Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנס רק תוספת ודיוק.

המושג הוא עכבה.

ההתנגדות היא התנגדות DC , כלומר RESISTANCE .

כמו כן עכשיו שיש לי קצת יותר זמן לכתוב.

ישנם מעגלים שמסוגלים לאחר שסוכמים אותם לתת שתי תשובות לתדרים רבים.

כלומר שהעכבה שנחבר כנגד העומס ב VOUT/IOUT של המעגל תהיה בעלת שני ערכים .

כמו כן השינוי בנמוכים הוא לא בעייתי . כיוון שגם ככה ה MT23 אמור להחזיק יותר נמוכים .

http://www.morelhifi.com/support/pdf/mobile/MT11_MT22_MT23.pdf

נסתכל על הגרפים ונראה :

א.נפילה הרבה יותר מתונה ב 23 מה 22.

ב. רוחב החתך שבו נמדדים התדרים הדומיננתים הוא בין 88 ל 97 dB , בעוד ה 22 הוא בין 89 ל 94 מקסימום.

כלומר הטוויטר מתקן את הנפילה בהספק בעיקר בנצילות יתר .

ג.גם ככה טוויטר לא צריך לנגן פחות מ 2000-1500 הרץ מקסימום. אנחנו רואים את זה לפי הנפילה שמתחילה בשניהם ב 1K והצורה המאוד לא לינראית ששניהם מתנהגים בה בסביבות ה 2000-3000 (איפה שיש המון קפיצות).

לכן לא תהיה בעיה. כנראה שמורל כשהם פיתחו את ה MX22 הבינו זאת לבד ועובדה שחוץ מהקרוס 3WAY גם הקרוס החדש של הDotech Ovation חותכים ב 1800Hz 6dB +12dB/octave . מה שאומר שהם הבינו לבד מה הטוויטרים שלהם עושים.

פורסם
ההבדל זניח.

שמעתי את הMT23 עובד על הקרוס של הדוטק (גם בהייבריד הקבל זהה)

וממש לא אהבתי את הצליל.

לא יודע למה..מורגש שהטוויטר לא עובד נכון\טוב.:shock:

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אז כנראה שזה לה הטוויטר בשבילך.

תשמע בוא קצת נעצור ונחשוב, הרי מורל חברה מכובדת. אפילו אני שאני לא אוהב את הצליל שלהם אומר שהם חברה מכובדת שיודעת מה היא עושה.

היא יצרה טוויטר שהולך עם קרוס אובר וופר מסויימים.

מי שיש (קוראים לו מהנדס לרוב) וחשב איך לעשות , ישב ותכנן מערכת של רמקולים. וופר קרוס וטוויטר.

הוא חשב על תוצאה, סאונד, הענות וכו..

לכן אני לא מאמין שיש בעיה עם החיבור בינהם. (כמובן לא נשכח שהוופרים של האילייט וההיבריד שונים וזה משפיע על הגוון ועל הקרוס אובר מאוד מאוד מאוד!).

פשוט זה לא הטוויטר בשבילך ואני מבטיח לך (כמעט מוכן להתערב) שאם אני מוריד ממנו את הפלסטיקה והמדבקות מכניס אותו לאריזה אחרת וכותב עליו שם אחר אתה לא היית קונה אותו רוב הסיכויים .

• תוכן חדש...