Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כבר מדברים על הנושא מישהו מכיר מקום טוב לצלם ממנו נחיתות והמראות של מטוסים מנתבג ?

המקום הכי נחשב לתצפית ותצלום הוא אזור התמך המערבי או מגשר צפריה. בכל מקרה, כדאי להצטייד בעדשות עם זום רציני כדי להוציא תמונות טובות באמת.

מירן - ספר,פרט :).

כלומר - המקום באמת שווה את הנסיעה?

כן, זה אחלה מקום. הבעיה היא שצריך להזהר שלא למשוך תשומת לב מביטחון נתב"ג היות והם נוטים להעיף משם אנשים ולהגיע כשיש נחיתות על מסלול 12.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן כך הדבר: "מסלול 12/30בנמל התעופה בן גוריון ירובד וישופץ, החל מה-17 ביולי, ולמשך ארבעה חודשים וחצי. ריבוד המסלול ישפר את מקדם החיכוך של המסלול על מנת למנוע החלקה של המטוסים הנוחתים עליו בעיקר בחודשי החורף כשהמסלול רטוב."

הכתבה המלאה באתר של נמל התעופה בן גוריון.

חדשות ישנות :wink:

תמיד הם משפצים בזמנים הכי עמוסים בנתב"ג - מוח ישראלי או לא? :roll:

דני, רד מהרעיון - האבטחה של נתב"ג תקלוט אותך בכל מקום ותשלח אותך לדרכך...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

השיפוצים התחילו לפני כשלושה חודשים, רק שאז תושבי המושבים הסובבים את נתב"ג התלוננו ורשות שדות התעופה עצרה את השיפוצים ברגע האחרון.

עכשיו הם קיבלו את כל האישורים הדרושים ויצאו לדרך.

לגבי העונה העמוסה - יש עוד מסלול נחיתה שמיש בנתב"ג והשיפוצים לא ממש מפריעים לפעילות הסדירה בשדה. המסלול החליפי לא כולל עזרי נחיתה מתקדמים ולכן עדיף לשפץ בקיץ כשתנאי מזג האוויר מאפשרים נחיתה ללא עזרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מפריע? לא מדוייק... תשאל את אבי, הוא יסביר לך בדיוק מה בעייתי במצב הזה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אהלן ומה שלומכם?

הרבה זמן שאני שומע שיש איזה "בור" נורא רומנטי ליד הגדר של נתב"ג.

איך מגיעים? מי מה מו?

תודה, דני.

יש לי שאלה, מה בין "נורא רומנטי" לבין הערגה לגרד גחון של מטוס:?:

ז'תומרת גם לי יש הגדרות ביזריות ל"נורא רומנטי" אבל זה מפיל אותן.

אירית

פורסם

קשה לי להגדיר למה, אבל גם אצלי מטוסים נוחתים וממריאים הם משהו שאני מגדיר כרומנטי (בסיטואציה הנכונה, כמובן).

אולי זה היופי שבטיסה, הנסיקה העצומה והאנרגתית הזו לשמיים מצד אחד, או הנחיתה הרכה והעדינה מצד שני - של דבר כל כך גדול ועוצמתי. הידיעה שאותו משהו שבתוכו מאות אנשים יגיע למקום כל כך רחוק. ההתנתקות מהאדמה.

באמת, אירית, את לא יכולה להגיד שזה לא רומנטי:

וזה, וזה.

וזה ממש ממחיש את הנושא.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

וואללה (סליחה ווינט)

השתכנעתי, וכמתנת אוהבים לך Dreamliner screensaver

זה השומר מסך שלי גם בבית וגם במשרד

אירית

פורסם

אני לא חולה נפש כמו החברה מעליי, אני פשוט אוהב דברים מיוחדים שלא רואים כל יום (וכמה כבר יוצא לי להיתקל בגחון של מטוס מעל השכל).

המקום מבחינתי לא חייב להיות רומנטי אלא "מיוחד". והגדרתי אותו ככה רק כדי שאנשים יבינו על מה אני מדבר.

אבל - יש לו פוטנציאל להיות רומנטי, הייתי עם ידידה בחוף ראשון-לציון (שמעליו עוברים מטוסים כל הזמן). והיא נורא אהבה את הנחיתות, אז חשבתי למה לא לנסות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
וואללה (סליחה ווינט)

השתכנעתי, וכמתנת אוהבים לך Dreamliner screensaver

זה השומר מסך שלי גם בבית וגם במשרד

אירית

אירית את חושבת בקליל וקטן.. מנקודה לנקודה..

תחשבי טראנסאטלנטי

A380_1_1.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

נכון מאד ויותר נכון

אני חושבת, על תורים קצרים בבידוק הביטחוני, אני חושבת על תורים קצרים ב CHECK IN, אני חושבת על תורים קצרים בבדיקת דרכונים, אני חושבת על המתנה קצרה לכבודה.

אני חושבת על מעברים מרווחים גם במחלקת תיירות וגם אם אינני יושבת ליד חלון עדיין אני יכולה לראות דרכו, אני חושבת על תאי איחסון נוחים ולידי לא בסוף המטוס.

ולא עלינו כאשר יש מצב חירום וצריך לנטוש לא להיות אחת מ550 או 800 (ללא מחלקות) שמנסים.

נכון אני חושבת איך אמרת? בקליל וקטן.

אהה תאר לך מה קורה במטוס כזה שמלא בישראלים וכולם עומדים:-D

אירית

פורסם

אהה תאר לך מה קורה במטוס כזה שמלא בישראלים וכולם עומדים:-D

אירית

מזכיר את הטיסה שלי לפראג :lol::lol::lol:

לגבי 787, לא אמרת חיסכון בזיהום אויר..

ה787 הוא באמת חתיכת הנדסה... נקווה שיצליח לעלות לאויר :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

והכי חשוב חסכוני, חברת בוינג גם כן חשבה בגדול, שני מטוסים שתוכננו היו ה747-8 שהוא ארוך יותר מהג'מבו 400 (גם הדק העליון ארוך יותר)

250pxlufthansa747830bt5.jpg

ומטוס נוסף ומהיר בשם Sonic Cruiser

boeingsonicct2.jpg

אבל המשבר הכלכלי שהייה אחרי 9.11 , כמו גם עליית מחירי הדלק, גרמה לשינוי אזימוט ושיקולים אחרים כגון יעילות גברו על שיקול המהירות וכך נכנס פרוייקט ה787 לתאוצה.

הנדסת האנוש של פנים המטוס היא מאד אוהדת את הנוסעים אבל במיוחד את הצוות, מעברים רחבים תקרה גבוהה גם בשיפולים אין מצב שאתה צריך להתכופף גם אם אתה גבוה מאד.

תאי האיחסון בכל המטוסים הם גבוהים, בדרימליינר הם למטה, אין כיסוי לחלונות, הכלכל יכול בלחיצת כפתור להכהות את החלונות כך שבתוך המטוס חשוך יחד עם זאת נתן עדיין לראות החוצה, החלונות מאד גדולים ומגיעים כמעט עד גובה המותן.

זה על קצה המזלג - אני קצת נשמעת כמקדמת מכירות של המטוס, הלוואי עליי, פשוט הייתי במצגת שלו "ונפגעתי" ופה קצת נסחפתי, צריך לחזור לעזור לדני למצוא לו את הבור הרומנטי:lol:

שבוע נפלא

אירית

• תוכן חדש...