Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ומה שלומכם?

הרבה זמן שאני שומע שיש איזה "בור" נורא רומנטי ליד הגדר של נתב"ג.

איך מגיעים? מי מה מו?

תודה, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן יש, אבל הוא לא רלוונטי בחודשים הקרובים היות והמסלול שלידו סגור לשיפוצים ואין עליו נחיתות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מקום מעולה. נוסע על כביש 1, עולה במחלף שפירים ונוסע לכיוון יהוד ואור יהודה(אין לי כוח לבדוק, אבל אם אני לא טועה כביש 421), תראה את זה מצד ימין.

מה הקטע של הבור? אתה רואה את כל המטוסים עוברים מעליך, כמה עשרות מטרים מעליך לייתר דיוק בנחיתה/המראה.. מגניב לגמרי נשמע (לא יצא לי לעבור את החוויה הזאת).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה אני אמור לראות ? איך יודעים איפה לעצור ? יש למישהו פרטים ?

ואם כבר מדברים על הנושא מישהו מכיר מקום טוב לצלם ממנו נחיתות והמראות של מטוסים מנתבג ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כמו שאמרו, נחיתות כמה עשרות מטרים מעליך. אין לי מושג לגבי מידת הרלוונטיות, כי עברו

כמה שנים טובות מאז הפעם האחרונה שלי.

לגבי הגעה, למי שמגיע ממחלף שפירים לכיוון צומת יהוד מערב, צריך לפנות ימינה בצומת הכניסה

לאזור תעשיה של אור יהודה, מתקדמים קצת בשביל ומתמקמים.

מומלץ "לתאם" את זמן הגעתכם, לזמן הפטרול שמסביב לנתב"ג- המהדרין אף בודקים לפני זה באינטרנט

זמני נחיתות, כדי לתפוס כמה שיותר לפני שהפטרול חוזר ומעיף אתכם.

לא לשכוח להביא יין וסאנרוף.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לפי תגובתו של צביקה אני מבין שהנושא לא רלוונטי - האם יש מישהו שחולק עליו?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אכן כך הדבר: "מסלול 12/30בנמל התעופה בן גוריון ירובד וישופץ, החל מה-17 ביולי, ולמשך ארבעה חודשים וחצי. ריבוד המסלול ישפר את מקדם החיכוך של המסלול על מנת למנוע החלקה של המטוסים הנוחתים עליו בעיקר בחודשי החורף כשהמסלול רטוב."

הכתבה המלאה באתר של נמל התעופה בן גוריון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

איי איי איי אני והתזמון שלי :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואם כבר מדברים על הנושא מישהו מכיר מקום טוב לצלם ממנו נחיתות והמראות של מטוסים מנתבג ?

יש לי חבר שאחד מהתחביבים המרכזיים שלו זה ספוטינג, הוא כרגע בחו"ל אבל שהוא יחזור אני מוכן לשאול אותו מאיפה הם מצלמים אם זה מעניין אותך... :wink:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

בסוף 2008 הבסיס הצבאי שיושב על המסלולים של נתב"ג אמור לעבור לדרום.

האזור יאוכלס מן הסתם בבנייני משרדים, בדומה לאיירפורט סיטי.

אני בטוח שבין הבניינים יהיו כמה "מקומות נחמדים". 8)

...Good things come to those who wait

פורסם

תיכנס לשדה תעופה עצמו.

תגיע לממ"ן ואיזור המטענים. יש שם מסלול נחיתה בצמוד למחסנים. המטוסים נוחתים לך ממש מעל הראש (גובה של כמה עשרות מטרים) כל כמה דקות. מה שרואים בעיקר זה את הגחון של המטוס.

אסף

פורסם

לא לשכוח להביא יין וסאנרוף.

או שוקו וקבריולט :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מירן - ספר,פרט :).

כלומר - המקום באמת שווה את הנסיעה?

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...