Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם חדש לשלמות - 911 טורבו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רואה שם חליפה, סה"כ חולצה מכופתרת של אנשי מכירות. איפה אתם ראיתם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסורת .

בתחרויות בזמנים ההם , הנהגים היו רצים למכוניות , מניעים ועפים לקיבינימט .

לכן היה יותר מהר להניע כאשר הסוויץ בצד שמאל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
זה חליפה של בר מצווה...

זו לא חליפה אם אין ז'קה. חוץ מזה, אלו מכנסי קז'ואל (ליעד שחי לפי Dress Code כבר שנה).

אגב, בנושא מתג ההתנעה משמאל, לאדוארד אטלר יש סיפור מעניין.

כשהוא היה צעיר והתחרה במירוצים עם רנו גורדיני, בשביל להרוויח עוד כמה עשיריות שניה, הוא חיבר את הסטארטר לסוויץ בדלת. כך כבר כשהוא פתח את הדלת הסטארטר הסתובב, ועד שהוא התיישב וסגר אותה, הרכב כבר היה מונע ואפשר היה לנסוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה יודע משהו שאני לא יודע?:roll:

אני חושב שהוא רצה להרשים בידע שלו באנגלית, גם אני לא בדיוק הבנתי מה הוא רוצה ממך.

זה כמו כמו לשבת במרפאה לחכות בתור, לדבר עם אמא שלך ולהגיד לה משהו כמו טוב אני יוצא רגע החוצה לדבר בטלפון, ואז איש מוזר שיושב ממולך מציץ מבעד לעיתון שלו (לאיש המוזר יש כובע מוזר), הוא מחייך מעט ואומר לעברך בקול רם, אל תהיה כל כך בטוח. ומגחגך לו בחזרה לעיתון. = WTF?!

פורסם
אתה יודע משהו שאני לא יודע?:roll:

לקבל אשרה לארה"ב זה לא כל כך פשוט - גם אם אתה מהנדל.

אני חושב שהוא רצה להרשים בידע שלו באנגלית, גם אני לא בדיוק הבנתי מה הוא רוצה ממך.

זה כמו כמו לשבת במרפאה לחכות בתור, לדבר עם אמא שלך ולהגיד לה משהו כמו טוב אני יוצא רגע החוצה לדבר בטלפון, ואז איש מוזר שיושב ממולך מציץ מבעד לעיתון שלו (לאיש המוזר יש כובע מוזר), הוא מחייך מעט ואומר לעברך בקול רם, אל תהיה כל כך בטוח. ומגחגך לו בחזרה לעיתון. = WTF?!

Return your movie to Blockbuster

:screwy::screwy::screwy:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הסוד לזה הוא עו"ד טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אפשר להגיש בקשה לאשרת לימודים - אם אתה מתקבל ללימודים שם בד"כ לא עושים חיים קשים עם האשרת לימודים שמאפשרת לך לגור, ללמוד ולעבוד לאורך תקופת התואר.

האמריקאים תומכים מאוד ב"ייבוא" אנשים ללימודים בארה"ב, בין היתר כי זה מכניס להם מאות אלפי דולרים (שכר לימוד של למעלה מ30 אלף דולר לשנה + מגורים + מחייה X כמה שנים = תעשה ת'חשבון).

במקרה הכי "רע", תמיד אפשר להוציא אשרת משקיע ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אפשר להגיש בקשה לאשרת לימודים - אם אתה מתקבל ללימודים שם בד"כ לא עושים חיים קשים עם האשרת לימודים שמאפשרת לך לגור, ללמוד ולעבוד לאורך תקופת התואר.

האמריקאים תומכים מאוד ב"ייבוא" אנשים ללימודים בארה"ב, בין היתר כי זה מכניס להם מאות אלפי דולרים (שכר לימוד של למעלה מ30 אלף דולר לשנה + מגורים + מחייה X כמה שנים = תעשה ת'חשבון).

במקרה הכי "רע", תמיד אפשר להוציא אשרת משקיע ;)

את החשבון אני יודע, אפילו טוב מאוד..

אבל בשבילך:מדובר ב200,000$ חישוב גס לתואר בהנדסת רכב שמישיגן.

כל מה שאמרת לי אני יודע מזמן (החלום היה הנדסת רכב)

בגלל התקציב נשארתי בארץ (הנדסת מכונות) אך עדיין רחוק מהבית.

וכאן אנו חוזרים לנושא המקורי..

כמעט מחירה של 911 טורבו..

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לצער שנינו, המחיר הוא של 911 טורבו בחו"ל, לא בארץ..

בארץ עם 200 אלף דולר תצליח, אולי, להוציא קררה פשוטה בלי יותר מידי תוספות (אם בכלל).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

911?

אהמממ...

כן, רכב מעניין מאד!

המגבלות אכן גבוהות מאד (גם בדגמים המוקדמים הידועים לשמצה).

אחלה חוויה :-D

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...