Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר כאלה בחנויות? 40 שקלים ויש לך אחד כזה חדש, אלא אם אתה מחפש דגם ישן ספציפי אז רצוי שתתן את הדגם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי יש כזה!

אבל אני משתמש בו...

הרגילים עולים בסביבות ה40, ואת שלי קניתי ב78, כי יש בו כמה פונקציות רציניות וחנוניות ברמות פליליות.

חפש בקרביץ.

אם אין בקרביץ, אז אצל יהודית רביץ. אם גם זה לא עובד, אז כמו שהיא אומרת בשיר "חפש באנטרקטיקה"

פורסם

את האמת שהייתי בטוח שלא מוכרים כאלה יותר (אני מחפש בדיוק את הדגם שבתמונה). אבל אם אתם אומרים שכן אז אני אלך ואבדוק את הנושא.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
הצחקתם אותי, גיקים אמיתיים משתמשים ב FX82 דור ראשון, עם הכפתור on/off !

זה לפני המתיחת פנים שהגיעה בשנת המודל 1987, בדגמי הGL וGLX?

:lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מוכרים, בלי שום בעיות.

בירושלים ניתן למצוא את הדברים האלה בחנויות האלקטרוניקה הקטנות

שמוכרות גם מכונות לתלישת שיער, מיקרופונים ונגני פלאש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אה... זה לא בשבילי, זה בשביל חבר!:roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אוי, איך הוא לקח את הסינוסים - לא עושים כאלה היום.

:roflmao:

לקח אותם כמו גדול, וכל כך פשוט.... היום יש לי מחשבון שרק מי שתיכנת אותו וה' יודעים איך לתפעל את כל האופציות שלו.

ותמיד יוצא לי לגלות באגים חדשים באמצע מבחן:evil:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
הצחקתם אותי, גיקים אמיתיים משתמשים ב FX82 דור ראשון, עם הכפתור on/off !

Casio-fx-82-M.JPG

תאמין לי זה הדור הכי טוב של הדגם הזה

ברמות גימור הגבוהות יותר סתם הוסיפו אבזור (הדלקה וכיבוי בלחיצת כפתור... נו באמת מי צריך את זה? סתם גימיק. חושבים שהם פרארי) אבל המקשים מרגישים רכים, זה לא אותו דבר כשאתה בא להתגרזן על איזה חישוב במספרים מרוכבים ומעביר מפולרי לקרטזי, אתה לא מרגיש את הברזלים עובדים כמו בדור הראשון :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...