Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שומע חריקות רועשות מכוון הצמיגים כאשר אני מבצע פניות פרסה או בתוך כיכר או כל סיבוב כלשהו השאלה שלי מה הסיבה לרעשים אלו האם אני צריך להחליף את הצמיגים הקדמיים (מראה לי שהם די אכולים בצד החיצוני) או שיש איזה בעיה מכנית

פורסם

תתחיל בלוודא שלחץ האוויר נכון בכל ארבעת הצמיגים.

אם הצמיגים שלך שחוקים בצד אחד - כנראה שאתה צריך כיוון פרונט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חריקה בזמן סיבוב אתה צריך לעשות כיוון גלגלים. צמיגים אכולים בצד החיצוני, החלפת צמיגים + כיוון פרונט.

כיוון גלגלים אפשר לעשות ללא קשר לצמיגים אכולים בצד החיצוני, כיוון פרונט ברוב המקרים, כרוך גם בהחלפת חלקים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צמיגים חורקים יכולים להיות יבשים, בלויים או מנופחים בלחץ אוויר לא תקין

אם כי בקיץ קורה שגם צמיגים תקינים מרעישים יותר בסיבובים.

תתחיל מבדיקת לחץ אוויר שבועית לכל הגלגלים וע"מ לבדוק אם הצמיגים הקדמיים שלך אכולים

סובב את ההגה עד הסוף לצד שמאל ואז תוכל לראות אם הצמיג השמאלי שחוק מחלקו הפנימי או החיצוני, כדי לבדוק את הצמיג השני סובב את ההגה לצד ימין. אם ישנה אכילה מומלץ לגשת לכיוון פרונט ולפנצ'ריה כדי להחליף את הצמיגים הפגומים.

פורסם

צמיגים חורקים בסיבובים זוהי תופעה אופיינית לחודשי הקיץ. התחממות הכביש והצמיג עלולים לגרום לזאת.

לסוג הצמיג ואיכותו יש גם תרומה לעניין, אם זה לא תופעה מוכרת ברכבך גש לבדוק את הדברים הרשומים מעלה.

• תוכן חדש...