Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה לנוהגים להתחרות בראלי, מוטוקרוס, קארטינג וכו' -

האם נהוג לבטח את כלי הרכב המשמשים לתחרות מפני גניבה?

אם כן, איזה חברות מוכנות לבטח את כלי הרכב?

אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

יש הבדל בין ביטוח נגד גניבה לביטוח מקיף

לדעתי ניתן לבטח כל דבר נגד גניבה גם פסלים סביבתיים

למשל דני, אם פורצים לך למוסך וגונבים לך חלילה את רכבי המרוץ אין לך ביטוח? אני מאמין שכן! אם נכון הדבר (כמו בכל מוסך אחר שמוחזקים בו רכבים וציוד אחר) אז לך יש ביטוח נגד גניבה!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
שלום,

יש לי שאלה לנוהגים להתחרות בראלי, מוטוקרוס, קארטינג וכו' -

האם נהוג לבטח את כלי הרכב המשמשים לתחרות מפני גניבה?

אם כן, איזה חברות מוכנות לבטח את כלי הרכב?

אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה.

עד כמה שאני הבנתי, במשפט הנ"ל מדבר הבחור על ביטוח נגד גניבה!

אגב, אני מגלה פה משהו אבל אני מנסה לארגן לעצמי מרוץ בחו"ל, עם ביטוח לרכב!!! אכן... אמנם עם השתתפות וכ"ו אבל ביטוח יש.

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב, הבנת אותי נכון.

אני אחדד:

נניח שאני מאכסן את כלי הרכב שלי במחסן הנעול מאחורי סורג ובריח. ביום פקודה אני בא להוציא את הכלי אך למרבה הצער הוא נגנב.

האם אני יכול לבטח אותו במקרה שכזה? יש שמאים המעריכים שווי כלי רכב תחרותי - הרי אין כאן מחירון, כל מקרה לגופו...

האם זה נהוג בכלל (מי יגנוב רכב המשמש לתחרויות - הרי הוא אמור להיות רשום בהתאחדות כשייך למתחרה ספציפי, הלא כן?)?

תודה,

ציון

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

בתשובה לשאלה מי יגנוב כלי תחרותי - במרוצת השנים נגנבו מספר קארטים 2 פעימות (תשאל את מוקי...:cry:)

אבל מאחר ובאופן תיאורתי ניתן להשתמש בכלים האלה רק על מסלול והם לא צצו מעולם אני משער שהם נגנבו ע"י ילדים או מישהו

שלא ידע מה הוא גונב בדיוק ושהם זרוקים באיזה חצר של מישהו ומעלים חלודה.

אבל ניתן לבטח כלי תחרותי (לפחות קרטינג) מפני גניבה.

כאשר אתה מבטח את הבית לדוגמא ומכניס את הקארט לרשימת הציוד, הסוכן שואל אותך לערכו של הרכב (מאחר ואין מחירון רשמי) ולפי זה גם נקבעת לך הפרמיה. למעשה אין הבדל בין קארט לבין מסך פלזמה.

יתכן ותתבקש לשמור את הרכב במקום נעול או עם אזעקה וכו... אבל ברור שלא תשאיר אותו זרוק בחצר או ברחוב, נכון?

שוב, כל זה מניסיוני לגבי ביטוח קארט, יתכן וביטוח רכב גדול יותר כמו מכונית יהיה בעייתי יותר - לא ניסיתי.

נ.ב.

בחו"ל (באנגליה) ניתן לרכוש גם ביטוח על הקארט מפני תאונות. במסלולים מסויימים ניתן לרכוש ביטוח מיוחד לכלי ספורטיבי (רכב פורמולה) במסגרת השכרה (ליום מסלול או הדרכה) זה לא זול ולא נפוץ במיוחד.

ברק

• תוכן חדש...