Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשורה טובה לתשבי תל אביב: לרגל ראש השנה החליטה העירייה להעניק לתושבים מתנת חג ולא תחלק דוחות על עבירות חניה קלות.

היום ומחר פקחי העירייה לא יחלקו דוחות חניה לנהגים שיחנו את המכונית שלהם שלא כחוק.

עם זאת, לא כדאי למהר ולהחנות על מדרכות ובחניות נכים-לא ינתנו דוחות רק על עבירות חניה קלות כגון חניה בכחול לבן ללא תשלום.

במקום הדוחות יחלקו הפקחים ברכות שנה טובה. מצדו השני של כרטיס הברכה יוסבר לנהגים שהם חונים שלא כחוק אולם לרגל השנה החדשה הוחלט שלא לקנוס אותם.

בנוסף יצורפו הסברים על נהלי חניה.

"מעריב"

12-09-07

ל'

מצטער לקלקל את המסיבה

ברחוב שלי, כבר מספר שעות, שהגרר בא ולוקח מכונית אחרי מכונית

לפחות 6-7 רכבים נגררו כאן משמונה בבוקר

מה שנקרא שנה טובה מעירית תל אביב...:nono:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אתה לא מקלקל שום מסיבה.

הגררים לוקחים רק רכבים שחונים באדום לבן ועברות חמורות, לא כחול לבן, אדום אפור וכו...

בדיוק ההגדרה שדיברנו קודם, בין ערות קלות לכבדות.

אתה מקלקל מסיבה רק לאלו שנגררו היום ;-)

פורסם

כבר ציינו שבשאר הערים הפקחים פשוט לא עובדים בחג?

מה ששוב פעם מוכיח שאזור חיוג 03 זה מקום מגעיל...

אתה לא חייב לגור באיזור חיוג 03 אתה מוזמן לעבור לגור בערד או בשלומי- שם אין דוחות ואין שום בעיות של חניה.

under construction..

פורסם
אתה לא חייב לגור באיזור חיוג 03

לשמחתי, אני גם לא גר שם, וכל מה שאני צריך, אני מוצא באיזור שלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...