Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דייהו/120K/2001 כבה בנסיעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום.

ברשותי רכב דייהו נובירה שנת 2001 עם 120K .

ברכב מותקנת אזעקה וקודן.

בעייתי הינה שהרכב כבה לי לפתע באמצע נסיעה ללא השתנקות או סימן מזהיר אחר.

הייתי בחודש האחרון במוסך 4 פעמים, לא מצאו בעיה אך החליפו משאבת דלק ניקו מזרקים ופילטר.

כמה ימים לאחר מכן הרכב נתקע שוב. טכנאי שרות של חברת הגרירה החליף סליל הצתה והבעיה עברה לשבועיים בדיוק.

עתה בהמלצת האתר לקחתי את הרכב למוסך מורשה דייהו בנס ציונה, שם נאמר לי כי הקויל שהוחלף הינו לא מקורי וזול ולכן

הבעיה חוזרת על עצמה. הוא החליף לקויל מקורי כולל החלפת פלאגים ובשניה שיצאתי מדלת המוסך (לא להאמין) הרכב שוב

כבה!! בעל המוסך השתומם בעצמו ואמר שהוא בדק את הרכב והכל היה תקין!

סימפטום מוזר נוסף שיש לרכב הוא כיבויו באמצע נסיעה ללא אפשרות להתניע מחדש (ולא משנה אם המנוע חם או קר) אך לאחר שהוא נגרר למוסך הוא פתאום כן מניע!!

חברה אני אובד עצות ואשמח לחוות דעת מקצועית מה יכולה להיות הבעיה!

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

התשובה נמצאת כנראה בשורה הראשונה בשרשור:- יש לפנות לחשמלאי מוסמך לבדיקת המיגון ברכב.

ערוך חיפוש היו שרשורים דומים לאנשים שהיתה להם בעיה במיגון וזה עכשה להם צרות צרורות ברכב זהה לשלך לחלוטין.

אחרת,פשוט ימשיכו לסחוט ממך כספים ולהחליף חלקים שלא לצורך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...