Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 החדשה או הונדה גאז ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה עדיין צריך להוכיח משהו למישהו?

אם אתה רוצה להיות באמת יחודי תעשה משהו יצירתי בחיים.

איביזה/פאביה 1.4 עדיפה על מאזדה 2?

1. אל תדאג, אחרי הצבא אני אעשה משהו יצירתי בחיים - בינתיים אני משרת את המדינה.

2. בוא תסביר לנו במה המזדה עדיפה על השתיים? ובמיוחד על הפביה MK2 (ה-MK1 אינה רלוונטית כי אינה נמכרת יותר).

בקיצור, חבל על הזמן של כולנו.

אני לא מוצא שום דבר מעניין או יפה במזדה 2 - זכותי.

אתה לא מוצא שום דבר מעניין או יפה באיביזה ובפביה - וזאת זכותך,

אבל זה עדיין לא עושה אותן פחות טובות (וזה לא שאני מזלזל במזדה - אני פשוט מוצא אותה לא מרגשת/מרטיטה ועדיפה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2. בוא תסביר לנו במה המזדה עדיפה על השתיים? ובמיוחד על הפביה MK2 (ה-MK1 אינה רלוונטית כי אינה נמכרת יותר).

מה אתה מוצא בפביה? אוטו, נקודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מבחינת נהיגה איני יכול להשוות אותה ל-2, עוד לא נהגתי בה (גם זה יקרה...).

מבחינת מרווח פנים, איכות תא נוסעים ועיצוב - אני מעדיף את הפביה (בעיקר MK2).

אני לא מתחבר לעיצוב המעוגל מידי/מצועצע מידי/ילדותי של מזדה (זה כנראה בגלל השורשים שלי :roll: יקה אמיתי)

מרווח הפנים ב-2 (לפחות מאחורה) בסדר גמור, לא יותר מזה.

בשבילי, הפביה (והאיביזה) מרגישות הרבה יותר "אוטו" מהמזדה.

אגב, אני חייב לציין שנהנתי יותר לנהוג בפביה מאשר באיביזה.

באיביזה ההגה מרגיש חד יותר - ומצד שני, גם מנותק מנותק יותר :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני לא מתחבר לעיצוב המעוגל מידי/מצועצע מידי/ילדותי של מזדה (זה כנראה בגלל השורשים שלי :roll: יקה אמיתי)

מרווח הפנים ב-2 (לפחות מאחורה) בסדר גמור, לא יותר מזה.

סך הכל אוטו חמוד לאישה.

שווה כל שקל, אבל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
סך הכל אוטו חמוד לאישה.

שווה כל שקל, אבל.

דווקא אני רואה רק גברים נוהגים על מאזדה 2. והרבה נשים נוהגות ב-3. אהמ אהמ :lol:

אוראל, לא נפגעתי חלילה, זו העדפה אישית של כל אחד. אבל, אתה יודע מה הייתה הבחירה הראשונה שלי!

מצד שני התאהבתי ב-2, וכל כך מהר! :-)

יתרונות:

האוטו זריז מאוד, הגה קליל ודיי מתקשר (אמרתי דיי!), שליטה על המערכת ועל המחשב דרך דרך ההגה, יש את כל מערכות העזר ו-6 כ"א, לא נמוך, יש מרווח מקדימה דיי ענקי, גם מאחורה אבל לא למבוגרים 1.85 מטר +, המון מקומות לשים בהם כל מיני שטויות, בגז גדול לאוטו כזה קטן.

חסרונות:

אין תאורה על הגיר, ואין תאורה בתא הנוסעים מאחורה (יש רק מקדימה), אין גאנטים (:x), וזהו :-)

לטעמי הרכב מאוד מאוד יפה, אני אישית אהבתי (אך ורק בצבע שחור או אפור כהה).

גיא. (אוראל שלא תעיז לרשום משהו על הדברים שלי! :-P)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הגירסה הכי פשוטה של הונדה ג'אז מתחילה מ 106,000 ש''ח והיא מגיעה עם תיבת הילוכים ידנית,

ABS, EBD, ללא בקרת יציבות , 2 כריות אויר ומזגן רגיל.

הגירסה המפוארת יותר של מאזדה 2 עולה גם 106,000 ש''ח ומגיעה בניגוד להנדה ג'אז עם תיבת הילוכים אוטומטית, 6 כריות אויר, מזגן עם בקרת אקלים, ABS, EBD, בקרת יציבות, ועוד תוספות שאין להונדה ג'אז. (הגרסאות האוטומטיות של ההונדה ג'אז מתחילות מ 114,000 ש''ח ומסתיימות ב 118,000 ש''ח וכוללות 4 כריות אויר ובקרת יציבות).

שלומי.

פורסם
הגירסה הכי פשוטה של הונדה ג'אז מתחילה מ 106,000 ש''ח והיא מגיעה עם תיבת הילוכים ידנית,

ABS, EBD, ללא בקרת יציבות , 2 כריות אויר ומזגן רגיל.

הגירסה המפוארת יותר של מאזדה 2 עולה גם 106,000 ש''ח ומגיעה בניגוד להנדה ג'אז עם תיבת הילוכים אוטומטית, 6 כריות אויר, מזגן עם בקרת אקלים, ABS, EBD, בקרת יציבות, ועוד תוספות שאין להונדה ג'אז. (הגרסאות האוטומטיות של ההונדה ג'אז מתחילות מ 114,000 ש''ח ומסתיימות ב 118,000 ש''ח וכוללות 4 כריות אויר ובקרת יציבות).

אתה נשמע כמו יחצן של מאזדה , אני הייתי הולך על ההונדה ידנית וחסכונית .

המאזדות ידועות כאוהבות דלק כמו היונדאים למינהם .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

המאזדות ידועות כאוהבות דלק כמו היונדאים למינהם .

תן לי להגיב לכך: אצלי במאזדה 2 המחשב דלק שלי מראה לי על צריכת דלק של 13.5 ק"מ לליטר - וזה עוד בהרצה (ובהרצה ובכלל כשהאוטו חדש הוא שותה הכי הרבה דלק, כמובן תלוי גם בכובד הרגל על הגז). אה, ורוב הנסיעות שלי הן בעיר. עד שיש בינעירוני, זה בפקקים של איילון :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...