Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש לזה השלכות מסויימות על מה שאתה לא תקבל בצבא וברצוני לדעת מה הן ההשלכות אם הרכב שלי יהיה רשום על שמי?

כמו כן שמעתי שזה הולך לפי נפח מנוע ושנה בחלק מהמקרים, אז הנפח הוא 1.5 והשנה 88.

אני אמור להתגייס עוד חודשיים וברצוני להעביר את הרכב על שמי לא משנה מאיזה סיבה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השלכות בקשר למה?

את מי זה מעניין שיש לך רכב כשאתה בצבא?

אלא אם אתה מתכנן על הקלות ת"ש (תנאי שירות) או אישור עבודה בגין שיקולים כלכליים (מצוקה כלכלית) לאף אחד לא איכפת ואתה גם לא צריך להצהיר על זה בשום מקום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אכן מתכנן... בגלל זה אני גם שואל... :|

אגב כרגע הרשיונות בכלל מופקדים (מה שאמור להשתנות בקרוב).

ואני רוצה מידע באמת מדויק עד כמה שאפשר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תראה אני לא הייתי מעביר על שמי לפני גיוס כי אולי תצתרך ת"ש

כל מה שתבקש להתחיל מאישור עבודה ולהמשיך במענקים והלוואות לא תקבל כי הצבא רואה שיש רכב של שמך....

מה שכן אתה יכול לעשות זה להעביר את הרכב של 2 שמות נגיד אמא ואתה או אבא ואתה וככה לא משנה מה יגידו תגיד זה לא שלך זה שלהם כמו שאני עשיתי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בקיצור זה לא מסובך.

בעלות על הרכב תקבע באופן חד משמעי שאתה לא זכאי להת"ש ולא לאישור עבודה.

אם אתה מעוניין באחד מאלה במהלך השירות הצבאי שלך (הת"ש 4/5 ללינה ביתית, תשמ"ש וכו') אסור בשום פנים שיהיה על

שמך הפרטי רכב/בית/מלון ואתה תזדקק להוכחות (בנקאיות/פיננסיות/סוציאליות) מתאימות.

פורסם

זה לא בדיוק נכון, יש איזשהם תנאים לסוג ושנת הרכב.

רכב מנוע 1.3 שנת 86 לדוגמא, לא עולה כמו רכב 2003 1.6.

בקשר לאישור עבודה - רכב לא מונע קבלת אישור כזה

בקשר להת"ש גבוה - תצטרך לעבור הרבה טפסים,חשבונות וביקורי בית כדי לקבוע הת"ש 4/5 ורק שתדע שהם לא פרייארים בכלל.

פורסם

היה לי רכב, המפקדים שלי ידעו מצוין שהיה לי רכב

היה לי גם אישור עבודה- הכל תלוי בסוג האישור, שעות העבודה וכמה תסתדר עם המפקדים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

קשה יותר לקבל ת"ש בצבא כשיש רכב במשפחה הקרובה (אבא/אמא/אח/אחות). במיוחד אם רוצים לקבל יותר כסף ב"משכורת".

בקבע, קצינים ונגדים בעלי רכב זכאים להחזר הוצאות נסיעה אם בבעלותם רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם ת"ש כספי יכול להיות שיהיו בעיות אלא אם תסביר שזה בגלל שאבא שלך ואמא שלך בחובות ובגלל זה הוא רשום עלייך (לא מעט אנשים עושים את זה, אני לא מאמין בת"ש אם לא באמת מגיע לבן אדם-בלי להכיר את המקרה שלך)

אם זה ת"ש על מצב בריאותי של ההורים או שלך (חס וחלילה) לא יהיו בעיות

אני ממליץ לך לא להגיע עם רכב בימים הראשונים, תלמד מי נגד מי, ואז תראה אם כדאי להראות שיש לך רכב

אישור עבודה תקבל בקלות אם תהיה ביחסים טובים עם המפקד שלך

פורסם

צריך להבדיל בין הת"ש לתשמ"ש,

הת"ש אתה יכול לקבל גם אם אתה במעמד כלכלי גבוה ועם האמר H2, במקרה וחלילה ואחד ההורים חולה (לא על אף אחד)

הת"ש משפיע על היציאות.

תשמ"ש, במידה וקיים רכב על שמך, לא תקבל בשום אופן, יגידו לך קודם כל למכור אותו.

תשמ"ש משפיע על המשכורת הצבאית, תלושים לקניות וכו".

• תוכן חדש...