Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בחברת הליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך עזרה ..אבי עובד כיום בחרה כלשהי וקיבל מהחברה טויטה קורולה..עד עכשיו הוא לא נתן לי לנהוג עליה..וגם לא יתן..כי אין לי עליה ביטוח משום שאני נהג חדש ..כל יום ביומו אני מנסה לשכנע אותו שיעשה לי עליה ביטוח בלי הצלחה..הוא אומר שבכלל אי אפשר או פעם אחת הוא אמר שזה יקר..ואין לי מושג מה לעשות

עכשיו נוסף לכל העצב שלי שאני לא נוהג הוא הולך להחליף אותה בבמסחרית..כנראה מאזדה 5 חביבת ציי הרכב..:roll: אוטו שלא הייתי ממליץ לחובבי נהיגה (אני חושב )

השאלה שלי היא כזאת..אני מתחנן אם למישהו יש פה טיפה מידע בנושא ביטוח נהג צעיר ברכבי ליסינג אנא עזור לי

החברה של הליסיניג שלנו היא "ליסינג pery"

תודה רבה מאוד לכל העוזרים

פורסם

נושא האישור לנהגים חדשים משתנה מחברה לחברה ותלוי גם ביכולת המיקוח של העובד אליו מוצמד הרכב.

בחברה בה עבדתי לא היה מקובל לתת לנהגים חדשים לנהוג. תוספת תשלום עבור כזה דבר תיתכן, יש צורך לדבר עם חברת הליסינג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה משתנה מחברה לחברה, כל חברה סוגרת עסקה אחרת עם חברת הליסינג.

אצל אמא שלי יש ביטוח לכל נהג, בין אם הוא נהג חדש או לא כל עוד הוא מקרבה ראשונה (קרי בעל, ילדים...) לעומת זאת לאחי הציעו פוליסה לפיה מותר רק לו ולאשתו לנהוג ברכב ללא נהג חדש.

בכל מקרה, הקורולה לא מומלצת לחובב נהיגה יותר ממאזדה 5, חוץ מזה יש אחלה מרווח מאחור לרווק צעיר.

פורסם

1. בחברה שעבדתי בה היו לא מעט מקרים שבהם הבן היה נהג חדש , או שהלקוח עצמו היה נהג חדש ובכל זאת ניתן להם אישור להשתמש ברכב.

הביטוח בחברת ליסינג הוא בעצם רק ביטוח חובה , אין צד ג' ואין מקיף כך שעם מספיק כושר שכנוע הם מסוגלים להתגמש.

2. המאזדה 5 מהנה לנהיגה , לטעמי אפילו יותר מהקורולה , בכל אופן - מסחרית היא לא.

3. אוי יוי יוייייייייייייי מה קרה , "נוסף לכל העצב שלי" (!?) , קח את החיים בפרופורציה ילד , מקסימום לך תעבוד תקנה פיאסטה ותפסיק כבר לחפור לאבא!

GOT סחוג?

פורסם

אני יודע שהקורולה היא לא "ה" רכב לחובבי נהיגה..אבל לא משנה..

אני לא בוכה לאבא..אני ילד בן 17 ..נראה לך שיש לי משהו בראש חוץ ממכוניות???..ואם חפרתי אז מה קרה?..סה"כ אני ילד טוב עם ציונים טובים עוזר הרבה בבית יש לציין..אז ביקשתי שיתנו לי לנהוג..זה בקשה גדולה מדי??

פורסם
אני יודע שהקורולה היא לא "ה" רכב לחובבי נהיגה..אבל לא משנה..

אני לא בוכה לאבא..אני ילד בן 17 ..נראה לך שיש לי משהו בראש חוץ ממכוניות???..ואם חפרתי אז מה קרה?..סה"כ אני ילד טוב עם ציונים טובים עוזר הרבה בבית יש לציין..אז ביקשתי שיתנו לי לנהוג..זה בקשה גדולה מדי??

חח אתה מצחיק,

בכל אופן כל מה שקודמיי ענו לך נכון, אכן לכל חברת ליסנג יש את התנאים שלה.

גם אני נהג חדש וגם לי יש ליסינג של אבא, אל תתרגש דווקא אתה אמור לשמוח, הקורולה לא רכב מהנה בכלל לנהיגה, תהנה הרבה יותר מהמאזדה 5. שמרווחת ונוסעת הרבה יותר חלק מהטיוטה.

בכל אופן אצל אבי המשרד שילם לי על הביטוח ורק לי לאבא ולאמא מותר לנהוג, לכל נהג אחר אסור!

דבר עם אביך ובקש ממנו שיבדוק את העיניין לגביי הביטוח אתה נהג חדש ועדיף לך לצבור ניסיון על רכב מליסינג במקום רכב פרטי, העלות של הביטוח (גם אם יקרה קצת ) שווה את זה אתה תתנסה על הרכב קצת תשבור קצת תשרוט והחברה תתקן על חשבונה.

בקיצור קח את הנימוקים הללו והשתמש בהם כתירוצים לאביך.

בהצלחה!!

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

יש לך דווקא נק' אור בסיפור הזה:

בטח אביך משלם על הרכב מס, והטבה שהוא משלם עליה מס עפ"י חוק כל קרוב משפחה מדרגה ראשונה זכאי ליהנות ממנה.

אם תתייעצו עם רואה חשבון נראה לי שבקלות תצליחו לכופף את החברה. צריך רק לדעת את התקנות.

כמובן שלנסוע בלי ביטוח בלי להסדיר זאת עם החברה זה טמטום.

• תוכן חדש...