Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם חדש לשלמות - 911 טורבו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים שלא בכיתי כמו ילדה קטנה שרצתה כל כך משהו

אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםם

פתאום כל הויכוחים על ואג וצפרדעים נראים כל כך זניחים

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתאום כל הויכוחים על ואג וצפרדעים נראים כל כך זניחים

זאת בדיוק ההרגשה איתה אני מסתובב ב24 שעות האחרונות .

הכל נראה פתאום כל כך זניח , כל הויכוחים , כל ההשוואות על ההגה המתקשר ועל מי לוקח אימפרזה ועד כמה קופה יפה וכמה איכותי זה גולף ובלה בלה בלה - הכל נעלם קליל ברגע שנכנסתי ולחצתי על דוושת הגז בפורש , ההגה כל כך קסום - קשה להסביר את זה במילים.

הוא כבד ומסורבל ומרגיש כל כך מתקשר וכל זה והרכב עוד נעים במיוחד התחושות המגע , זויות גלגול אפסיות ועדיין היא מאוד נוחה ,תפעול דיי פשוט של הרכב ושדה ראייה רחב, הרכב מרגיש מאוד איכותי , מרגיש כמו חיית מירוצים מדופנת בעור חום קאמל - זה מדהים!!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אתה בטוח שנהגת על 911 טורבו ולא על הונדה סיוויק? :roll:

אני מבין שזאת השאיפה שלך עכשיו כל החיים. אני צודק? :-)

תהנה!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זאת בדיוק ההרגשה איתה אני מסתובב ב24 שעות האחרונות .

הכל נראה פתאום כל כך זניח , כל הויכוחים , כל ההשוואות על ההגה המתקשר ועל מי לוקח אימפרזה ועד כמה קופה יפה וכמה איכותי זה גולף ובלה בלה בלה - הכל נעלם קליל ברגע שנכנסתי ולחצתי על דוושת הגז בפורש , ההגה כל כך קסום - קשה להסביר את זה במילים.

הוא כבד ומסורבל ומרגיש כל כך מתקשר וכל זה והרכב עוד נעים במיוחד התחושות המגע , זויות גלגול אפסיות ועדיין היא מאוד נוחה ,תפעול דיי פשוט של הרכב ושדה ראייה רחב, הרכב מרגיש מאוד איכותי , מרגיש כמו חיית מירוצים מדופנת בעור חום קאמל - זה מדהים!!

יאללה, שים לי אחת על החשבון. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

זו השאיפה שלו כרגע.. עד שהוא ינהג במשהו אחר ואז זאת תהיה השאיפה שלו וכן הלאה וכן הלאה

זה נקרא תסמונת עומר@שחר :lol:

למה לא קפצת להגיד שלום?

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
למה אתה עושה פוזות של פייביש ?

ששש... אל תפתח פה, שלא יבוא עכשיו ויתחיל עוד פעם לספר את סיפור הספורטיביות בישראל:shock:

Veni Vidi Vici

פורסם

בלי שום רצון להרוס את הרגע, (כי אני באמת מפרגן לך על ההזדמנות והחוויה היוצאות דופן)

לעניות דעתי מדובר יותר במיתוס מאשר במכונת נהיגה מושלמת.

ולפני שכולם קופצים, אני אסביר.

לאחר שההתרגשות חולפת, לאחר שצוברים לא מעט מיילים על הרכב, ומתחילים להתרגל לחוויה של נהיגה ב-911, מנסים לדחוף את האוטו למגבלות ולנסות לשחק איתו קצת, מגלים (לפחות אני גיליתי, בגרסה הצנועה יותר, קאררה 4, לא טורבו) שקשה מאוד לשחק איתו.

במגבלות, מסוכן מאוד לשחק איתו. (זה ממש לא כיף שיש את המשקולת הזאת מאחורי הגלגלים האחוריים, ועם כל הכבוד להנעה לכל הגלגלים, היא לא מחליפה שילדה מאוזנת, עם חלוקת משקל מאוזנת).

והמגבלות של 911 כ"כ רחוקות, שצריך לנסוע ממש, אבל ממש מהר בשביל להגיע לשם... וזה כבר סכנה אמיתית לחיים שלכם.

לדעתי, זה ממש לא האוטו לחובב נהיגה אמיתי.

כן, הוא מאפשר לכל אחד לנסוע מהר מאוד, כמעט בכל תוואי שטח. האחיזה היא כמעט אינסופית. הכוח משכר, הצליל?

לבכות ממנו.

הגה עם פידבק אדיר, שלדה קשיחה שמרגישה כמקשה אחת. ולתבל את כל זה עם איכות גימור מצויינת, בהחלט יוצר אוטו מדהים.

אבל...

ה-911 היא לא מכונת נהיגה מושלמת. היא לא גורמת לך להרגיש נהג מדהים, אלא במקום, היא גורמת לך להעריך את ה-40 שנות הפיתוח שהושקעו בפיתוח האוטו, ויצרו רכב עם כ"כ הרבה יכולות, כ"כ זמינות, לכל נהג.

(למשל - לרוב, אין כמעט טעם בהעברת משקל קדימה בפניה, מערכת ההנעה המשוכללת פשוט תעביר עוד כוח לגלגלים הקדמיים, ובמקום שרכב אחר היה עובר לתת-היגוי, ה-911 נדבקת לכביש, ועפה קדימה.

צריך לנסוע ממש מהר, ובכביש מאוד מיוחד, על מנת לעבוד קשה עם האוטו, כי אחרת... ההנדסה מנצחת את הנהג.... ואם זה המצב.... why bother)

אנשים שנוהגים בפורשה, כבר לא צריכים להתאמן על חיקוי ג'ימס דין ברגעיו האחרונים. הם מגיעים בשלום ליעדם.

יתרה מכך, צריך להעריך את מערכת יחסי הציבור של פורשה, על שגרמו למיליוני אנשים לחלום, ולרצות 911 טורבו "כשיהיו גדולים".

יכול להיות ש-911 היא הפשרה האולטימטיבית. רכב עם ביצועים של רכב על, במחיר שפוי (יחסית לקטגוריה... יחסית לקטגוריה),

אמין (יחסית לקטגוריה, אני לא אספר כמה טוב אני מכיר את הדילר המקומי), מפנק (יחסית לקטגוריה), ומבויית. (ברמה אבסולוטית)

אבל אם לחזור לנקודה שממנה התחלתי... הייתי מציב יעד אחר בתור חלום מאשר ה-911 טורבו.

בכל מקרה, respect על החוייה, אני בטוח שלא תשכח אותה לעולם.

פורסם

בגלל זה יש כאלו שיעדיפו 911 טורבו משנתון נמוך יותר, נטולת כל המערכות החכמות וכו'

מכוניות כאלו נותנות לך את חווית הנהיגה המושלמת, במידה ויודעים לנהוג על רכב כזה (כמובן זה הרבה ניסיון)

אני מדבר על 911 טורבו משנת 93-94 למשל (מנוע 3.6L)

זה רכב ל"חובב נהיגה אמיתי" כמו שציינת ...

תמונות למי שלא מכיר:

porsche964nq6.jpg

93_911_turbo_3.6_coupe_(964)_02.jpg

יש עדיפות לצבע שחור :lol:

פורסם

היי איתן, באמת הסתקרנתי לראות מה תגיב פה :-)

קודם כל אני מסכים איתך, גם אני מעדיף רכב שאני אשלוט בו, אתקרב למגבלות ואפילו אעבור אותם תוך כדי שליטה. אבל יש הרבה אנשים שלא מחפשים את זה, שמבחינתם לנסוע מהר בתוואי מסויים זה הכיף האולטימטיבי. בקטע הזה הפורש נותנת ועוד איך.

מבחינתי אני לא מאמין שיהיה לי רכב כזה לעולם, לא רק בגלל יכולת הרכישה אלא בדיוק מהסיבה שציינת, קושי שליטה על המגבלות. ובעצם גם יחס עלות תועלת נותן הבדל :-)

עכשיו, אם זו הדעה שלך, מה הולך להיות הרכב הבא אחרי ה 911 ??

פורסם

ולמי שממש השתכנע -

911 זו ממש יכולה להיות שלכם תמורת 588 אלף מרשרשין ישראליים מודרניים. :D

מופיעה למכירה באוטו-דיל.

1002992_1.jpg

1002992_2.jpg

1002992_3.jpg

1002992_4.jpg

• תוכן חדש...