Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברנו איל עובדיה מוביל חבורה של משוגעים לדבר לתחזק ולשפץ את אוטובוס האספנות היחיד בארץ. האוטובוס מסוג "ליילנד רויאל טייגר" משנת 1975 קיבל רישוי אספנות ועבר טסט בהתאם ומורשה לנסוע בדרכים.

היום בבוקר עשינו סיבוב בנוף שלא השתנה מאז שנות הטייגרים היפות. והכי כי, המוזיקה של המנוע..וואו.

Copy of IMG_6705.JPG

Copy of IMG_6714.JPG

IMG_6719.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ארביץ לאייל- לא הזמין אותי לסיבוב!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה יופי! אוטובוס הזכור לי היטב מילדותי (טרום ה303).

באוטובוסים האלו היה מעין כבל ליד התקרה שבו היו מושכים כדי לצלצל לנהג, נכון ?

אני זוכר כילד שהיו מרימים אותי כדי למשוך בכבל הזה...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפרופו לגבי הכבל הנ"ל:

אני זוכר כילד, כאשר נהג היה מפספס תחנה ולא עוצר בתחנה,

הנוסעים מאחור היו מותחים את הכבל שוב ושוב (כי הפעמון לא מצלצל פעמיים) והנהג היה נזכר כי צריך לעצור בתחנה.

כאשר נכנס המרצדס 303 לשירות נסעתי יחד עם אבי (שהיה חבר אגד באותה התקופה),

ושאלתי אותו מה יעשו הנוסעים כעת אם הנהג לא יעצור להם בתחנה ?

איך הם ילחצו על הלחצן ? הרי זה לא עושה כל רעש???

אחלה אוטובוסים הטייגרים הללו.

הייתי יושב ליד אבי ,

היה בפינה השמאלית ליד הנהג מאיין מושב מצופה פיבי סי כחול. הייתי יושב עליו כל הזמן ואבי היה נותן לי להפעיל את הוינקר מידי פעם.

אחח

איזה כיף לראות דברים כאלה מחדש.

ירון מאיר

פורסם

היה בפינה השמאלית ליד הנהג מאיין מושב מצופה פיבי סי כחול. הייתי יושב עליו כל הזמן ואבי היה נותן לי להפעיל את הוינקר מידי פעם.

ירון מאיר

פי.וי.סי. כחול זה הדגמים היותר מאוחרים כמדומני, בדגמים הראשונים אלא היו מושבי פורמייקה ירוקים או אדומים ולפניהם מושבי עץ דגים ונוקשים.

בני, אפשר גם תמונות מהבפנוכו של הטייגר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני ארביץ לאייל- לא הזמין אותי לסיבוב!!!

קחו אותנו לסיבוב בפעם הבאה, מבטיחים לשלם את כרטיס הנסיעה.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא צלמתי בפנים למרות שהמושבים די שלמים. פה ושם ריפוד קרוע אבל כללית המצב טוב מאד. בגלל החום פתחנו גם את פתחי האיוורור שעל הגג.

מעניין איזה רשיון צריך לאוטובוס אספנות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

צריך רישיון נהיגה רגיל לאוטובוס.

( הנהג לא צריך להיות בוותק של 30 שנה:-D)

יש לשים לב כי באוטובוס אספנות חל איסור להסיע יותר מ 6 נוסעים!

ירון מאיר

פורסם
פי.וי.סי. כחול זה הדגמים היותר מאוחרים כמדומני, בדגמים הראשונים אלא היו מושבי פורמייקה ירוקים או אדומים ולפניהם מושבי עץ דגים ונוקשים.

בני, אפשר גם תמונות מהבפנוכו של הטייגר?

אכן הפי.וי.סי היו בדגמים המאוחרים יותר, כמו זה בדיוק, מצב הריפודים כמו שבני הזכיר ברובו שלם, יש כמה קרועים .

הרשיון הדרוש לנהיגה כרגע הוא רשיון רגיל לאוטובוס, למרות הגבלות הנסיעה,שווה לחשוב לעשות שינוי בעיניין..

איל

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אגב, נסללה הדרך להכנסת האוטובוס לפחחות וצבע ואני מקווה שבקורב נוכל להראות תוצאות...

פורסם

וואו..כל טייגר כזה מחמם את הלב. ידוע לי גורלם של שניים מתוך שלושת אוטובוסי המזוודות של אל על(רישוי ותצורה של משאית). יש עוד טייגר בבעלות פרטית ועוד אחד שמשמש כמזנון נייד ונוסע לא רחוק מבית שמש. לחברנו מראש פינה יש אחד אבל לא ידוע לי מה מצבו. אם כן ספרנו ששה טייגרים נוסעים, שלושה אוטובוסים ושלושה מוסבים למשאיות.

הטייגר "שלנו" הוא היחיד ברישוי אספנות.

האם הטייגר שהראית הוא נוסף לאלה שכתבתי?

• תוכן חדש...