Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אנחנו משפחה שגדלה, מעונינים באוטו מרווח ומתלבטים בין טנדרונים ואם כן איזה, או המלצה אחרת.

חשוב לנו חלל ויכולת איכסון גבוהה, נוחות לנסיעות ארוכות, חסכונית בדלק והכי חשוב בטיחותית.

האם יש פרמטרים יקרים יותר לדיזל- ביטוח, תיקונים לאוטו וכד'?

אם יש משפחות שעשו את המעבר הזה נשמח לדעת.

כמו כן אנחנו מתלבטים בין אוטו חדש בליסינג ליד שניה- ראינו שיש אבדן ערך די גדול בשנה הראשונה-

מה הבעד והנגד מבחינה כספית לאוטו חדש.

תודה רבה

פורסם
שלום רב

אנחנו משפחה שגדלה, מעונינים באוטו מרווח ומתלבטים בין טנדרונים ואם כן איזה, או המלצה אחרת.

חשוב לנו חלל ויכולת איכסון גבוהה, נוחות לנסיעות ארוכות, חסכונית בדלק והכי חשוב בטיחותית.

האם יש פרמטרים יקרים יותר לדיזל- ביטוח, תיקונים לאוטו וכד'?

בשוק קיים מגוון של טנדרונים טובים, כשכל אחד מהם מצטיין במשהו אחר.

הברלינגו\פרטנר והרנו קנגו הם מהנוחים בקטגוריה.

סקודה רומסטר (היקר בקטגוריה - והוא לא בדיוק טנדרון) והפיאט דובלו הם החזקים בקטגוריה.

הפורד קונקט הוא הקשוח בקטגוריה ומבחינת רוחב\אורך הוא הגדול ביותר - כשלעומתו הקנגו הוא הקטן ביותר.

אם מדברים על מכוניות חדשות: לרומסטר ולדובלו שנתיים אחריות, לכל השאר 3 שנות אחריות.

מבחינת בטיחות - לרומסטר 4 כריות אויר, לכל השאר רק 2.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מעבודה יום יומית עם פורד קונקט אני מאוד ממליץ עליו ולא דווקא לעבודה, הוא נוח יותר מבחינת ישיבה מכל הטנדרונים כי הישבה שלו גבוהה יותר, בתנוחה שאתה נוןהג את פשוט לא מתעייף כלל.

מדובר על מנוע של 1750 סמ"ק טורבודיזל, עם 90 כ"ס, הרכב- ממש אבל ממש לא מרגיש כמו 90 כ"ס, יש לו מומנט אדיר.

אין הבדלים בנסיעה עם מזגן או בלי גם בחום יולי-אוגוסט בעליות של ירושליים הוא נוסע בשקט בחמישי על שיוט של 110.

חסכוני זה תלוי איך נוסעים איתו, בגדול אני לא ירדתי איתו ליותר מ1/10-1/11, אבל אני מושך אותו הרבה , ואני גם לא ממש נהג איטי.

בנסיעות ארוכות הוא עושה משהו באיזור ה1/14-1/15

המושבים מאחורה מאוד נוחים יחסית למתחריו.

הוא מאוד נוח לשימוש בתוך העיר, הוא אומנם גדול יותר ממתחריו,אבל ההיגוי שלו נהדר ממש נוח לסוע איתו ביום-יום.

בנוסף,מערכת הבלמים שלו מעולה.

המזגן שלו, זה החלק הכי מעניין שבדבר, הוא פשוט מקפיא, זה לא יאומן, אני נוסע בחודש האחרון ברמה שיש לי אדים בקדמת החלון הקדמי מרוב שקר ברכב.

החיסרון היחידי שלו מול מתחריו הוא המחיר- מעט יקר ממתחריו(אבל יש את הVAG קאדי שהוא עוד יותר יקר).

ושהוא מעט יותר מרעיש מהברלינגו,קנגו וכו'.

וכמובן, המתלים שלו, הברלינגו הרבה יותר נוח בכבישים משובשים, אבל מספיק שבקונקט יש עוד אדם בוגר הוא כבר מתנהג אחרת.

אגב, לאח שלי יש רנו קנגו, גם רכב חביב למדי, אך הוא לא נוח מאחורה, ולטעמי חסר לו קצת כח.

עדיף במקרה הנ"ל טורבו דיזל.

הברלינגו הוא יהיה מתחרה יותר רציני לקונקט מאשר הקנגו והפרטנר.

under construction..

פורסם

הברלינגו והפרטנר זה אותו רכב בדיוק.

מלפנים הקנגו נוח מאוד מבחינת תנוחת ישיבה ומושב מצויין.

נסיעה לא חלקה ברמה של הברלינגו שנוחות הנסיעה בו היא לא פחות ממצוינת.

אם אתה רוצה רכב לשימוש משפחתי אז אני ממליץ על דגמי הטורבו, האטמוספריים בסופו של דבר עושים את העבודה, אבל אין מה להשוות.

פורסם

לגבי סקודה רומסטר, חפש שרשור של המשתמשת "ציפי אדן" בנושא.

אבא שלי קיבל רכב כזה בליסינג בסה"כ מדובר ברכב מאוד מרווח ביחס לגודלו החיצוני. בניגוד לברלינגו/פרטנר/קנגו ניתן להזיז כל כסא אחורי בנפרד, להוציא אותו מהרכב ולכוון את זווית המסעד. יתרון נוסף של הרומסטר הוא גיר אוטומטי בעל 6 הילוכים בגרסת הבנזין. ניתן למצוא גם קנגו אוטומטית, אבל רק עם מנוע בנזין.

• תוכן חדש...