייה באדום לבן (בלי להפריע לתנועה כמובן).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם ככה אין חניה אודות לאותם נהגים שמחנים על כל פיסת סמ'ר פנויה שקיימת על מדרכות/מעברים וכו'

רק שבחג הם לא יקבלו דוחות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לידיעתכם: בכל מקרה בשבתות - מכניסת השבת ועד בוקר יום ראשון למחרת אין דוחות על חניה בכחול לבן ללא תו חניה בתל אביב. וככה גם בחגים, ככה שאין פה שום בשורה.

• תוכן חדש...