Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי פונטו ספייס 03'. לאחרונה התחיל המזגן לפלוט רעשים ולא פולט אוויר חם/קר. הבנתי שמדובר במילוי גז מזגן, פעולה פשוטה ובסיסית יחסית.

אפשר לקבל המלצות על מקום זול ואמין שמבצע את העבודה באיזור תל אביב (עדיפות על בני ברק), וממוצע מחירים אפשרי.

בתודה,

שי.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם
ואם אכן חסר גז למזגן אז יש צורך לבצע בדיקת ואתור נזילות הגז כדי לא למלא גז שיתנדף כעבור זמן קצר.

בברכה - רפי לין :-)

מה לגבי איבוד גז נורמלי מהמערכת - נקודות חיבור או צנרת גמישה. לי אמרו שהיצרן כותב ש- 30-50 גרם לשנה נחשב לאיבוד תקין. במערכת בפונטו ספייס יש אם אני לא טועה 550 גרם גז. המזגניסט טען שכאשר יש בערך איבוד של שליש מהגז אז בדרך כלל אז כבר מרגישים בזה. כלומר כל 3-4 שנים צריך למלא גז (נניח באוטו הזה) גם אם אין דליפה עקב תקלה.

האם המספרים נשמעים סביר ? האם בכל מקרה חייבים לחפש דליפות במערכת (נניח אם באתי למלא גז וחסר רק שליש מהכמות ופעם אחרונה מילאתי לפני כמה שנים) ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
שלום!

לאחרונה התחיל המזגן לפלוט רעשים ולא פולט אוויר חם/קר. הבנתי שמדובר במילוי גז מזגן, פעולה פשוטה ובסיסית יחסית.

בתודה,

שי.

הבנת לא נכון, לפי התאור הבעיה אינה רק במילוי גז.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צודק דוד, לא שמתי לב לעניין הרעש.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

לי הרעש נשמע הגיוני דווקא - אם חסר גז, יש, לפחות אצלי, רעש של זרימת גז בצנרת במשך חצי דקה לאחר כיבוי המזגן.

הבעיה היא דווקא החימום - שלדעתי לא קשור לגז כלל - ואם הוא לא עובד אצלו אז יש פה משהו יותר רציני...

פורסם
הבעיה היא דווקא החימום - שלדעתי לא קשור לגז כלל - ואם הוא לא עובד אצלו אז יש פה משהו יותר רציני...

:mm_yeah:

"לא פולט אויר" - האויר לא יוצא מהפתחים, או שיוצא אבל לא בטמפ' שונה מהסביבה?

אם האויר לא יוצא, אין קשר למילוי גז, קשור למפוח אויר (מקווה שלא טעיתי בשמו).

אם האויר יוצא אבל אין חימום, גם אין קשר.

פורסם

לשואל - קלוש אבל, האם החלפת אי פעם פילטר אוויר של המזגן, מתי לאחרונה עשו זאת?

האם לא יוצא אוויר בכלל מפתחי האיוורור ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

"לי הרעש נשמע הגיוני דווקא - אם חסר גז, יש, לפחות אצלי, רעש של זרימת גז בצנרת במשך חצי דקה לאחר כיבוי המזגן"

rakuvi, מאיין לקחת את המילים "לאחר כיבוי המזגן" ?. STmh04 לא כתב זאת. :-P

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שלום!

ברשותי פונטו ספייס 03'. לאחרונה התחיל המזגן לפלוט רעשים ולא פולט אוויר חם/קר. הבנתי שמדובר במילוי גז מזגן, פעולה פשוטה ובסיסית יחסית.

אפשר לקבל המלצות על מקום זול ואמין שמבצע את העבודה באיזור תל אביב (עדיפות על בני ברק), וממוצע מחירים אפשרי.

בתודה,

שי.

הוא מדבר על רעשים, ואני קישרתי את זה לרעש לאחר הכיבוי. רעש שלא קיים כאשר יש גז.

הבעיה פה היא אחרת - הוא כותב שהמזגן לא פולט אויר לא חם ולא קר...וזה כבר סיפור שונה.

פורסם

ראשית, תודה על התגובות.

דיברתי עם הבחור מאשר מזגנים.. הוא רצה 150 ש"ח על מילוי גז סטנדרטי ללא בעיות נוספות, נשמע סביר?

בקשר לשאר התגובות, המזגן פולא אוויר ללא אופי ספציפי, לא חם ולא קר, רק בעת הפעלת המזגן, ולא כאשר המנוע/המזגן כבויים.

האם מדובר בתקלה סטנדרטית? או במשהו מעבר.?

בקשר לטיפולים קודמים במערכת האיוורור, שום טיפ]ול כזה לא בוצע ב-3 שנים האחרונות מאז קניתי את האוטו.

תודה,

שי.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

אם זה מילוי בלבד - אפשר למצוא ב-100 ש"ח, אבל הרבה לוקחים 150.

אם זה מילוי עם בדיקת וואקום לפניכן - אז זה 200 ש"ח, ואם את זה עושים לך ב-150, אז הרווחת.

פורסם

אם אתה מבקש לפתור בעיה בצורה יסודית ומוכן גם לשלם עבור הפתרון המוסך המרכזי של פיאט ברמת החייל נראה לי יותר מתאים מכל חלופה אחרת . בהצלחה

• תוכן חדש...