Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שם חדש לשלמות - 911 טורבו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מאיפה להתחיל ..

האם זאת טעות שמה חוויה שווה?

היום נהגתי בצעצוע הטוב והמהיר ביותר שאי פעם חויתי \ נהגתי.

911 טורבו מבציר 2001 , צבע כסף עם מושבי עור חום כהה!

הרכב פשוט חלומי!

אין לי תיאור מדויק לדבר הזה!

נכנסתי לקוקפיט , כיוונתי מראה , מה שראיתי זה רק כונס מפחיד לכיוון האחוריים.

סאונד שרירי ותחושת איכות סופר גבוהה!

הרכב מרגיש מאוד איכותי , ממש מקשה אחת!

ההגה מאוד כבד יחסית להגה כוח וגם יחסית לפג'טה , התחושה שהוא מעביר לא ניתנת להסברה.

ממש מרגישים את הפרונט בידיים.

התחלת נסיעה דיי רגועה , צריך לאלף את החיה..

ישורת פתוחה, מדביק דוושה וGOD DAMMMM :shock: הדבר הזה פשוט מפחיד! מהיר מאוד!!

לא הצלחתי למצוא פינה שקטה ולדחוף את המחט לקצה הסל"ד , הכל מתקרב כל כך מהר.

מגיע לרמזור ואין בנ#ונה אחד שלא מוציא את העיניים על הנאצית הזאת - אני כולה איש מכירות מVW..:roll:

אני עומד מביט קדימה ומתלהב משיפולי מכסה המנוע לתוך הפנים , התחושה מול הסמל הזה פשוט מדהימה!

הנסיעה עצמה הייתה דיי רגועה ובתוך העיר. זה היה סיבוב ראשון , לצורך הכרה ראשונית.

בסיבוב הבא שייעשה ככל הנראה בקרוב אני אביא מצלמה ויימצא לי שעה יותר נוחה לאילוף החיה.

החוויה הקצרה של היום היתה מדהימה! כל רגע מעל ה3500 סל"ד הרגיש כמו אורגזמה.

יש מטרה חדשה , מטרה דיי קשה , 911 טורבו!

עומר שלא נרגע והתבאס מאוד לחזור לפג'טה שהרגישה כמו קורקינט וההגה המהולל הרגיש כה קל וחסר תחושה..

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי אתה מביא אותה לכביש "שלנו" ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אנשים החוויה הזאת לא בריאה!

הכל מרגיש כל כך נחות פתאום :?.

איפה החיוך שלי על ה106?

איפה המטרות בדרך? הנעה אחורית משומשת , או אולי איזה יפנית מוחצנת עם הנעה כפולה - שום דבר כבר לא נראה כזה מרגש.

אני רוצה אותה אצלי!

סיבוב הבא אני מבטיח תמונות.

בינתיים אסתפק בשאריות האדרנלין שנשארו בדם.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אתה מבין שהביטוח שלה עולה כמו הפג'טה שלך?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חלמתי כמה דקות שאני יושב מימינך בפורש ואז התעוררתי וכתבתי מילים אלה... וואו איזה כיף . אני פשוט מקנא !

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

עומר

ת מ ו ת !!!!!

ומה שהקבוק אמר אכן משקף את צורת החשיבה הנכונה לגבי מכוניות צעצוע .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא יצא לי לנסוע באחת כזאת אבל ישבתי ב911 רגילה,, ואני חייב להגיד לך שבאמת התחושה מעצם המחשבה על זה שאתה בתוך רכב מפלצתי כזה מדהימה!

מקנא בך על כל שניה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אתה מבין שהביטוח שלה עולה כמו הפג'טה שלך?

אם תמכר במחירון כפול! אולי... וגם זה לא בטוח. :roll:

אתה מדבר על דגם הטורבו ולא על איזו "קאררה פשוטה" (מצחיק/הזוי לכתוב את השורות האלה :screwy:),

אבל מחיר הטורבו הוא כפול מהדגם הבסיסי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

911 היא באמת הרבה יותר מרשימה ממה שהיית מצפה.

אומרים עליה שהיא מכונית העל הכי פשוטה, שהיא לא הכי חזקה, לא הכי אוחזת, לא הכי מטריפה, לא הכי הכי - אבל החבילה הכוללת כל כך מושלמת שצריך לנהוג עליה בכדי להבין. בכל שנייה אפשר להרגיש את 40 שנות התכנון/כיוון/כיול שהושקעו ברכב הזה. בשורה התחתונה, החבר'ה בפורשה עובדים על הרכב הזה 40 שנה - לא פלא שהוא מושלם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני פשוט מת מקנאה, הלוואי והייתה לי הזדמנות לנהוג ברכב כזה, הרכב החזק ביותר שנהגתי עליו הוא רנו לגונה 3000 V6 עם 220 כ"ס, כמה שזה משפיל. אני מאחל לך שתזכה באין ספור תחרויות סקייט ואיכשהו תצליח לממן לעצמך אחת כזו. :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...