Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 33 איזה דגמים יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כן לאיציק יש מנוע 1.7 16V למכירה בדיוק עכשיו.

ההסבה כולל הכל תעלה בערך כ 8K +דרושה החלפה של גשר תחתון ועוד דברים.

כמובן הייתי מחלף גם בלמים לאלו של 33 16V שזה כבר דבר קצת קשה להשגה אך לא בלתי אפשרי (הכל עניין של סבלנות וקשרים) (וכמובן עוד דברים שרצוי להחליף), שם אתה מקבל את ה 137 כ''ס אם אני טועה שלא נדבר על הטרוף של להרכיב עליו זוג קרב' (לא לשכוח צריכת דלק שגם ככה גבוה שתעלה בהרבה).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה בסביבות ספטמבר אני מתכוון לרכוש רכב נתחיל עם 1.5/1.7 סטנדרטי מה שנמצא במצב טוב ולאט לאט נעבור לשיפורים כמובן אחרי יישור קו.

מעניין מה למה אפשר להגיע עם הרכב הזה ב1.7 16V+קרב כפול+כל השטויות שלא נותנות הרבה כמו אגזוז פילטר

מישהו יודע מה המשקל של הרכב?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עקרונית זה משל של 33 1.5 הזרקה: http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=18546&Alfa%20Romeo

והנה של שאר הדגמים:

http://carfolio.com/search/results/?terms=alfa+33

יש כאלה האומרים שעדיף לשפר את ההזרקה בגלל מחשב ניהול מנוע שניתן להרכיב ולכוון ולהתקדם איתו הלאה, אני אחד שמכור לקרב' ובכל רכב שיהיה רוצה קרב' (תגובת דוושה שונה לגמרי וקיצונית יותר מבחינתי), כמו כן ההזרקה חוסכת יותר דלק שלא כמו קרב' + שיפורים שזה יוריד משמעותית מהפרקטיות של הרכב!

אם כבר קרב' אז זה שני פילטרים :wink:, בכל מקרה לא חסר שיפורים לא לזה ולא לזה רק צריך לדעת למי לפנות ואיפה לחפש.

ד''א המנוע של הטמפרה 1.6 חמוד... בלי קשר לשרשור ממש... אני מאמין שתהנה מ 33.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כן המנוע של הטמפרה חמוד בהחלט במיוחד הדגם שלי שזה הזרקה רב נקודתית וגם מה שהרכב שלי עבר רק 92K

אבל הרכב כבד. ולמנוע הזה יש 89 כוחות סוס

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אף פעם לא בדקתי נתונים של טמפרה, פשוט יש לי ידידה טובה עם אחת וזה רכב מעולה, הפנים קצת מקרקש וכו' אבל סה''כ בסדר והבנתי שגם האמינות יפה...

בכל מקרה גם הייתי משאיר את האלפא מקורית בשביל להכיר אותה לתקופה מסויימת ואז תראה כבר לאן אתה רוצה להתקדם ומה בא לך. סה''כ רכב חביב.

רק תזהר, אני מכיר כמה שהתלהבו יותר מדי ולא העריכו נכון את הרכב, כעבור שבוע מהקניה סיימו בעמוד או הפוכים בכיכר.

סה''כ שיהיה המון בהצלחה, תבדוק את חשמל הרכב שהכל תקין, שאין קומבינות והוא לא שורף פיוזים וכמובן את שאר הרכב. כמו כן ברכב מתנהג הייתי מקפיד על בדיקת שאסי, מבחינתי היא חובה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפי הנתונים באתר לרכב יש 98 כוח סוס בהחלט נתון מרשים למנוע 1500 8V וגם הביצועים מאוד יפים

פורסם

The injected version has 98HP and the carb. version 105. Both of them are fast enough.

The 33's weight is 900kg

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
שאני ביררתי דיברתי עם אחד דיי רציני מאיזור המרכז , המודעה שלו הייתה ביד 2

אני זוכר שהיה ק"מ נמוך , מתחייב על שלדה , ונשמע רציני מה שהיה המינוס זה צבע ממש לא טוב והוא רצה מחיר מאוד לא הגיוני ולא התפשר..

ותצטרך הרבה הרבה סבלנות ומזל למצוא אחת שמורה

תן לי לנחש:

הוא בטח ביקש 13K בזמן שהמקסימום שאתה היית מוכן לשלם היה 10K כי אתה לא פראייר שישלם 30% מעל המחירון.

אז מה קרה? מצאת 33 שמורה וכנראה גם מטופלת ביד אוהבת שהמינוס העיקרי שלה, כמו שאתה עצמך כתבת, זה הצבע שכנראה קצת דהה. לא קנית.

לא נורא, אנשים כמוך ממשיכים לחפש 33 במחיר זנות, רק שבד"כ מה שהם ימצאו במחיר זנות יהיה פח זבל. אחרי שהם נואשים מלמצוא אחת נורמלית שעבורה יצטרכו לשלם את מה שלוי יצחק קבע, גם הם כותבים בפורומים שונים ש-33 זה חרא כי כולן נאנסו ונשחטו, אבל משום מה הם בוחרים להתעלם מהעובדה שעבור תוספת קטנה במחיר היתה להם האפשרות לקבל רכב סוכר (לתוך פנים שלך!).

:?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה אתה קורה שינויים ובעיות ?

טכנית זה לא קשה בכלל ונעשה הרבה פעמים בארץ (למרות שהמנוע נדיר יותר מ 8V). חוקית אני מקווה שברור לך שזה לא מאושר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הוא רצה 15 ולא היה מוכן לרדת , מצטער אבל זה מחיר קצת לא הגיוני ל33 1.5 שנת 94 ...

גם כזה מחיר , גם האוטו חייב צביעה ופחחות בהשקעה של כמה אלפים, ועוד התחלה של רקבונות וחלודה, מה אני פראייר ?

יודע מה , אם זה היה ה1.7 הייתי הולך על זה בתור פרוייקט

בסופו של דבר קניתי לנצ'יה דדרה ממבוגר ואני מבסוט ממנה עד השמים .

הדדרה הרבה יותר נוחה ומפנקת מה33 ,היא איכותית ולא מתפרקת בניגוד ל33 ,אז היא פחות ביצועיסטית ( SO ?) , זולה יותר לאחזקה , נותנת לך תחושה יותר טוב מה33 שאתה נוהג והכי חשוב שמורה עם קבלות מהיום הראשון שהיא על הכביש, טיפולים נעשו לפני הזמן, ולא נראה לי שתמצא 33 שמורה ככה .. יישור קו היה טיפול 10 , החלפת נורות לוח שעונים וזהו

אז הפסדתי את אחת מהאלפות הפחות טובות שיוצרו , באמת שאני לא מצטער על זה ..

זה לא שהפסדתי את ה156 או 147 המדהימות במחיר זנות , כולה 33 , למרות שאני מאוד אוהב אלפות את ה33 אני לא מתכוון להלל כי שוב , פרט למנוע טוב עם צליל יפייפה במיוחד ה1.7 שתי קרבורטורים האוטו הזה לא נותן כלום.

אגב ,

אם אני לא טועה יש בפרדס חנה אלפא 75 1.8 של זקנה למכירה, שווה לראות .

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

זה שקנית דדרה ואתה מרוצה כל הכבוד הכי חשוב.

לי הייתה טמפר השניתי עם קילוטראז' בזמנו 82.5 עם קלסר של הרכב כן קלסר עבה ובו הקבלות מההזמנה של הרכב אצל היבואן ועד החלפת הרדיאטור הדבר האחרון שהבן אדם עשה לפני ולא ידעתי בעיות.

אבל אני מחפש רכב שיותר נדיר לראות ויותר נדיר שיהיה במצב יפה מה שבטוח שהדדרה והטמפרה לא עומדות ליד ה33 מבחינת נשמה.

כן צליל כזה כמו של האלפה לא תשמע אצלך ואלפה יודעת לתת את זה ובגדול לכן אני מעדיף אולי להשקיע קצת יותר אבל עם קצת יחודיות.

פורסם

אממממ

אז אם אתה מחפש 33 , למה שלא תחפש כבר במקביל 75 ? הרבה יותר מיוחדת ונדירה מה33 ..

ה33 אחלה אוטו למרות שהוא נחשב לנחות בסטנדרטים של אלפא .

ראיתי לא מזמן מודעה של טיפו דיגיטל 2000 באיזה מקום , מדבר אליך ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אם זה ידני בהחלט מדבר אלי.

אני חובב איטלקיות וכל רכב שהוא לא כמו כולם מוצא חן בעני ולרוב אנשים רואים לא מבינים שזה קצת ייחודי אבל ההרגשה הפנימית שלי זה מה שחשוב לי

פורסם

אוקיי אני אחפש את המודעה , היא אצלי איפשהו , שמרתי אותה לחבר שבוע שעבר..

אני זוכר שהיא הייתה ידנית .

איטלקיות קודם כל זה אופי , אחרי זה כל השאר ולא משנה פיאט ,אלפא ,לנצ'יה

העיקר שלא אינוצ'נטי

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...