Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב 55000-60000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי היום את הגולף היפה שלי,הבדיקה יצאה מעולה,עכשיו הגיעה זמן להתקדם ,אז אני מחפשת רכב טוב אמין, ושיהיה גם קצת פוזה,חברת סיאט אגב יצאה במבצע מפתה,40000 ש"ח מזומן ו300 שקל כל חודש למשך 3 שנים,מה אתם אומרים?דרך אגב זאת האיביזה החדשה עם המנוע 1600 ולא ה1400.תציאו.....

פורסם

הקטע עם הסיאט זה שאתה צריך להשלים להם את הסכום בסוף ה-3 שנים או לעשות טרייד אין על הרכב.

שום דבר לא נותנים במדינה הזאת בחינם, מה שכחתם?! :twisted:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מכרתי כי רציתי להתקדם אייל,בכל אופן תציאו מכונית מעניינות,חשבתי על 206 ccגיר רגיל כמובן,רנו מגאן קופה אני ממש אוהבת,סיאט איביזה, ונכון בתום ה3 שנים אתה משלם על הההפרש או מקבל מחירון ומתקדם לרכב מתקדם בחברת סיאט,פגו 206 ,יונדאי קופה.

פורסם

אין לך תקציב ל cc , המחירים שלו מעל ל70 .

יונדאי קופה לדעתי זה רכב לבנים יותר :roll:

אממ את יכולה איזשהו "cc" בצורה שונה קבריולט כולשהו.

רובר 216 , פגו206 קבריולט ישן וכו'...

מחפשט יותר רכב ספורט עם ביצועים ? אז חבל שמכרת את שלך :(

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...