Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 33 איזה דגמים יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן את זה אני יודע כמו כל רכב.

לידע כללי איך הרכב הזה מתנהג בכביש עם בולמים ספורטיבים כמו קוני לדוגמא לעומת טמפרה?

נוכחתי לגלות כשההיתה בבעלותי הטמפרה שהיא אוחזת טוב ומתנהגת לא רע, כנראה בגלל רוחבה ומידה מקורית של 185/60/14

If the car is in good condition so it's handling is great! "merkaz koved" is very low so you feel as if you drive a kart. The sterreng wheel is very informative and the car seats very good in the curvs. It's much more fun to drive than Tempra(I owned also Tempra:-P

About the sport suspension I can't say nothing, because my 33 is equipped with standard suspension. in my opinion it's not nesessery to put koni's. But as I said it's my opinion.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול...

Meishar84, היתה לך פעם 33 שאתה יודע עד כמה היא אמינה או לא אמינה? פשוט לי יש אחת. אנחנו יחד אוטוטו כבר 4 שנים וקרוב ל-60K ק"מ. כל זמן שהרכב מטופל בזמן ואתה לא מחפף, אין שום בעיה איתו. אם אתה לא יודע, אתה לא חייב להגיב. עם מספיק סבלנות, אפשר למצוא גם כאלה שלא נשחטו (כן, אני יודע שקשה להאמין, אבל עדיין נותרו כאלה. רק צריך להיות מוכנים לשלם תמורתן מחיר הולם). ועוד משהו: חלקים מכאניים ל-75 יש בנמצא. חלקי קוסמטיקה קצת קשים להשגה, אבל לא מדובר בדבר בלתי אפשרי לחלוטין.

Eviatar, לא הבנתי למה אתה מתכוון בכך שאתה אומר שה-33 "צרכנית לא קטנה".

ה-33 שלי מצויידת ברביעיית קוני צהוב, סט בושינגים מפוליאוריטן וצמיגים במידה 185/60/14. כל הנ"ל שינו אותה לחלוטין מהמצב בו היתה עת רכשתי אותה, כמובן לטובה בלבד.

bagira, ה-33 4X4 שייכת לחבר מועדון שלנו ושלומה טוב, תודה :-)

מצטרף לכל מילה שכתב Giri Giri.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ה 33 ,מכונית מיתולוגית ,אני זוכר כי לאחר שחרורי שנת 1994 (מהסדיר לא מהכלא), הייתי בעלים גאה של אחת כזו ,חדשה שנת ייצור 1994, 1500 סמ"ק ,בעלת שני קרבורטורים כפולים למרות שהיו כאלה באולם התצוגה של היבואן גם עם הזרקת דלק והגה כח.

כבר מהחודש הראשון נשרף וינקר צד ימין אחורי זה קרה בתכיפות של כל שבועיים עד חצי שנה ,לבסוף החליט המוסך הראשי בראול ולנברג להחליף איזו צמת חוטים סוררת .

לאחר כ 20,000 ק"מ UNIT חום מנוע שבק חיים לגמרי.

ידית הילוכים ,שייבה או בורג שתפס אותה מלמטה נשבר ,היה צורך להגיע שוב למוסך .

פולי של המזגן נשבר ,היה צורך להחליף אותו .

כבל לפתיחת תא מטען נקרע,נראה אותכם פותחים את תא המטען ,אין אפשרות לפתוח זאת מבחוץ ..

מזל שהמכונית היתה באחריות ,אבל שהמכונית נסעה ,אין חוויה יותר טובה מזו ,זמזום מנוע הבוקסר אחיזת הכביש ו.....

אני לא יודע מה מצב רכב כזה היום ואני לא יודע אם אתה מוכן נפשית פיננסית לעמוד בזה .

לאחר מסכת יסורים זו גנזתי עמוק את ההחלטה לרכוש אלפא 75 ..קניתי יפנית .

פורסם

^

The last 33 with 2 double carbs been made in 92'. After, you could bought it only with injection system. And it doesnot mater how it was working as new. Eviatar wants to know how it as USED car.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

זה לא אומר כלום.

נפלת על מכוניות לא טובה זה לא אומר שכל האלפות כאלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני גם לא אחד שיכול לרכוש משהו ו"ליפול"

כי אני מבין ויודע מה אני קונה וזה אחרי בדיקות והכל

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שמע , זאת החלטה שלך

אני חושב שזה אחלה אוטו , דיי מתנהג , אחלה מנוע אבל אין כמו הצליל שלו

קח בחשבון שהבסיס שלו זה רכב מאמצע שנות ה80 , האיכות יצור וההרכבה לא מרקיעת שחקים והזמן לא עשה להם טוב ובד"כ הם היו בידיים שלא עשו להם טוב

שאני ביררתי דיברתי עם אחד דיי רציני מאיזור המרכז , המודעה שלו הייתה ביד 2

אני זוכר שהיה ק"מ נמוך , מתחייב על שלדה , ונשמע רציני מה שהיה המינוס זה צבע ממש לא טוב והוא רצה מחיר מאוד לא הגיוני ולא התפשר..

ותצטרך הרבה הרבה סבלנות ומזל למצוא אחת שמורה

אבל כמו שידוע אלפא זה רכב לנשמה , רכב שדורש הרבה אהבה והשקעה

ואמרת שאתה מוכן לתת לאלפא את זה

אז לך על אלפא

נ.ב.

ממה שהבנתי בשלבים שחיפשתי רכב הזמינות של המוסכים שיודעים לעבוד עם אלפא עוד יותר נמוכה מלנצ'יה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני לא צריך מוסך כלל אני לא סומך על אף אחד מקווה שיהיו חלקים כל השאר זה שטויות שאני אסדר לבד

פורסם

^^

Lancia Dedra is the same as Fiat Tempra/Tipo so you can do a service in every point. Bad paint is a normal thing for old and used car, I cant understand the point! If you want that everything in the will be perfect-buy a new one!

And the 33 is not from 80's, it's from the 70's and the build quality is very good if the last owners werenot a monkies.

אלפא, מעלה את הדופק

• אחראי פורום
פורסם

נ.ב.

ממה שהבנתי בשלבים שחיפשתי רכב הזמינות של המוסכים שיודעים לעבוד עם אלפא עוד יותר נמוכה מלנצ'יה

אז כנראה לא חיפשת מספיק.

אני מצאתי גם בצפון וגם במרכז מי שיטפל לי בסוּד שהיא קצת יותר מאתגרת לטיפול ואחזקה,

והם אפילו עושים את זה בכיף.

תמיד יהיו את המכונאים עם הראש הקטן שמחפשים את הרכבים הסטנדרטים לעבוד עליהם

וינפנפו אותך מהמוסך שלהם, אבל גם העניין הזה הוא עוד מאפיין באחזקת אלפא, או כל ספורטיבית מעניינת מפעם.

אתה מתאמץ יותר, זה בטוח, אבל אם הערך המוסף של רכב כזה מדבר אליך - אז מדובר בהמון כיף והנאה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה ברור

אבל בגדול אין הרבה מוסכים שמתמחים ויודעים מה לעשות ובטח שכאלה שיש להם חומר וספרות מקצועית על אלפות , שאת אלה אפשר לספור על יד אחת , לפחות במרכז

איטליאנו , מוסך מרכזי , NGS , ועוד כמה ששכחתי

לגבי הפינית , או זאת מפינלנד

הצבע היה מזעזע והייתה התחלה של חלודה סופנית מלווה ברקבונות ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

צבע לא כל כך מעניין אותי העיקר שלא תהיה חלודה.

במחיר אפשר להסתדר גם בשביל הכסף לצביעה

פורסם

ה1.5 וה 1.7 מנועים זהים מבחינת חיבורי חשמל וכל שאר הירקות?

ועד איזה סכום יכול לעלות מנוע מיבוא של 1.7 +עבודה?

כי אם אני אשיג בסביבות ה105 HP זה צריך להיות רכב זריז בהחלט.

ואולי אפילו להשתדרג למנוע 1.7 16V אם ישנה אפשרות כזאת מבלי להעביר חשמל וכל מה שקשור למחשב אם יש בכלל

פורסם
זה ברור

אבל בגדול אין הרבה מוסכים שמתמחים ויודעים מה לעשות ובטח שכאלה שיש להם חומר וספרות מקצועית על אלפות , שאת אלה אפשר לספור על יד אחת , לפחות במרכז

איטליאנו , מוסך מרכזי , NGS , ועוד כמה ששכחתי

לגבי הפינית , או זאת מפינלנד

הצבע היה מזעזע והייתה התחלה של חלודה סופנית מלווה ברקבונות ..

לדעתי מספיק כמה מוסכים טובים וזהו, למה אתה צריך מבחר?

יש את מוסך התלתן בפ''ת, יש את איטליאנו (אין לי נסיון אישי אבל שמעתי דברים טובים) ויש את איציק בבית דגן שהוא באמת ידוע היטב בתחום של אלפות, בעלים של 33 טורבו שהוא בנה לבד (מאוד מושקעת מכל בחינה).

לי למשל בספרינט היה מטפל גם חבר שהוא שכן שלי וחובב אלפות ככה שלא חסר מי שיתעסק במכאני, בסה''כ זה רכב מנוע הוא מנוע בכל רכב אז כל מה שצריך זה ידע ונסיון + בן אדם טוב שאכפת לו, אתה לא חייב איזה מומחה ואם צריך אתה כבר תגיע אליו. ליד חדרה למשל יש את ירון שמתעסק באלפות ובעלים של ספרינט אחת המושקעות בארץ... אם אתה נכנס לתחום לא יהיה חסר לך מוסך ובטח שלא תתקע בלי מוסך!

וכמו שאמרתי באחד השרשורים, שאלעד אגב נתן קישור אליו רשמתי שאני אם הייתי רוצה משהו ספורטיבי נחמד ובמצב טוב הייתי מחפש אלפא 33 1.5 מזקן, שתהיה שמורה עם ק''מ ויד נמוכים. משם ניתן להתקדם למנוע 1.7, 8 שסתומים בעלות של 4K וכו'.

גם לכל החברים שרוצים משהו שיסע טוב כיפי ובעלות נמוכה אני ממליץ על זה (33 1.5).

בסכום שתשלם תקבל רכב שאת האמת אין משהו שמשתווה אליו בחוויה בסכום דומה ויהיה במצב דומה.

עריכה: מנוע 1.7 מיבוא כ 3 וחצי, עבודה לא ממש ידוע לי, ועם קרב' כפולים מקוריים של אלפא אפילו תשיג 116 כ''ס (כמובן צריכת דלק בהתאם ונסיעה בהתאם).

כד''א, יצא לי לנסוע על 106 ראלי דור , על וולקן 2.0 ומבחינת תגובת דוושה וחויה של המנוע הרכבים לא מתקרבים כ''כ למנוע ה 1.7 8V שיש לי בספרינט (קרב').

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מעניין אותי גם אם ישנה אפשרות ליבא 1.7 16V מבלי יותר מידי שינויים ובעיות.

• תוכן חדש...