Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם חדש לשלמות - 911 טורבו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תביא 588 אלף, ותראה שגם במחיר הזה אתה קונה אותה.. ואפילו עושה טרייד-אין לרכב שלך ומקבל אחלה תנאים למימון..

רכבים כאלה נתקעים אצלהם והם מתים להעיף אותם. גם אם זה אומר 100 אלף שקל פחות מ"מחירון".

מעניין איזה טרייד-אין ביצע הבעלים של ה911 טורבו הזו שהיא הגיעה לאוטו-דיל :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משהו מוזר הולך שם :roll:

יד רביעית, 13,000 ק"מ?!

ולפי הכתוב, לרכב 325 כ"ס. כמדומני זה מעט מדי :?

ובסוף הוא אוטומטי.

עומר, יש הסברים לדבר?

ואני מוזע לזה 'שבכל זאת' מדובר בפורשה ולא באיזה ג'אסטי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
משהו מוזר הולך שם :roll:

יד רביעית, 13,000 ק"מ?!

ולפי הכתוב, לרכב 325 כ"ס. כמדומני זה מעט מדי :?

ובסוף הוא אוטומטי.

עומר, יש הסברים לדבר?

ואני מוזע לזה 'שבכל זאת' מדובר בפורשה ולא באיזה ג'אסטי.

אכן מוזר.

גם ב911 החדשה מצויין אותו הק"מ ו325 כ"ס..

פורסם
אבל יש הרבה אנשים שלא מחפשים את זה, שמבחינתם לנסוע מהר בתוואי מסויים זה הכיף האולטימטיבי.

צודק! לא חובה לסכן את עצמך כדי ליהנות. הסכנה שכרוכה בנסיעה 'על המגבלות' עבור רוב האנשים (או עבור כולם, במצבי קיצון) לא שווה את הכיף.

פורסם
בגלל זה יש כאלו שיעדיפו 911 טורבו משנתון נמוך יותר, נטולת כל המערכות החכמות וכו'

מכוניות כאלו נותנות לך את חווית הנהיגה המושלמת, במידה ויודעים לנהוג על רכב כזה (כמובן זה הרבה ניסיון)

אני מדבר על 911 טורבו משנת 93-94 למשל (מנוע 3.6L)

זה רכב ל"חובב נהיגה אמיתי" כמו שציינת ...

להיפך אלו דווקא נחשבות למסוכנות הרבה יותר!

אני רוצה אחת :twisted:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

roiei - צודק...הייתי מוכן להניח את הידיים שלי על אחת כזאת... אבל קשה לי לדמיין אותו בן 15 כאוטו-חלום ליום-יום. (ממגוון סיבות שונות)

בתור רכב נוסף, רכב פנאי, כמובן. זה כנראה גם החומר שממנו נוצרו החלומות שלנו.

Xenon - למיטב ידיעתי, המשקולת קיימת גם בקאררה 2, רק שיש עוד פחות אחיזה, למרות שיש יותר מקום למשחק...

וחוצמזה, לקאררה 2 יש תחת צר יותר :lol:

אופציה נוספת (ויחסית פופלרית) היא לבטל את ההנעה הכפולה של ה-911 טורבו, ולקבל גרסה מוזלת של ה-911 GT2.

יותר כיפית, יותר מהירה (לפחות בקו ישר ועל יבש) עצם ההפחתה במשקל, ויותר מהנה.

aa123 - כמובן. לחלק מהאנשים עצם הישיבה באוטו מפנק (כגון לינקולן טאון-קאר) היא חוויה מהנה בפני עצמה.

לחלק אחר מהאנשים זה לנסוע הכי מהר שרק אפשר בכל קטע דרך אפשרי.

(אבל הסכנה פה היא הינהרנטית) ולמיעוט מסוים, עצם ההנאה היא באילוף מכונה כלשהי, לכופף אותה ואולי כמה חוקים פיזקאליים למרות רצונך.

ניב, שאלה טובה. אני מודה שאני חוטא לא מעט במחשבות כפירה.

אני מניח שזה תלוי באיפה אגור, ואם זה יהיה הרכב היחיד שלנו או לא.

לוטוס אקסיג' נורא עושה לי את זה לאחרונה, למרות שעדיין לא נהגתי עליה... (אבל הביקורות לא משאירות מקום לספק בקשר ליכולת)

מעניין איך היא תרגיש... הבעיה איתה, זה ההנעה האחורית והמשקל הדל (ועוד כמה אילוצים פרקטיים) שישמשו לה כרועץ בחורף פה. (מי היה מאמין, משקל מועט הוא חיסרון ... משהו ממש לא נכון פה)

בתור רכב לקיץ, זה היה יכול להתאים בול... אבל אני ממש לא במצב של להחזיק לוטוס בתור רכב פאן בלבד.

יש גם כל מיני הרהורים על להחליף לאיבו (בתור רכב פרקטי) בהפרש לקנות רכב קצת יותר קיצוני.

כנראה שזה ישאר בגדר הרהורים בזמן הקרוב.

פורסם

לפי המיקום בפרופיל, אני מנחש ששיקגו.

החורף בשיקגו הוא לא משהו שאקסיג' תתמודד איתו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...