Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון ראלי IRDA בפארק חצרים 7/9/2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה תמונות זאב...תודה על ההשקעה והעבודה הקשה בחום ובאבק ,אתה מקצוען אמיתי!!!

לאחר שהתפזרו ענני האבק, והיו בכמויות גם בתוך הרכב,קצת על הראלי מנקודת המבט שלי...

6:00 בבוקר אני במוסך "שאפט" שהם האמא והאבא של הרכב שלי...ממתין לגרר " גרר חיים " כמובן

7:00 הגרר מופיע באיחור של שעה עם איזה סיפור שנשרף לו כמעט הבית :wink: יוצאים לדרך תידלוק הרכב

וממשכים בנסיעה

9:00 מגיעים לאתר מורידים את הרכב, ושי אסרף הנווט התותח שלי מזנק לרכב (הוא הגיע עוד קודם)ויוצאים לנוטס

(הכרת המסלול) של שעה, פעמיים מעבר על המסלול שי רושם הכול מהר ובלי טעויות...ואני ממלמל לעצמי

יש מלה קפיצות(לא טוב עם הבולמים והקפיצים שברכב) בנוסף והכי גרועה, בחלק גדול מהתוואי יש חולות

עמוקים (פודרה,מזכיר את ראלי ספארי)ובמיוחד בסיבובים(לא טוב לרכב עם 1.3 סמ"ק הנעה קידמית ובלי LSD )

10:00 סיום נוטס והמתנה לזינוק

10:30 רכב ראשון מזנק, ואנחנו מחכים לתורנו

10:40 הגיע תורנו,אני ושי מזנקים הכל הולך חלק הקראת נוטס מושלמת ואנחנו מסיימים בזמן של 6:11

זמן מעולה...אבל מתכילים להגיע תגובות שהזמן טוב מדי ולא הגיוני(העניין בבדיקה כרגע)

11:20 מקצה שני ,זינוק הכל הולך חלק אבל כבר מתחילים להרגיש שהרכבים החזקים תחנו את השטח

והעבירות יורדת עוד הזמן שלנו 6:47

12:50 רכב ראשון מזנק לעוד סדרה של שני מקצים ,לאחר הפסקה ופינוי שני רכבים תקועים שאחד מהם בקטגוריה שלי

(סיטרואן AX של דוב ורנר שהחליטה להיפרד מהגלגל הקידמי ימני כולל המשולש)

13:00 אנחנו מזנקים למקצה שלישי אני לוחץ חזק מאוד וכל קפיצה הרכב מתרסק לקרקה ומקפץ בחוסר ריסון

(כבר אמרתי קפצים ובולמים לא משהו)ובנוסף החול כבר תחון מה שגורם לעבירות במקומות מסוימים

להיות כמעט בילתי אפשרית,הזמן שלנו 6:46

13:20 זינוק למקצה רבעי ואחרון אני לוחץ חזק אבל בלי קפיצות קמיקזה, וגם הרכב כבר לא הכי תקין הזמן שלנו 6:45

לסיכום:

האווירה הייתה טובה ורגוע כמו תמיד אצל נועם הימן אבל יש כמה דגשים,מדידות הזמנים צריכות שינוי,לא היו טפסי זמנים לנווטים(לחתימת המרשל),המסלול לא היה חלק כמו שהוחלט (יותר מידי קפיצות וחולות עמוקים),לא היו גבעים כמו שהוחלט

תודות:

לנווט שלי שי אסרף כמובן ולאחיו וחבר שלו על העזרה

תודה למוסך שאפט, לגרר חיים , ולפיט סטופ על העזרה

תודה לזאב הצלם על תמונות מדהימות

תודה לנועם הימן על האירגון

מסקנות:

לרכב שלי יש 9 נשמות והוא לא איכזב בחיים, אבל זהו אני חושב שהגיע הזמן לעבור לרכב יותר מקצועי ותחרותי ...

בברכה

קובי כהן

פורסם

קובי שלום,

אין הרבה שמסוגלים להוציא מהרכב הזה מה שאתה מוציא ממנו.

כל פעם אני נהנה מחדש לראות אותך ואת הרכב מסיימים עוד מירוץ.

בהחלט יהיה חכם מצד ספונסר שישדרג אותך - הוא ירוויח נהג מוביל ללא ספק...

שתהיה לכולנו שנה טובה,

אלון חלווה.

פורסם

לא היה לי זמן עד עתה להגיב היות ואני בגרמניה,

עבר עלינו מרוץ נחמד רגוע (לרובנו), טבילת האש לנווט שלי רן עברה בהצלחה.

הרכב עבד קשה אך הוכיח בפעם ה מי יודע כמה שסובארו (טנדר)= אמינות.

כמו בכל המירוצים נסעתי ב הילוך LO משולב הנעה 4X4 שמח וטוב לב ומרוצה מהזמנים בסה"כ.

***עריכה***

מכירה / קנייה בפורום המתאים בבקשה...

אלון

*** סוף עריכה***

תמונות נהדרות אצל זאב.

כל טוב

אהוד פוביצר.

פורסם

אחלה מרוץ... יש לנו נהגים באמת טובים כאן. חבל רק שכל המרוצים באזור הם במצרים בכל מקרה מקווה שהדבר הזה שנקרא ספורט מוטורי בארץ ימשיך להתפתח וכל הכבוד לכם שאתם מחזיקים את זה.

• תוכן חדש...