Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי מיצובישי כריזמה אייר משנת 2004. הרכב עשה מס' קילומטרים נמוך יחסית - 61,000 ק"מ.

בשבועות האחרונים אני מרגיש שהאוטו נוסע על הצד - הצד של הנהג שקוע והצד השני גבוה יותר. יש לציין שאני רוב הזמן נוהג ואשתי יושבת בדיוק מאחורי, ומאחורה מצד ימין יש כיסא ילד של הבן שלי - לכן אשתי יושבת לידו. כך נוצר מצב שרוב העומס הוא על צד שמאל של האוטו, גם אשתי וגם אני לא ממש רזים, - סה"כ עומס של 170 קילו על צד שמאל.

מה לפי דעתכם הבעיה האם הלכו הבולמים/הקפיצים או מה שזה לא יהיה וכמה בערך יעלה לתקן את הבעיה.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

כנראה שיש לך בלאי בבולמים במיוחד בצד שמאל.

אין לך ברירה אלא להחליף, ובולמים תמיד מחליפים בזוג : קדמי או אחורי.

אני לא יודע כמה זה עולה לכריזמה אבל אני מניח שמדובר ב1000-2000 ש"ח ואולי יותר, לפני עבודה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האם זה הגיוני לאחר מס' קילומטרים כה מועט ונהיגה רגועה גם שלי וגם של הבעלים הקודמים (בדוק) אני יד שניה.

פורסם

קשה להאמין, אלא אם כן נוסעים בקביעות בדרך מאוד משובשת. בדוק קודם לכן לחץ אויר והוסף לפי הצורך עד לערך שווה בכל ארבעת הצמיגים. נפח לפי הוראות יצרן הרכב המופיעות בספר הרכב ובשום פנים ואופן לא ע"פ הטבלאות שבתחנות הדלק.

פורסם

האם יש קשר לכיוון פרונט?

יש לציין שלא תמיד האוטו על הצד למשל כשהוא עומד הוא על הצד, בנסיעה לפעמים הוא בסדר ולפעמים לא.

• תוכן חדש...