Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב דוח חנייה שעבר זמנו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הסר ספק, ייתכן שאכן חניתי ללא כרטיסי חנייה, זה היה מזמן, אני לא זוכר. אני מנסה לבטל את הדוחות עקב טענת התיישנות. :twisted:

יש לי מכתב מחברת גבייה של העירייה (עירייה אחרת ממקום מגוריי אם זה משנה) לגבי דרישת תשלום חוב ישן של 2 קנסות מ 2000 ומ 2002.

שלחתי להם מכתב המבקש לראות את הדוח המקורי, שלחו לי עכשיו בחזרה מכתב ארוך עם הרבה סעיפים ונספחים.

הם טוענים שנשלחו אליי הדוחות כדין בזמן ולא שלחו לי עכשיו (גם לא הזמינו אותי לראות) את הדוחות המקוריים. בנוסף טוענים שנשלחו אליי דרישות לתשלום וסיפחו למכתב רשימה מודפסת שלהם של כל השתלשלות העניינים. שלחו גם את רשימות הדואר הרשום של העירייה בתאריכים הקרובים לקבלת הדוחות (כמה חודשים) ונראה כי שמי אכן נכלל בתוכן. אח"כ, ע"פ טענתם, נשלחו אליי הודעות דרישה לתשלום בדואר רגיל וזה גם רשום בתדפיסים הפנימיים שלהם ששלחו לי אבל אני לא זוכר כאלה הודעות.

דבר אחרון - הם שלחו לי העתק של משלוח דואר רשום מ 2005 שאף פעם לא הגיע אליי עקב אי דרישה.

אשמח לעזרה בעניין.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...