Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם קניתי אוטו ב 10K ללא בדיקה, באותו יום כשהגעתי הביתה הלך המנוע.

מה אני צריך לעשות? מה המוכר צריך לעשות אם בכלל?

בריאות לכולם!

פורסם

נשאלת השאלה האם בדקת אותו לפני בעצמך ?

בדקת שמן ? נוזל קירור ? - דברים שאפשר לעשות לבד ?

באיזה רכב מדובר, אם בכלל ?!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

רק להבהרת העניין - לא מדובר בי אלא במקרה קרוב.

הקונה בדק לבד, לא בדק שמן ומים.

סובארו טנדר ישן

בריאות לכולם!

פורסם
אם קניתי אוטו ב 10K ללא בדיקה, באותו יום כשהגעתי הביתה הלך המנוע.

מה אני צריך לעשות?

לרשום עשרת אלפים ש"ח תחת סעיף 'הוצאות' תת סעיף 'לימוד לקח'...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם לא התבצעה בדיקה, אלה ע"י הקונה עצמו הרי היא באחריותו. חריג- המוכר התחייב בפני הקונה כי מצב המנוע תקין לחלוטין, במידה וכך יוכל הקונה לבטל את החוזה דרך בהמ"ש בעילה של טעות/ הטעיה. בתאכלס- חובה לבדוק ודי בטוח שהכסף הלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בכל זאת לא כל הכסף הלך - כמה היום תעלה החלפת מנוע קומפלט? (1600)

לטנדר סובארו?

ממש לא הרבה, זה רכב ששווה הרבה יותר מסכום חלקיו, מנוע אפשר למצא במחירים שנעים בין 500 שקל למנוע עלום ל1000-2000 שקל למנועים עם ניירות ובדיקה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חריג- המוכר התחייב בפני הקונה כי מצב המנוע תקין לחלוטין, במידה וכך יוכל הקונה לבטל את החוזה דרך בהמ"ש בעילה של טעות/ הטעיה.

לא בטוח, המוכר יטען שהקונה לא יודע לנהוג.

פורסם

ברגע שעיברת בעלות הרכב שלך והמוכר לא אחרי עליו, אלא אם עשתים זיכרון דברים בו הוא התחייב למצב המנוע. תמיד המוכר יכול לטיעון שאתה ידעת שהמנוע גמור, ובכל זאת קנית את הרכב מרצונך החופשי.

החתימה בשיפוצים!!!

פורסם

לי קרה אותו הדבר אבל הייתי המוכר.

הקונה חתם על זה שאין לו ולא יהיו לו טענות כלפי - זה לא שידעתי שיש בעיה - פשוט מקריות - או שאולי הבחור רצה לקחת עלי טרמפ עם מנוע חדש.

בכל מקרה לא שמעתי ממנו יותר אחרי שסירבתי לפצותו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

נשאלת השאלה איך בדיוק הלך לו מנוע כזה, ובכלל מי קבע את הקביעה הנחרצת הזאת?

האם הרכב נסע בלי שמן בכלל, או בלי מים בכלל?

האם הרכב עבר מעל 500 אלף ק"מ?

אין מצב שמנוע של לאונה, הולך לו ככה סתאם ביום בהיר, זה המנוע הכי אמין והכי שורד שיש, ממש לא ברור.

מעבר לזה, מנוע מיבוא יעלה 3500 שקל, מנוע מכפר יאסיף של רכב שירד מהכביש יעלה לך 2000 שקל , הרכבה במקום עוד 500 שקלים, תוך שעתיים יש לך מנוע אחר על רכב שנוסע.

מי אמר לך שהלך מנוע ומהם הסימפטומים?

• תוכן חדש...