Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם חדש לשלמות - 911 טורבו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, בנושא מתג ההתנעה משמאל, לאדוארד אטלר יש סיפור מעניין.

כשהוא היה צעיר והתחרה במירוצים עם רנו גורדיני, בשביל להרוויח עוד כמה עשיריות שניה, הוא חיבר את הסטארטר לסוויץ בדלת. כך כבר כשהוא פתח את הדלת הסטארטר הסתובב, ועד שהוא התיישב וסגר אותה, הרכב כבר היה מונע ואפשר היה לנסוע.

לאדוארד אטלר היו כ"כ הרבה סיפורים על ימי התום במכורתו שמעבר לים, חלקם נשמעו כ"כ הזויים, שלא הייתי מתפלא אם הוא היה מטבל את הסיפור הנ"ל בזה שההילוך גם היה משולב, והוא היה מזנק לאוטו תוך כדי תנועה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלי שום רצון להרוס את הרגע, (כי אני באמת מפרגן לך על ההזדמנות והחוויה היוצאות דופן)

לעניות דעתי מדובר יותר במיתוס מאשר במכונת נהיגה מושלמת.

ולפני שכולם קופצים, אני אסביר.

לאחר שההתרגשות חולפת, לאחר שצוברים לא מעט מיילים על הרכב, ומתחילים להתרגל לחוויה של נהיגה ב-911, מנסים לדחוף את האוטו למגבלות ולנסות לשחק איתו קצת, מגלים (לפחות אני גיליתי, בגרסה הצנועה יותר, קאררה 4, לא טורבו) שקשה מאוד לשחק איתו.

במגבלות, מסוכן מאוד לשחק איתו. (זה ממש לא כיף שיש את המשקולת הזאת מאחורי הגלגלים האחוריים, ועם כל הכבוד להנעה לכל הגלגלים, היא לא מחליפה שילדה מאוזנת, עם חלוקת משקל מאוזנת).

והמגבלות של 911 כ"כ רחוקות, שצריך לנסוע ממש, אבל ממש מהר בשביל להגיע לשם... וזה כבר סכנה אמיתית לחיים שלכם.

לדעתי, זה ממש לא האוטו לחובב נהיגה אמיתי.

כן, הוא מאפשר לכל אחד לנסוע מהר מאוד, כמעט בכל תוואי שטח. האחיזה היא כמעט אינסופית. הכוח משכר, הצליל?

לבכות ממנו.

הגה עם פידבק אדיר, שלדה קשיחה שמרגישה כמקשה אחת. ולתבל את כל זה עם איכות גימור מצויינת, בהחלט יוצר אוטו מדהים.

אבל...

אני לא מסכים עם איתן.

אנשים שנוהגים בפורשה רוצים להגיע בשלום ליעדם, בדיוק כמו כל אחד אחר. ולאחר 40 שנות פיתוח, פורשה גם מאפשרת להם לעשות את זה - גם אם הם לא נהגים טובים במיוחד. היתרון של ה-911 הוא שהיא everyday supercar, שנמכרת בכמויות גדולות מספיק בשביל להיות כמעט שכיחה (יודעים כמה חברים יש במועדון פורשה האמריקאי?).

ולפחות במקרה זה, ההנדסה ממש לא מנצחת את הנהג - היא מאפשרת לו, טוב יותר מתמיד, לנצל את הרכב וליהנות ממנו. הקאררה 4 קיבלה באמת ביקורות פחות טובות מאחותה עם ההנעה האחורית, והאמת היא שבגרסת 997, הטורבו קיבלה לא פעם ביקורות פחות טובות מאחותה ה"חלושה" (ביקורות שנגעו בעיקר להפרת האיזון של הרכב). אבל לפחות מניסיוני, 911S היא מכונת נהיגה באמת קרובה לשלמות. היא מאפשרת לנהג לנצל באופן נהדר את היכולות המאוד גבוהות שלה, וזה מה שנתפס בעיני כמכונית נהיגה לחובב הגה אמיתי. אני יכול להבין את האמירה שרכב יכול להיות עם אחיזה מדהימה, כוח משכר, צליל אדיר, הגה מושלם, שלדה נפלאה ואיכות גימור מצוינת - אבל לא להיות מענג. העניין הוא, שפורשה 911 היא כן מענגת, לא פחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...