Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בדיוק לפני הזמנה (מאייבי) של קיט קסנון אבל אין בו אור גבוהה זה יהיה מורכב על סיאט

ויש לי טסט עוד שבועיים

האם בלי אור גבוהה הוא לא יעבור טסט הקיט שאני קונה זה או 6000K/8000K מה יותר כדי?

אני מתלבט בין שניהם

תגידו מה יותר טוב

http://cgi.ebay.co.uk/XENON-HID-CONVERSION-KIT-H1-H4-H7-H11-9005-9006-9007_W0QQitemZ300146316677QQihZ020QQcategoryZ72235QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-OEM-HID-conversion-kit-H1-H4-H7-H11-9005-9006_W0QQitemZ200147707804QQihZ010QQcategoryZ72235QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

תודה,

פורסם

קודם כל - אתה לא תעבור טסט! חובה שיהיה לך אור גבוה!

מעבר לכך, קרא את הכתבה הבאה ותחכים ממנה: http://www.motori.co.il/content/view/224/10909/

אח"כ תחליט מה אתה עושה.

קוואסקי - אל תטעה (מחוסר ידע או מסיבה אחרת) - מה שאתה ראית סביר להניח שהיה ברכבים שמגיעים כבר מהיצרן עם תאורת קסנון, או לחילוםין רכב שהתוקן בו קיט בצורה מקצועית שמותירה את האפשרות לאור גבוהה (פנס שמכיל 2 נורות שונות אחת לאור רגיל והשניה לאור גבוהה או לחילופין קיט בי-קסנון בעל מנוע שמזיז את הנורה/תריס על מנת לכוון את האלומה אחרת)

פורסם
אוקי אבל מבין שני הלינקים ששלחתי איזה קיט להזמין

??

תודה

אתה לא תעבור טסט בכלל עם קסנון. בלי קשר לאורת גבוהים או לא.

בישראל אפשר לעבור טסט עם קסנון רק במידה, והקסנון הגיע עם המכונית מיום יצורה.

צריך להיות לך רשום ברשיון, שמותר לך קסנון.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כתבתי את זה בעבר.....אפשר לעבור טסט עם קסנון וזאת בתנאי שאין פיזור מהרפלקטורים.

לרכב המצויד עם עדשות בפנסי החזית בכלל אין שום בעיה.

התנאי הוא להשתמש עם נורות 6000K -4500K .

ברוך -

פורסם

שאלה, תגובה, תשובה.

רגע אנשים, נגיד ולי יש פנס אם מנורה לאור נמוך וגם מנורה לאור גבוא אז בעיה אחד נפתרה. הרכבתי סט קסננון אכותי יחסית! לדוגמה כן?

אני בא לעשות טסט ומה הם רואים, שיש לי קסנון? אולי זה לא? יכול ליהיות שזה מנורות אם גוון אור לא נורמלי או משהו דומה. ארי לא רשום לי על פנס בפירוש xenon. הם פשוט בודקים את רמת האור ופיזורו. או שאני טועה? אם הכל בסדר אז שלום ולהיתראות. לא? אני מבין שבחוק רשום אין לעשות שום שינויים ברכב. אבל פנסי ערפל זה בסדר רואים שזה מותקן ולא היה שם. או שכל דבר אחר כמו צמיגים וחלונות כהים (היום רק קדימה) וכאלה. רואים את זה ופוסלים אותך. אבל קסנון? מי רואה את זה? איפה רשום שזה קסנון? יש מנורה... יש פיזור של אור. הוא בסדר? זהו לא? מי ביכלל שם לב זה קסנון או לא. ועוד באור היום. ביכלל רושמים ברישיון שיש לי קסנון? יש מישהו שלא עבר טסט בגלל קסנון מותקן? מדובר על אכותי יחסית לא משהו לא נורמלי.

תודה!

• תוכן חדש...