Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי אפשרות להשיג את הקרוס של הסט.

האם יש עוד דרכים?

אולי לרכוש איזה רכיב אלק' בנפרד?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

"יחזיק"???

לא הבנתי

שמעתי את הטוויטר עובד עם קרוס של הייבריד ודוטק.הצליל לא משהו.

כאשר הטוויטר עובד עם הקרוס של האילייט זה משהו אחר.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
"יחזיק"???

לא הבנתי

שמעתי את הטוויטר עובד עם קרוס של הייבריד ודוטק.הצליל לא משהו.

כאשר הטוויטר עובד עם הקרוס של האילייט זה משהו אחר.

ידידי צר לי לאכזב אותך אבל אם שמעתה את הקרוס של ההיבריד ולא אהבתה את הצליל ששמעתה את הMT22 אז עדיף שלא תרקוש שום קרוס מיכוון שהקרוס של האיליט והקרוס של ההיבריד זה הרה אותו קרוס הוא נקרהXX22

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
ידידי צר לי לאכזב אותך אבל אם שמעתה את הקרוס של ההיבריד ולא אהבתה את הצליל ששמעתה את הMT22 אז עדיף שלא תרקוש שום קרוס מיכוון שהקרוס של האיליט והקרוס של ההיבריד זה הרה אותו קרוס הוא נקרהXX22

לא הבנת.

שמעתי את הMT 23 על קרוס של הייבריד (לא אוביישן!).

אם כבר MX22.

אני מדבר על MT23 ולא MT22

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

מתעלק על התר'ד

אני מגביר הבריד אוויישן בביו אמפינג אקטיבי, אהיה שינוי בצליל אם אני יחבר אותו בביו אמפינג פאסיבי?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בי אמפינג פאסיבי? אתה מתכוון Bi wiring.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא, אני מתכוון לזה שאני מגביר בביו ללא הקרוס.

דני

פורסם

ביו זה של דנונה , צא מזה:)

זה בי , מהמילה Bi מהמילה דו.

אם תעבור לBI WIRING סביר להניח שיהיה שינוי בטווחי התדרים שהרמקולים יפיקו , ובחיתוכים [הקרוס ישלוט על הסלופ\נק' חיתוך]

לא תהיה לך את אותה הגמישות בהגדרות , וכן הקרוס מרסן יותר את הדרייברים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני עדיין יכול לעבוד בבי!! אמפינג פאסיבי עם הקרוס השאלה האם תהיה לזה השפעה חיובית יותר? צליל יותר פתוח או משהו בסגנון, כי מהתחלה קניתי רק את האלמנטים ללא הקרוס כי אני יודע שהHU שלי יכול לספק את כל החיתוכים והשליטה כמו הקרוס של מורל.

דני

פורסם

אוגי דיבר פעם על קרוס עם מעגל ז'ובל , ממה שהבנתי מהקישור שהוא הביא בזמנו , מוסיפים נגד ועוד משהו , והופכים את הקרוס לקרוס שעובד מצויין עם עכבה דינמית ששני הדרייברים בעכבות שונות .

האם יש כאן בארץ או שמישהו יודע לבצע את זה לא יודע , אבל ממה שנשמע , אם אתה משיג אחד כזה אתה מקבל את היתרונות של BI AMPING בלי הצורך להשתמש בשני מגברים .

ולזה וזה וזה , אני חושב שאתה טועה , הקרוס שמתאים לעכבה של 6DB לא מתאים לעכבה של 4 , כי אל תשכח ששהתנות של העכבה היא יותר בתדרים הנמוכים , ולכן הבדל התחלתי של פי 1.5 (בין 4 ל6 ) הוא הבדל די גדול שיכול בהחלט לגרום לקומפוננט להרגיש "חנוק"

לפתרון שלך או שתמצא קרוס עם מעגל זובל או שתקנה את הקרוס של מורל המתאים לM23

בברכה יהודה

פורסם

א. ההתנגדות של הטוויטר עצמו - היא 6 אוהם ולא 4 אוהם.

ב. הקרוס בנוי כך שהמגבר יראה דרכו את התנגדות הרמקול ב6 אוהם יציב.

ג. מעגל זובל או L-PAD עד כמה שזכור לי זה שני נגדים - אחד בתור אחד במקביל שגורמים למגבר לראות את ההתנגדות הסופית של הרמקול ברמה קבועה.

אני מדביק את הנתונים של הטוויטר מהאתר של מוראל - שימו לב לnominal impedance - זה של הטוויטר ולא של הקרוס.

Nominal Impedance6 OhmPower Handling130WMax. Transient Power Handling350WSensitivity (2.83V/1M)91 dBFrequency Response1400-25000HzFS950HzVoice Coil Diameter28mm (1 1/8")Voice Coil FormerAluminumVoice Coil WireHexatech AluminumDC Resistance5.2 OhmMagnet SystemDouble magnet NeodymiumDome TypeAcuflex Soft DomeDome MaterialSilkUnit Diameter45mm (1.8")Mounting Depth20mm (0.8")Mounting Cutout50mm (2")Net Weight0.07kg (0.15lb)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...