Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה F ואני מחפש מידע על הרכב. כל מה שיש על האוטו: שיפורים, חנויות לקניית חלקים ועוד. תודה רבה!

[לפותח השרשור: הודעתך שוכתבה. קרא את כללי הפורום - הודעות נוספות בסגנון זה ימחקו. תודה.]

פורסם

הדגם שברשותך נקרא לאנטיס 323f ba והוא במהדורה מוגבלת בין השנים 96-98 עוצב ע"י המעצב של פורשה 944 ועוד שני דגמים (אם אני לא טועה 923 ו 928 ). בקיצור יש המון שיפורים, הרכב שהגיע לארץ הוא הסטנדרטי מבין דגמי הf בעולם שחבל שלא הביאו (לדוגמא type r 170 כ"ס - השחורה בתמונה), כנס לwww.club323f.com ותבין הכול. אני אישית ממליץ על התקנת סאנרוף וקסנון, דוד אחורי מפוצל לשניים, מגנזיום איכותי, אם תצליח לאשר אז 17 אינץ' (למרות שצריך קומבינה בשביל זה, וראיתי אחת עם 17), צמיג רחב, כמובן צמיגים ספורטיביים, בודי קיט שיכלול חצאיות לכל האורך סטריפ משחיר על השמשה הקדמית בעובי של 12 ס"מ בערך לגבי שיפורים מכניים, במידה ויש לך גיר אוטומאט לא הייתי הולך על פילטר פתוח כי ההבדל הוא זניח וחסר משמעות, כמובן דוד זרימה חופשי חובה:-), השחמת חלונות בתנור, בקליות אחוריות שקופות (1000 שח דבר איתי אני יכול לכוון אותך לחנות) לצבוע את הבקלית האחורית האמצעית בצבע האוטו או לעשות דוגמא שתיתן צורה מיוחדת יש כמה רפליקות שאני יכול להמליץ לך עליהן, בלאנטיס f יש פנס ערפל אחורי 1 ופנס רוורס אחד, אתה יכול לעשות במקומן שני נורות הלוגן (אני יכול לתת לך קישור לראות איך זה נראה, בגדול פצצה) ואז יהיה לך שתי נורות רוורס ושתי נורות ערפל אחורי. כמובן פנסי ערפל קדמיים, צביעה של הפלסטיק השחור בחלקו העליון של דלת הבגאז' בצבע האוטו. צביעת הדאש בורד, לוח מחוונים צבעוני, בקיצור אינסוף ידידי, ועוד לא נכנסו לשיפורים המכניים זה רק על קצה המזלג. הוספתי לך כמה מאזדות מדהימות שיתנו לך מוטיבציה לתת בראש.

MobyRear1.jpg

back.jpg

front.jpg

side.jpg

normal_P7100010.JPG

P5160007.JPG

פורסם

לך לקורס נהיגה מתקדמת לפני שתהרוג את עצמך.

מתלהב...

אתה צריך ללמוד לנהוג טוב לפני שאתה מתחיל לשפר את האוטו שלך. הרכיב הכי חשוב הוא אתה.

אל תגרום לי לבזבז דקות זמן אוויר בשיחת טלפון למשטרה על נהג משתולל או נהג שנכנס במדרכה.

ולכל מי שעומד לתקוף אותי עכשיו, תזכרו שעם הודעה כמו הראשונה בשרשור הזה אפשר ללמוד המון על הכוונות של הבן אדם.

פורסם

תשפר את הנהג.

זה השיפור הכי משמעותי שתוכל לעשות לרכב שלך, והיתרון הוא... שזה שיפור שהולך איתך מרכב לרכב.

אחרי שתשפר את הנהג, הנהג המשופר יידע כבר יותר טוב מה חסר לו ברכב, ויוכל לשפר גם את הרכב - בצורה טובה יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום לפותח האשכול, לצערי לא תמצא בארץ שיפורים קוסמטיים מקוריים לדגם שלך, אני את החלקים שלי הבאתי מיפן שהיו מיועדים לדגמי Type R 2.0L V6, לגבי שיפורי מנוע הנושא די מורכב ומאוד תלוי בתקציב שלך ועד כמה אתה רוצה לשפר את ביצועי המנוע אם בכלל.

אני מצטרף להמלצות הקודמות באשכול זה וממליץ על קורס נהיגה.

אם יש לך שאלות יותר ספציפיות, אתה יודע איפה למצוא אותי 8).

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת זה טוב, אבל בגלל שהבחור קנה רכב והוא מתלהב ממנו, זה לא הופך אותו לבחור מפגר שיתחיל להשתולל, ויכנס בעמוד! אני אישית הייתי ממש מתבאס אם הייתי בא לפורום כמו קארספורום לקבל עצה ממקצוענים בנושא שיפורים, ובמקום זה כולם היו קוראים לי מתלהב ואומרים שאני אכנס בעמוד, קצת קרדיט לבנאדם, הוא בא לשפר את הרכב ואתם באים לחנך אותו? מה עם קצת פרגון ? חבל על הזמן אולי בנאדם יודע לנהוג? אולי הוא חסך לרכב כמה שנים ועכשיו הוא סוף סוף רכש אותו והוא רוצה שהוא יהיה יפה? טוב לדעת שלשפר את האוטו זה נקרא מתלהב. במיוחד הבחור הראשון שקרא לו מתלהב, כנראה שידעת על מה אתה מדבר שאמרת שיתקפו אותך. והשני שעוד ממשיך את זה, אתה באמת קונדסון או שאתה מסתלבט ? חשבת אולי הוא התכוון לשיפורים קוסמטיים, איפה כתוב שצריך לעבור קורס נהיגה מתקדמת בשביל לשפר את הרכב ? ואולי הוא התכוון לשיפורים קוסמטיים? פשוט זלזול בפותח השרשור! קצת כבוד לבנאדם לא יזיק .הבחור קנה רכב ורוצה לשפר אותו אתם באים לחנך אותו ? בטח הוא גם ישאל אתכם מה צריך לעשות אחרי שקראתם לו מתלהב. קורס נהיגה מתקדמת זה טוב בלי שום קשר ואל תעשו פה סלט, אם אתם רוצים להמליץ לו על קורס נהיגה מתקדמת אז יש דרך וגישה לזה, כל מילה נוספת מיותרת, בושה. אם הוא יכנס ללינק שנתתי לו למועדון מאזדה f האנגלי אף אחד בחיים לא ידבר אליו ככה ולא יגיב לו ככה, תתביישו לכם.

פורסם
אם הוא יכנס ללינק שנתתי לו למועדון מאזדה f האנגלי אף אחד בחיים לא ידבר אליו ככה ולא יגיב לו ככה, תתביישו לכם.

כי הם חיים בסרט שבו הם הכי מדליקים והכי יפים והכי חכמים וממש ממש מגניבים (שיאואו!!!)

וגם בגלל שבאנגליה אנשים שמעורבים בתרבות מוטורית אמיתית לא מתעסקים עם רכבים כאלו. יש להם היצע אחר של מכוניות.

העובדה היא עדיין שכשאני רואה מישהו בן 17 על ההגה של 323F משופצרת ואני יודע שאין כלום מתחת והבן אדם לא יודע לנהוג, המחשבה לא ממש מרגיעה ברמזור, כי למרות שהוא לידי ולא מולי, יש סבירות גבוהה שהוא יפגע במישהו.

זה לא שאני מזלזל חלילה במאזדות למיניהן, ובמיוחד ב323F מאותן שנים (שאותה אני די אוהב דווקא), אבל נראה לי שסדר העדיפויות שלו שגוי מהיסוד.

תגיד לי מי שעושה חצאיות וספוילרים לאוטו שלו לא נוסע יחסית יותר בפרעות, ותקבל את התואר "ציניקן השנה".

פורסם
יש לי מאזדה F ואני מחפס כל מה שיש על האוטו שיפורים,חנויות לקנית חלקים וכ"ו.

השאלה מה אתה מחפש בדיוק ?

חלק מהדברים ניתן להשיג בארץ, חלק בקנייה מחו"ל דרך EBAY או חנויות.

הייתי ממליץ בהתחלה על צמיגים טובים עוד לפני קורס נהיגה מתקדמת. לא יעזור קורס נהיגה מתקדמת אם הצמיגים שלך פשוטים/בלויים/או מפירמה סינית.

התקנת צמיגים ? עשית קורס ? אתה עכשיו רוצה לשפר קצת כח ? או התנהגות ?

ישנם מגוון אפשרויות, JUST NAME IT

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
העובדה היא עדיין שכשאני רואה מישהו בן 17 על ההגה של 323F משופצרת ואני יודע שאין כלום מתחת והבן אדם לא יודע לנהוג, המחשבה לא ממש מרגיעה ברמזור, כי למרות שהוא לידי ולא מולי, יש סבירות גבוהה שהוא יפגע במישהו.

יוסי,

אם תסתכל בפרופיל המשתמש של פותח השרשור, רשום שהוא בן 28,אז מה הקשר לילד בן 17...

בואו ניתן לו קצת כבוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בן אדם מתעניין בלשפר את רכבו, למה לזלזל?

באמת קורס נהיגה זה דבר טוב אבל אם הוא משפר את המראה למה שהוא יאהב יותר מהמקורי זה מחייב שהוא הולך לעשות סטריט רייסינג?

ולפותח השרשור לרכב הספציפי הזה יש הרבה דברים יפים שאפשר לעשות ובאמת יש לו צורה יפה. תסתכל תמונות באינטרנט ותראה איזה כיוון אתה רוצה ואוהב. לאחר מכן כבר נתחיל לחפש תוספות ספציפיות איפה ומה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
כי הם חיים בסרט שבו הם הכי מדליקים והכי יפים והכי חכמים וממש ממש מגניבים (שיאואו!!!)

אתה בכלל נכנסת לראות את המועדון האנגלי ? ראית מה יש שם ?הכי מדליקים ומגניבים בואנה על מה אתה מדבר בכלל? הבנאדם פתח שרשור לשפר את האוטו שלו ואתה מוריד אותו לרצפה כאילו הוא איזה טמבל וזה התירוץ שלך ? שהם מגניבים? הם ממש לא חושבים שהם מגניבים, מי שנכנס ורואה מה הולך שם חושב שהם מגניבים אולי, ואם תראה את התמונות שצירפתי ממקודם תבין על מה אני מדבר. ומי שלא מתלהב תסלח לי כן, לא מבין עניין פשוט.

פורסם

חברים אני יסביר משהו שלא כולם הבינו !!!

אני בן 28 ויש לי רישיון 10.5 שנים תאמינו לי שאני יודע איך לנהוג :evil: .

וכל הקורסים לנהיגה אני ממליץ לכל אלה שדיברו לא יפה :evil: ,בקשר לאוטו אני מאוד אוהב מכוניות בגלל זה אני מחפש כל מה שקשור לרכב הזה.אז במקום לרדת תעזרו לי :wink: .

ותודה לכל אלה שעזרו לי והיתיחסו אליי ברצינות :-):-D:lol::-P .

מודה לכם מאוד !!!! תמשיכו כך !!!!:lol:

פורסם

עדיין אף אחד לא הבין לאיזה כיוון בדיוק אתה רוצה "לשפר" את הרכב שלך.

ולגיל אין שום תפקיד או משחק ב"לדעת לנהוג" הוא רק נותן לך ניסיון.

נהג אמיתי יודע תמיד שכל הזמן יש עוד מה ללמוד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...