Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום הייתי בחנות מערכות לרכב יוקרתית יחסית לא כמו כל הבאסטות ויש לי שם כמה קשרים ככה שהבנאדם ממש אבל ממש לא מחפש לדפוק אותי. עכשיו אני באתי במטרה לקנות את המורל פולס 6.5 והוא אומר שהוא ממש לא ממליץ עליהם הוא שמע אותם הרבה ועוד הרבה סוגים של קומפוננטים והוא אומר שהוא ממליץ לי במחיר הכי קרוב את הJBL GTO6507 שמוצהרים 70WRMS לעומת המורל שמוצהרים 120WRMS רק שהוא אומר שהוא בכלל לא מאמין למה שמצהירים על המורל ולפי מה שהוא שומע הRMS של הJBL הרבה יותר גבוהה והצליל עצמו הרבה יותר יפה. לדעתו המורל הם מש'ו כמו 50-60 WRMS.

מה אתם אומרים כדי ללכת על הJBL? יש מצב שהמורל באמת יותר נמוכים ואיכותיים?

תודה לעוזרים.

אסף.

פורסם

תראה אתה לא ממש עוזר לי בדילמה

ברור שגם JBL זה JBL

זאת הסיבה שאני שואל את השאלה הזאת שתיהם חברות טובות..אולי JBL יותר, אולי בסוג הזה לא, אני לא ממש יודע זאת הסיבה שאני שואל אתכם אם זה משתלם ביחס למחיר לעומת המורל? ואם המורל זה באמת חרטא וזה פחות RMS מה JBL באמיתי (ולא מוצהר)

פורסם

אתה צריך לשמוע את שניהם לפני שאתה מחליט מה לרכוש.

אני בכול אופן אהבתי יותר את הJBL ולכן לפני כמה שנים רכשתי אותו ולא את המורל.

לא חותם

פורסם
שלום.

היום הייתי בחנות מערכות לרכב יוקרתית יחסית לא כמו כל הבאסטות ויש לי שם כמה קשרים ככה שהבנאדם ממש אבל ממש לא מחפש לדפוק אותי. עכשיו אני באתי במטרה לקנות את המורל פולס 6.5 והוא אומר שהוא ממש לא ממליץ עליהם הוא שמע אותם הרבה ועוד הרבה סוגים של קומפוננטים והוא אומר שהוא ממליץ לי במחיר הכי קרוב את הJBL GTO6507 שמוצהרים 70WRMS לעומת המורל שמוצהרים 120WRMS רק שהוא אומר שהוא בכלל לא מאמין למה שמצהירים על המורל ולפי מה שהוא שומע הRMS של הJBL הרבה יותר גבוהה והצליל עצמו הרבה יותר יפה. לדעתו המורל הם מש'ו כמו 50-60 WRMS.

מה אתם אומרים כדי ללכת על הJBL? יש מצב שהמורל באמת יותר נמוכים ואיכותיים?

תודה לעוזרים.

אסף.

שטויות במיץ, יצא לי לעבוד לא מעט פעמים עם הסטים הללו של מורל ואין איתם כלל בעיות.

לא מסתכלים על עוצמות אלא שומעים רמקול.

ולא לא נכון העניין של היכולות ספיגה, התקנתי אותם גם על מגברים שיכולים לספק גם 170 וואט RMS כמו האופוס2 הישן והטוב או מגבר פרימיום של אקליפס שנותן 140 וואט RMS.

מיותר לציין למי שהיה לו איזהשהו ספק שמדובר על רכב עם אלטרנטור משודרג, 170 אמפר.

מתשובתו של אותו מתקין ניכר שהוא פשוט אינו מקצועי מספיק, או שהוא בכל זאת ולמרות ההקדמה שלך כנראה שהוא מנסה לעשות עליך קופה.

כנראה שיש רווח יפה על הJBL ועל המורל קצת פחות.

ידידי, חברים יש רק באגד ועם עובדות לא מתווכחים.

מורל פולס = אחד הסטים הטובים שקיימים בטווח מחירים שהוא נמכר בו.

מעטים הסטים שיתנו לך את אותה תמורה וגם יחזיקו לך שנים.

under construction..

• תוכן חדש...