Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

עליי למצוא עבור חבר מכונית בעלות של 35,000 ש"ח .

הדרישות כה רבות לתקציב והחלטתי שלהתייעץ עמכם יקל , על פי סדר החשיבות פחות או יותר :

1. בטיחות סבירה (עצוב לחשוב שבתקציב הזה עם שאר הדרישות שתי כריות אויר יהיו מעל ומעבר) .

2. אמינות ועמידות בינוניות-גבוהות (מהיפניות ועד לגרמניות כמו גולף , הכל יתקבל , איטלקיות בחוץ וצרפתיות זה אתם תקבעו) .

3. מראה של מכונית ספורט (אסטן מרטין זו השאיפה , אבל הוא יסתפק גם במראה האטץ' החמה או פושרת כמו סיויק האצ'בק , גולף דור 3 ומעלה , קולט ושאר הקופה ו\או האצ'בק בסגנון) .

3. מאפיינים ספורטיבים - ביצועים והנאה (גם כאן השאיפה יכול להיות ווסטפילד , אבל גולף GTI הראשונה או השנייה תהיה כמו כפפה לסעיף , רק המראה לא מתאים לו וחבל שכך) .

* סעיפים כמו עלות אחזקה שפויה , צריכת דלק סבירה (8\1) וכדומה מובנים הם מובנים מאליו .

תודה מראש ושנה טובה!

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

רנו מגאן קופה 2.0 ונישאר עודף לקוראסונים.

מתאימה לו מצויין לדעתי, בטיחות טובה מאוד לזמנים ההם.

אמינות טובה אם הרכב לא מוזנח.

ביצועים מצויינים, מנוע 2.0 150 כ"ס.

התנהגות טובה למדי וטובה יותר משל סיוויק קולט ושות'.

פורסם

מצטרף לקודמי בעניין המגאן קופה, ממליץ גם על איביזה 1.6 100 כ"ס- יש גם גירסאות 3 דלתות ועם ג'אנטים ואגזוז היא נראית מספיק רעה וגם נוסעת לא רע בכלל...בתקציב שלך ניתן להשיג מודל 01. נסה למצוא גם פולו 16V.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רנו מגאן קופה היא בהחלט אפשרות , לא נהגתי עלייה ואם זו לא טרחה אשמח לעוד מעט פירוט .

אמינות - להבנתי היא נוטה למחלות חשמל? משהו נוסף מלבד למנועי החלונות?

מנוע ותיבת הילוכים - תיבת ההילוכים טובה? היא משתלבת היטב עם המנוע? תגובת מצערת\חיבה לסל"ד גבוה?

תקשורת - אני מבין שהשלדה לא ספורטיבית במיוחד , מתלים תמיד אפשר לשדרג (KW here we come), איך מערכת ההגה (העברת תחושות מן הכביש ודיוק)?

צריכת דלק - ?

האיביזה והפולו הן אפשרות נחמדה , אבל הן פחות מושכות , אלא אם ידוע לכם על תכונות שלי לא ידוע עליהן .

אשמח לשמוע עוד הצעות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

היום בדיוק מכרתי את המגאן קופה שהייתה לי.

צריכת דלק ממוצעת משולבת בעיר ומחוץ לעיר היא כ-11 ק"מ לליטר, הפתיע אותי לטובה לאחר פולו 16V 1.4 שצרכה אותן כמויות של דלק.

המנוע חזק ומושך טוב מאוד, תגובת מצערת חדה.

המחלה של הרכב זה הסאן רוף והחלונות האחוריים.

האמינות המכנית טובה, אישית לא היו לי שום בעיות במשך 8 חודשים שהרכב היה ברשותי.

הגיר הוא אותו גיר שמותקן בקליאו ספורט אגב.

פורסם

אכן המגאן נראת כאפשרות מצויינת.

אגב, אתה בטוח בקשר לגיר? זה לא נראה לי הגיוני.

התנהגות טובה למדי וטובה יותר משל סיוויק.

ששששש..רק שVolk לא ישמע אותך.

:shock:

פורסם

רובר R25. נראית מעולה ונוסעת מעולה. שלושה כוכבי בטיחות אם אינני טועה ותחזוקה סבירה+ (לצורך העניין כמו לנטיס 1.8 ) אם הרכב תוחזק נכון ובמוסכים מורשים.

לגבי המגאן 2.0: אכן הרכב נראה מעולה ומושביו נוחים, אבל לדעתי האישית חוויית הנסיעה בו פחות מהנה (בזמנו שקלתי כזו כחולה - הצבע הכי יפה שלהן - ולא רכשתי אותה כי לא מצאתי את אותה תגובת דוושה זריזה שדיווחו עליה למעלה). אגב, ל- R25 תיבה רציפה מדהימה, ותאוצות מהנות ביותר. באם חברת מעדיך ידנית, אזי 216 וותיקה מעט יותר תעשה יופי של עבודה (לדעתי אין לה מתחרות בתמורה לכסף בהיבט של הנאה ויופי) ואפילו תשאיר לו כסף לטיפולים (אם יזדקק) ולטיול באנגליה :-)

עריכה: וולקן שמורה היא גם אפשרות לא רעה, שתשאיר בידו כסף, אם הוא חושב שהיא יפה (כי אני לא כ"כ בטוח בזה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בנוגע לרנו מגאן קופה , ממשיכה להשמע כמו האפשרות שבסוף תבחר .

כל הנתונים נשמעים טוב מאוד ביחס לתקציב (בייחוד תיבת ההילוכים) , אני מקווה שאם היא תבחר יהיה קל למצוא אחת שמורה .

בנוגע לרובר , הן פחות מעניינות .

בנוגע לוולקן , בין הראשונות שהצעתי אבל הוא פסל על מראה (חבל שכך , אבל זה לגיטימי) .

תודה רבה לכל המגיבים עד כה , אשמח לשמוע הצעות נוספות אם ישנן .

• תוכן חדש...