Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הרכב גמע לו 60,000 ק"מ ואני כנאמן לספר טיפולים החלטתי לבצע לו טיפול/ישור קו שכן הרכב רק נקנה.אני אפרט בהמשך מה הוחלף וכמה הכל עלה . אני מעוניין לדעת אם המחיר הזה הוא מחיר סביר או שמא עשו עליי קופה(למרות שלא נראה לי).

מה שבוצע:

-שטיפת מנוע+חומר שטיפה

-שמן מנוע סינטטי 5W-40

-פילטר שמן

-4 מצתי בוש סופר 4 אלקטרודות

-נוזל בלמים

-החלפת נוזל קירור בכל המערכת

-פילטר אוויר

-בדיקת תקלות במחשב

סה"כ החשבון כולל כל החומרים ועבודה הגיע לידי סכום של 1,120 שקלים חדשים.

בנוסף התקלות שנבעו במחשב כתבו שהמצבר חלש ולכן המכונאי הסתכל עליו, אמר שזה חרא (מצבר של וולטה 55 אמפר) שמוטבע עליו "סוף אחריות" ושעליי להחליף מצבר במיידי על מנת לא לגרום לנזק למערכות. הוא הציע את המצברים שהוא עובד איתם :בוש סילבר ב650 ש"ח שנראה לי מאד יקר.חיצונית המצבר לא נראה פגום ולא בורחים מים,ממה שראיתי במחשב המצבר מוציא 13.8V.

בכל אופן,מה דעתכם על עלות התיקון והאם עליי להקשיב לו ולהחליף מצבר או לחכות עד שזה ימות?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

מתייחס לגבי המצבר:

לא תמצא מצבר 60 אמפר איכותי בפחות מ500 ש"ח, הורטה סילבר הוא מצבר ג'ל אם אני זוכר נכון, מה שנותן לו יתרון (נסה לבצע חיפוש).

13.8 זה מתח של אלטרנטור, היות והרכב היה מונע בזמן הבדיקה, מצבר במצב תקין הוא בין 10-12 וולט, מתחת לזה חלש כבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה לא ורטה זה בוש, והאם יש טעם לקנות מצבר איכותי או לקנות זול ולהחליף אותו כשהוא ימות?

ב600 שקל אפשר לקנות 2 מצברים:).

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אין שום סיבה להשקיע את הסכום הזה במצבר,

אין מניעה לקנות VOLTA או TUDOR (מה שמוכרים באוטודיפו) ב300 ש"ח ולגמור עניין.

דרך אגב, על פי בירור שערכתי לפני החלפת מצבר בפולו שהיתה לי : TUDOR הינו המצבר שמגיע במקור בפולו / איביזה.

הוא תוצרת ספרד והרכבים הללו מיוצרים ב.....ספרד, לכן לקנות את המצבר הזה במחיר זול ולקבל "חלק מקורי" היא עסקה מצויינת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, רואים שלא היית בערך 3 שנים באוטו דיפו

אין טודור, הטרנד החדש הוא "ספארק"

מצבר ב300 ש"ח זה מצבר של אופנוע, המחירים עלו (כמו כל דבר ?) והיום מצבר 55 אמפר של ספארק נע סביב ה450 ש"ח ממה שזכור לי, כידוע, יותר אמפר יותר כסף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה מתכנן להתקין מערכת סטריאו מכובדת (אתה מתכנן? :lol:), לדעתי עדי להשקיע במצבר קצת יותר חזק ואיכותי כדוגמת הבוש המדובר או במצבר איכותי של ורטא (סילבר או בלו משהו כזה, עולה סביב ה 700 ש"ח באוטודיפו), שיש לו יכולות פריקה וטעינה טובות.

ה"ספארק" המדובר גם כן מיוצר בספרד וניתן לקנות אותו במבצע שיש מפעם לפעם ב 350 ש"ח. כבר חצי שנה איתו ללא בעיות מיוחדות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מערכת? לאאאא:twisted:.

השאלה זה האם לקנות עכשיו? או לחכות שהנוכחי יתפגר ואז כבר לא תהיה ברירה.

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...