Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לפני שבוע קניתי רכב מסוג פיאט פונטו קבריולט!

מי שמכיר את הרכב הזה יודע שאין מקום להשים רמקולים 6/9 מאחורה וזאת משום שהגג נכנס לאיזור של הבאג'ז!

זאת אומרת שיש לי אפשרות להשים רמקולים בדלתות בגודל של 6/5 בדלתות, ומאחורה (ספסל אחורי) 5/5 !

אז ככה....

בבאג'ז לא נכנס הסאב וופר שלי,12 אינץ השאלה שלי היא!

אם אני מוציא את הרמקול מהתיבה KENWOOD יהלום 12 אינץ 800W מה יהיה האפקט שלו ללא תיבה,אני יכול להבין שהוא לא יפיק כמו שצריך אבל השאלה שלי הוא ייתן BASS ?

אודה לכם אם תעזרו לי אם השאלה הזו!

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

הסאב ייתן באס, אבל לא אפקטיבי.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

תמיד תוכל להראות לנו רעיון חדש...

אולי כדי שתנסה את הרעיון ללא התיבה.

אם יהיה אפקטיבי וירצה אותך אז למה לא ?

ד"א אחלה אוטו :)

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא הבנתי הבגאז' קטן? או שבכלל אין בגאז'?

כי אם הוא קטן אז הוא בטח רחב (לפי רוחב האוטו) וכך אתה יכל לבנות אותה תיבה רחבה יותר אך יותר נמוכה שתשתווה לנפח של התיבה הקודמת רק בצורה אחרת(לפי צורת הבגאז') והינה פתרתה את הבעיה. אבל אם אין בכלל בגאז' איפה תכננתה בדיוק לשים את הסאבוופר?

פורסם

גם אני בדיעה שניתן למצוא קופסא המתאימה לבאגז' שלך בפונטו, אך יתכן ותצטרך להחליף את הסאב לקטן יותר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...